|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
23-03-2007, 10:17 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 |
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı'nın yabancı oyuncuları boykot kararı aldı Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı'nın yabancı oyuncuları yaklaşık 5 aydan bu yana para alamadıklarınıantrenmanlara çıkmama kararı aldılar. Siyah-Beyazlı takımın yabancı oyuncuları; Kara Liana Braxton, Sheri Sam, Stacey Lovelace alacakları ödenene kadar bu boykotu sürdüreceklerini açıkladı. Siyah-Beyazlı takımın yabancı oyuncuları basketboldan sorumlu yönetici Şeref Yalçın'la da görüşerek, "Bize verilen sözler tutulmuyor. Eğer paralarımız ödenmezse gelecek haftadan itibaren maçlara da çıkmayacağız. Bunun sonuçlarına katlanırsınız" dedikleri öğrenildi. Bayan basketbolcular, kartalhaber.com'a yaptıkları açıklamada "Biz kaç aydan bu yana para almadan maçlara çıkıyoruz. Bundan iki ay önce takımın menajerlik görevine getirilen ve maç ve antrenlarımıza gelmeyen Tigana'nın eski tercümanı Sinan Serhatlıoğlu'nu her ay 15 bin YTL para ödendiğini biliyoruz. Bu nasıl iş?" diyerek dert yandılar.
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
|
23-03-2007, 14:40 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | cikmayin maclara paraniz odenmiyosa uzun zamandir zaten artik basketbola yatirim yapilacagini sanmiyorum ha bu sezon boykot ederler ha onumuzdeki sezon umudumu kestim ben bu branstan...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |