|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-04-2006, 10:59 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
Beşiktaş 47 puan G.Antep D Sivasspor V.Manisa D Galatasaray Trabzon D Gençlerbirliği 47 Puan Erciyes D Denizli Samsun D D.Bakır D Ç.Rize Kayseri 45 Puan Malatya D G.Antep Sivasspor D V.Manisa G.Saray D Trabzon 43 Puan D.Bakır Sivasspor D F.Bahçe B.Ş. Ankara D Beşiktaş Konya 42 Puan Ankaragücü (D) Malatyaspor Gaziantepspor (D) Sivasspor Vestel Manisaspor Ligte kim üçüncü olur sizce şansımız nedir görüşlerinizi bekliyorum. Bence her ne kadar kabul etme ekte 3 cülük zor ben Gençlerbirliğini 3. lüğe daha yakın görüyorum..
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Konu KaRaHaNLI tarafından (10-04-2006 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
10-04-2006, 11:30 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bence ücüncü oluruz...ama zaten uefa yi garantiledigimiz icin, yani bir aksilik olmazsa, belki de genclerbirligine birakirlar...
__________________ The day I will stop loving BJK is the day when I close my eyes for ever... | ||
10-04-2006, 13:05 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bence gençler üçüncülüğü zor gibi neden diyeceksiniz? Çünkü oynayacakları takımlar küme de kalma savaşı verio 1 puanı bile kar sayacaklar düne kadar kayseri ile çekişirken bi de gençler çıktı bence kayseri 3. olmak isteyecek buraya kadar savaştılar bundan sonra bırakmazlar
__________________ hayat sana SİYAH dedikçe, sen BEYAZ ulan diye bağır... | ||
10-04-2006, 16:51 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Arkadaslar üçüncü olmak önemli prestij acsından zaten bizim uefa garanti kazanırsak kupayı bu sefer 4.takım da uefa ya katılcak bence kayseri de 4. olur bizim ardımızdan uefa yolunu tutar...
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |