|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
13-04-2006, 12:32 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
"Transfer haberlerine gülüyorum" Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Kleberson, sezon sonunda takımdan ayrılacağı haberlerine gülüp geçtiğini söyledi. Ülkesinde yayınlanan Netvasco gazetesinde çıkan "Kleberson Brezilya'ya dönmek istiyor ve Vasco de Gama ile görüştü. Olumlu yanıt alan yöneticiler de transfer için harekete geçti" şeklindeki haberleri yalanlayan tecrübeli yıldız, haberlere tepki gösterip "Beşiktaş'la sözleşmem devam ediyor hiçbir yere gitmiyorum" dedi. 'Ayrılmayacağım' Beşiktaş Basın Sorumlusu Tuncay Yanık ile görüşen Kleberson, "Bu tip haberlere alıştım. Geldiğim günden bu yana bunlar yazılıp, çiziliyor. Geri dönmem konusunda çıkan haberlere gülmekten başka bir şey yapamam. Beşiktaş ve İstanbul'da mutluyum ve burada kalacağım" diye konuştu. 13.04.2006 Kaynak : Vatan | ||
|
13-04-2006, 20:53 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | onun adı joseee kleee hiç bir yere gitmio havaalanındaki karşılamayı dünyanın sonuna kadar unutmayacam ve beşiktaş taraftarı dünyanın en büyük taraftarı deyişini dün gibi hatırlıorum
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |