|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
22-05-2006, 10:58 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 0 |
"Fransızveya Türk takımına gideceğim" Beşiktaş ile yollarını ayıran Çağdaş Atan önümüzdeki sezon forma giyeceği kulübün birkaç gün içerisinde netlik kazanacağını söyledi. Olası kulüpler hakkında bilgi vermek istemeyen genç oyuncu "Anlaşacağım takım bir Fransız ya da Türk takımı olabilir. Şu an için bir şey söylemek istemiyorum. Beşiktaş ile opsiyonlu sözleşmem devam ediyor. Yönetim bana sezon sonu gitmem için kolaylık sağlayacağını söyledi. Anlaşacağım kulüp önümüzdeki günlerde belli olacak. Umarım herkes için hayırlı olur" ifadesini kullandı. Kaynak: Milliyet
__________________ FORUMDAKİ EZİKLERE .........DİKKAT... | ||
|
22-05-2006, 11:45 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 | Sen BeŞİktaŞin Futbolcusu Olabİlecek Kadar Yeteneklİ Ve YÜreklİmİ Saniyorsun Kendİnİ. Senden Kurtulduk Sonunda. Tam Bİr Senedİr Senİn Gİtmenİ DÖrt GÖzle Beklİyorduk Zaten. Defollllll! Bİr Daha Da BeŞİktaŞin Kapisini Çalma.
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
22-05-2006, 11:47 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 | Sen BeŞİktaŞin Futbolcusu Olabİlecek Kadar Yeteneklİ Ve YÜreklİmİ Saniyorsun Kendİnİ. Senden Kurtulduk Sonunda. Tam Bİr Senedİr Senİn Gİtmenİ DÖrt GÖzle Beklİyorduk Zaten. Defollllll! Bİr Daha Da BeŞİktaŞin Kapisini Çalma. Senİn Gİblerİ Bu Takima K,mler Getİrİr Anlamam Zaten. Asrin Hatasi Herİf Senİ. Defol...
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
22-05-2006, 14:40 | #5 | |||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 21 | Alıntı:
| |||
22-05-2006, 14:52 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | gitttiği yer yalan oldu
__________________ Besiktas JK . | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |