![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş'a Nobre'den kötü haber hurriyet.com.tr 16 Haziran 2007 ![]() Geçtiğimiz sezonun son haftalarında dizindeki sakatlık sürekli nükseden Mert Nobre, ülkesi Brezilya'da ameliyat oldu. Brezilya asıllı futbolcunun, 30 Haziran'da İstanbul'a gelecek ve 1 ay boyunca fizik tedavi görecek. Fullspor.com'un haberine göre Nobre'nin lige yetişecek olmasına rağmen idman eksiği ve sezon öncesi hazırlık kamplarına büyük ihtimalle katılamayacak olması siyah-beyazlı yöeticileri düşündürüyor. Helguera ve Makalele ile yapılan görüşmelerle henüz somut bir adım atılamazken, Beşiktaş'ın yabancı futbolcu sınırının kaldırılması durumunda yabancı bir forvet transfer edebileceği öğrenildi
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | forvet gerekli hadi şimdi ne olacak merak ediyorum umarım bu haber doğru değildir çünkü tek kaynak var eğer doğruysa birde forvet alacaklar mecburi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bi transferi beceremiyos .. o da yetmezmiş gibi elimizdekileri de kaybedios..hay allhm delircem yaa
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Adam brezilyada ameliyat oluyor, bizim yönetimin haberi yok. Nasıl bir iş anlamadım. Ancak iyi oldu diyebiliriz, çünkü yetersiz olan forvet hattına bir transfer gerekiyordu ve artık mecburen yapılacak.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaw zaten biseye yaramiyodu bu nobre alirlar b dadik yerli oyuncu biter bu is valla yönetim tam batmis diye bilirz aziz yildirim yine en iyisini yapiyo Kimse Ertugrul hocamizin fikir lerini somuyoki kayseri de bütün transfer leri o yapiyodu allah bilir ne oyuncular vardir aklinda
__________________ Cok Sevdik be Abi Mekkanin Cennet olsun Optik Baskan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ameliyat olmuşta durumu iyiymiş
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zaten bize forvet lazım nobre hiçbir zaman yeterli olamadı bize
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |