|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
20-05-2006, 22:59 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Arkaşlar acaba Nobre Beşiktaşta başarılı olacakmı sorusunu bende herkes gibi çok merak ediyorum .Ancak Nobre kanatları çalışan bir takımda sürekli orta gelirse başarılı olacak tipte bir futbolcu karakteri ,ceza sahası içinde çok etkili olabiliyor .Ancak ceza sahası dışında çok fazla etkili olacak pres yapacak bir futbolcu karakterinde değil..İnşallah hem kendi için hemde beşiktaş camiya sı için hayırlı olur.Oysa Bobo bu kadar kötü bir sezon da bile birçoğumuzun beğenisini kazandı formasını ençok terleten adamların başında geliyor Bir kere adam son derece çalışkan sürekli pres yapıyor ,rakip korner kullanırken sürekli geri geliyor sürekli deplase olup karşısındaki defens oyuncusunu çok yoruyor kafa topları iyi ve en önemlisi bencil değil , bakınız fenerbahçe kupa finali, 2 gol presle tuncayın ayağındaki topu tümere kazandırdı yine bakınız gs ile oynanan lig maç cihan dan topu kazanan tümere pas veren Bobo .Ancak çok genç ve daha tecrübeye iytiyacı var .Bu adam 5 yıl sonra gerek avrupada gerekse brezilya milli takımında çok ses getirecek bobo yu ne yapıp edip elimizde tutmalıyız.Şayet Nobre geldiği için gidecekse çok büyük bir basiretsizlikle yönetimin yapacağı bir hatayı daha gelecek yıllarda kahrolarak izleyeceğiz Saygılarımla ....Yorumlarınızı bekliyorum... | ||
|
21-05-2006, 08:16 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | BOBO ve NOBRE birbirini tamalayacak özelliklere sahip.BOBO'nun tecrübesiz oluşuyla ilgili yorumuna katılmamak mümkün değil.Anak bu anlamda NOBRE O'nun için bir şans olabilir,aynı millet aynı dili konuşuyorlar.NOBRE'den (ceza sahası içinde özellikle) nerede duracağını öğrenecektir. Ben umutluyum arkadaşlar NOBRE'yi fbde izlerken beğenirdim açıkçası iyi futbolcu.BOBO'nun geleceği parlak.BEŞİKTAŞIMIZA hayırlı olsun
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
21-05-2006, 10:15 | #4 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 | valla tigana salak değildir heralde bence sağ kanada mehmet topuzu monte edecek ancak sol kanada kimi monte edecek bilmiyorum... ben olsam kalitlei bir yabancı monte ederdim forvettede nobre çok iyi iş yapar tabi iyi orta açılırsa | ||
21-05-2006, 10:22 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | nobre bobo gibi topu alıp sürükleyecek bi forvet değil o daha çok yapıcağı çapraz koşularla yapıcağı presle sırtı dönük faul almasıyla ve ceza sahası içinde nerden çıkıcağı belli olmamasıyla tanınıyor.nobrenin başarılı olabilmesi için 2 kanadında çok işler olması lazım ayrıca duran top organizasyonlarınında üzerinde durulması gerekiyor.Eğer 2 kanadımız işlerlik kazandımı nobre ve bobo türkiye ve avrupada iyi iş yaparlar | ||
21-05-2006, 10:29 | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
Kanatlar ceza sahasına iyi ortalar indirirse NOBRE-BOBO 50 gol atar.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | |||
21-05-2006, 16:37 | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
tamam dogru diyosunda kardes,soldan kim yapcak ortayi,Deli Ibo mu,iste burasi düsündürüyor beni
__________________ | |||
21-05-2006, 16:50 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Sol tarafa transfer yapılmalı tabi ama İbrahim Akın-Mehmet Sedef sol taraf için iyi alternatifler.İçeri iyi giriyorlar,güzel şutlar atıyorlar.Ama sağ taraf acil lazım,kesin lazım.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |