|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
25-01-2008, 08:43 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 24 |
Kasımpaşa maçında 4 forvetle oynayan Beşiktaş, Gaziantepspor karşısına da aynı felsefeyle çıkacak. Bobo, Holosko, Nobre ve Delgado birlikte sahada olacak. 25.1.2008 Taktik değişmeyecek Devre arasında Holosko’yu renklerine bağlayıp hücum hattını zenginleştiren Beşiktaş, Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarında gol yollarında etkili bir görüntü çizmişti. İnönü’deki Kasımpaşa karşılaşmasında 4 kez rakip fileleri havalandıran Siyah-Beyazlılar, 4 forvet karakterli oyuncuyla sahadaki yerini almıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, yarınki Gaziantepspor maçında da aynı felsefeyle takımını sahaya süreceği öğrenildi. Tandoğan oynayacak İbrahim Kaş’ın yokluğunda Gökhan Zan ya da Baki Mercimek’e şans tanımayı düşünen Sağlam, Serdar Özkan’ın yerine Ali Tandoğan’ı oynatacak. Dörtlü savunmayı tercih edecek olan başarılı çalıştırıcı, ön libero mevkiinde Cisse’yi görevlendirecek. Sağda Holosko, solda da Tello’yu düşünen Ertuğrul Sağlam’ın hücum hattındaki silahları Matias Delgado, Bobo ve ikinci yarının yıldızı Mert Nobre olacak. Murat AKBAŞ | ||
|
25-01-2008, 15:52 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Hücum hattını bozamaması güzel bence.Belki yine holoskoyu ileri ikilide izleyemeyeceğiz ama nobre-hlosko-bobo-delgado-tello beşlisinide bozmak biraz zor bir karar sanırım.Tabi bir de maç inönüde olunca,bir de rakibimiz geçen hafta kendi evinde 5 gol yiyen bir takım olunca formda olan hücum hattını bozmasını bekleyemeyiz hocanın... | ||
26-01-2008, 11:51 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bence de değişmesin taktik.Defans bugün biraz daha iyi.Ben gol yemeden farklı kazanırız diye düşünüyorum.Hoş kazanalım da fark olması önemli değil.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
26-01-2008, 12:15 | #9 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | FArklı yenerizz inş. | ||
26-01-2008, 13:20 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | ben olsam boboyu bir süre dinlendiririm orta saha da toparlayıcı bir adamla daha iyi atak yapardık.Bu kadar forvet bilmiorum insallah birgün patlamaz.Ama mac üst biter bence
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |