|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
11-03-2006, 16:18 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
İran’da mücadele eden Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı Pas takımı, ligde liderliğe yükseldi. Rah Ahan ile önceki gün Ekbatan Stadı’nda yaptığı maçı 3-1 kazanarak maç fazlasıyla zirveye kurulan Pas, takipçisi İstiklal’in dün Persepolis ile 0-0 berabere kalmasıyla haftayı lider tamamladı. Ligin başlarında Asya Kupası’ndan elenerek taraftarlarına düş kırıklığı yaşatan Pas, uzun bir aradan sonra liderliğe yükselerek, şampiyonluğun en iddialı takımlarından olduğunu gösterdi. | ||
|
19-03-2006, 00:52 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
İran Birinci Futbol Ligi takımlarından Pas'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, görevini bırakmayı düşündüğünü açıkladı. Ligde lider durumdaki Pas, bu hafta karşılaştığı Zob Ahan'a 3-0 yenilerek liderliğini kaybederken, teknik direktör Mustafa Denizli bu karşılaşmada takımının başında yer almadı. Zirve mücadelesi verdiği İstiklal takımının Persepolis ile geçen hafta golsüz berabere kalmasının ardından averajla lider olan Pas, İstiklal'in bu hafta da berabere kalması sonucu ikinci sırada kaldı. Maçtan sonra açıklama yapan Pas takımı başkanı, Denizli'nin takımla birlikte İsfahan'a gitmediğini ve 2 gündür deneyimli teknik adamla görüşemediklerini söyledi. Denizli, yönetimle aralarında birtakım fikir ayrılıklarının bulunduğunu, bu nedenle de İsfahan'a gitmediğini söyledi. İran'dan ayrılıp ayrılmama konusunda henüz kararının kesinleşmediğini belirten Denizli, Pas takımını bırakmayı düşündüğünü kaydetti. Denizli, daha önce de sezon sonunda Pas takımındaki görevinden ayrılacağını açıklamıştı. | ||
20-03-2006, 13:34 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | yaa bir ara bizim takım içinde adı geçmişti. şansımız varmış iyiki gerçekleşmedi. yoksa gs ye mal olmuş birinin takımımızın başına geçmesi çok yakışıksız olurdu.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
20-03-2006, 16:05 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | ben neyeniyorum bunu, fener almasin daum ne guzel bok gibi calistiriyor yani seneye sampiyon biziz
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
06-04-2006, 12:40 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 23 | Altay da oynadığı dönemde bir BEŞİKTAŞ maçında yedek kulübesindeymiş BEŞİKTAŞ gol atınca kulübeden gol diye fırlamış.Buna rağmen yinede bu adamı bir sevemedim..
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |