![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
1-4 ve 5 numara yani pivotta eksiğimiz var bize 2 tane 2.10 boyunda yerli ve 2 tane kalıplı 5 numara lazım 2-bencimiz güçsüz öyle bir benc olması lazım ki giren oyuncu çıkan oyuncuyu aratmayacak 3-Elbetteki en önemlisi TAKIM RUHU gerçi busene takım ruhları vardı ancak yetersiz tam bir kolej takımı gibi olması gerek bunlar olduğunda inanın ligi şampiyon ve avrupada yarı final yani fair-four oynarsın | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum Gürcana! bu sezon bu kadro çok iyi bir performans sergiledi fakat iş play offlara dayandığında herkes gördü ki bu iş öyle çoluk çocuklarla bir yere kadar gidiyor... Takımda kimani dışında oyuna etki eden bir basketçimiz yok yabancılardan! Ve maalesef Türk olarak da Kerem ile ittire ittire gitti. Sadece oyunuc kailtesi bakımından söylüyroum. Hepsi süper iyi niyetli insanlar ve gönülden oynuyorlar tek kelimem yok buna.. Fakat bize bir adet dış şutör şart.... ve cambala fiziğinde pivot şart ve yedek lazım... olay bana göre budur.... Herşey iyi niyetle bitmiyor maalesef.... Maçları iyi niyetli değil iyi Basketçiler kazandırır!
__________________ DA DA DA | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | BU SÖYLENENLERİN HEPSİNİ MURAT DİDİN BİLİYORDUR ,VERİRSİN HOCANIN ELİNE 10 MİLYON DOLARI ,HOCADAN ALIRSIN ŞAMPİYONLUK KUPASINI...BU KADAR BASİT...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu sene kadromuz dardı. arka arkaya oynanan maçlarda hep aynı oyuncular oynadığından tempoyu kaldıramadılar. ayrıca artık dış atışlar çok önemli iyi şutörler lazım. charles smith bizim oyunumuzu bozan oyuncuydu şutlarıyla. aslında boyalı bölgede biz üstündük ama kısalarımız şutları sokamayınca pivotlara baskı arttı. finale çıkamama sebebimiz bence kısaların kötü performansıydı. bugün bjk tv deki taraftar forum programında son maçın perde arkası görüntüleri vardı.bir kez daha şampiyonluğun kadro kalitemizle olmasa bile inancımızla, ruhumuzla, mücadelemizle bizim hakkımız olduğunu düşünüp hüzünlendim. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |