![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Bir arkadaşım Çarşı grubunu bir konuda övmüş bende burada Çarşıya neden karşı olduğumu savunucam her gerçek Beşiktaş taraftarıda karşı çıkmalı. bir arkadaş konusunda demişti çarşı eksi 15 derece soğukta deplasmana gidiyor sen hiç gittinmi diye bana sitem ediyor. ben gitmedim ama çarşı eksi 15 derece giderek bir vefa öğreniği göstermişse 2004 sezonunda serdar bilgili yönetimi, çarşıya, kapalıdan kombine vermeyince; çarşı grubu yönetime küfür etmedi mii? yeni açıkta bağırmayı reddetmedi mi? madem öle çok vefakarsa yeni açıkta bağırsın, madem öle kapalıdan çıksın orayı daha fahiş fiyatlara satılsın ve daha yüksek gelir etsin yönetim. ayrıca fb nin bu kadar gelişmesindeki en büyük sebeplerden biride bizdeki çarşı grubu gibi taraftar gruplarını zayıflatarak elde etmiştir. belki dar açıdan bakan Bjk taraftarları olabilir arkadaş objektif olalım. fb nin yıllık geliri Bjk nin iki katı, stadı iki katı, adamlar ortega anelka apiah gibi oyuncuları getirdiler. bizim en pahalı oyuncumuz holosko. fb yönetimi ne yaptı futbol seyircisi profilini değiştirdi. bizimde değiştirmemiz gerekli. çarşı grubu bir maç kazandırıyor bir maç kaybettiriyor. neredeyse kimin ayağına toıp gelse ıslıklayacak. o hatayı yapan oyuncuyu değil o oyuncuyu alanı neden ıslıklamıyorsun. stadımız kapanıyor kimin yüzünden yine işin içinde çarşı grubu var eğer tepki vereceksek, bir hafta sonu gidelim Türk futbol federasyonuna orada tepkimizi verelim. sivas maçını kaybettiren kim çarşı grubu arkadaş tepki vereceksen maçtan sonra ver. çarşı grubu takımı bazan ateşliyor bunada katılıyorum ama bence yararından çok zararı ver. Birçok kişi benim yorumuma katılmayacak ama ben yinede yorumu yazıyım dedim. kendimi yakup kadri osmanloğulunun yaban kitabında ahmet adlı karektere benzetiyorum. herkese tavsiye ederim bu kitabı, mutlak herkes bir gün ahmetin durumuna düşer. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. Konu alperenkartal tarafından (19-02-2008 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çarşı 25 yıldır kapalıda sen 50 kısıyı bile yeni açıktan alıp eskı açıga koysan yapamazmısın yeni açıktada oturan çarşı eskı açıktata oturan çarşı numaralıdada oturan çarşı çarşı sadece kapalıda toplanan bir grup degıldır çarşı inönuye girdigin anda 10 yasından 60 yasına kadar çıkan bay bayan insanlardan olusan toplulukdur BENCE | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
görüşüne saygı duyuyorum. ben sadece kapalıda konuçlanmasından şikayetçi değilim. ama bence mutlak bu grubun zayıflatılması lazım. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Çarşı 1 maç kaybettirir ama 16 maç kazandırır.Herkes sivas maçını örnek veriyor ama orda olması gereken oldu.Eğer çarşı o gün öyle protestolar yapmasaydı o zaman çarşı prestijini kaybederdi.8-0 yenilmiş bir takımın taraftarıydık o zaman.Ve yönetimin verdiği sözleri yerine getirememisiydi tuz biber olmuştu buna.Belki o 3 puanı çok arıyoruz ama yapacak bir şey yok sonuçta.Çarşı çok bile dayanmıştı bu yönetime bence.....Herkesin bir sabrı vardır ve çarşınında sabrı o gün bitmişti... | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
saygı duyarım görüşlerine. ama para kaybetiriyor kapalı da konuçlanarak. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
ANCAK KAPALIDA NEDEN TOPLANILDIĞININ BİLİMSEL AÇIKLAMASINI YAPAYIM.KAPALI TRİBÜNDE ÜSTTE 0BULUNAN VE SET DENİLEN BÖLGE BAŞKA HİÇBİR STADDA YOK. VE ORDA BAĞIRILDIĞI ZAMAN O SETTEN KAPALI TAVANINA SESLER ÇARPARAK GİDİYOR VE MÜTHİŞ BİR EKO YAPIYOR.. AYRICADA KAPALI TRİBÜNDE OLUR BU BÜYÜK TARAFTAR O TRİBÜNÜN GÜZELLİĞİ BİR BAŞKA ORASI ARTIK DAĞILMAZ DAĞITILAMAZ...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar, yönetim gider, futbolcu gider ama ÇARŞI baki kalır. Bu grup 1981 den beri bu camianın 12. oyuncusu oldu. Tarihte hiçbir takımın taraftarı 2.000 kişiyle 50.000 kişiyi bastıramadı. Çarşının kıymetini bilmek lazım. Alperen kardeşim, bu konuda fikirlerini belirtmen çok doğal ve güzel ama bence sende biraz geniş düşün. Çarşı bu takımın üstündeki ölü toprağın atılmasında hep öncü olmuştur, unutmamak lazım tövbe de... Ayrıca aşağıdaki konuları da okumanızı ve Çarşı camiamızı daha iyi tanımanızı tavsiye ederim. Buradan... | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
aslında çok geniş düşündüğüm için böyle bir yorum yaptım. 16-17 yaşlarında bende senin gibi düşünüyordum. Çarşıdan olmak için canımı bile verirdim bile ama zamanında. okul bitti, aklı selim hareket etmeye başladım. çarşının kulübe zarar verdiğini anladım. dünyanın en büyük kulüplerini incele hiç birinden böylesine dikkat çeken bir grup yoktur. bu bir yarar değil zarardır. fb nin gelişme sağlamasından ki en büyük nedenlerden biri taraftar profilini değiştirmesidir. futbol şiddet için yaratılmamıştır. bursa, Bjk gibi taraftarı güçlü olan külüpler ne zaman bu taraftar gruplarının gücünü azaltırsa o zaman daha büyük kulüp olacaktırlar. bu taraftar gurupları inanılmaz zarar vermektedir kulübe. ben onların yüzünden her sene en az 2 maça gidemiyorum. arkadaş küfür etme. mesala maçtan sonra gidelim TÜrk futbol fedarasoyunu basalım kıralım dökelim orayı ama maçta küfür etmeyin cezası var. bir maç seyircisiz oynama ne kadar paraya mal oluyor kaç kişi ekmek yiyor bir maçtan güvelikten tutta temizlikçisine kadar. çarşı bide bilindiği gibi bir kısmı ücretsiz bir kısmıda az bir ücret vererek maça geliyor. bunların gücü azaltılmalı. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ii hoş düşünmussun yazmıssın düşüncelı ama sunu bilki liverpool maçından sonra bir çok avrupa kanalı maçı 90 dakşka yayınladı sırf taraftar ıcın ingizlerin özellıkle gerar'ın yorumu eger bu taraftar bizde olsa önumuzde hiç bir rakip olmaz onlar sadece taraftarın kıymetını anladı bizim futbolcularımız anlamıyor maçı yenemeyıncede ayagım titredi bilmem ne eger sen bjk kulubunden oynuyorsak ıslıklanmayla ayagın titricekse git 3 ligde oyna ıslıklanmayla ayagı titriyecek yuncuların bjk işi olamaz | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
yorumuna hemen hemen katılıuyorum ama eldeki oyuncular bunlar. çarşının yararı yok demiyorum yararı olduğundan çok zararı var. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |