|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
19-02-2008, 20:45 | #1 | ||
♥zєуησм♥ Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 |
Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -Bundan böyle forumun adı dişi kartal -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu forum başlıklarını görür gibiyim -dişi kartal sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -Banu ablanıza derdinizi anlatım -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı. smileys ler zaten ayrı bi hikaye olurdu :nasılsınayolsmileysi: :tırnaklarımıtörpülüyorumsmileysi: :kilomualdımsmileysi: :gözfarımakmışsmileysi: : pembepancurlubirevimizolacaktısmileysi: :bütünerkekleraynısmileysi: :aldatıldımsmileysi: :yaşasınkötülüksmileysi: :benfarklıyımsmileysi: :alışverişyapansmileys: yada :süreklikıyafetdeğiştirensmileys: -ALINTIDIR-
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
|
19-02-2008, 20:48 | #2 | ||
Optik bArikAtı Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 | yazıların çoğu pembe olurdu (Not:Bizim dişi kartallar göz zevki için pembeyi siyaha boyarlar ) | ||
19-02-2008, 20:59 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 20 | Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. tabi şekerim umut tacirinden başlayalım önce
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
19-02-2008, 21:05 | #4 | ||
Optik bArikAtı Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 | Allah Allah yargısız infaz niye ben | ||
19-02-2008, 21:09 | #5 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 20 | İçimden geldi nie banladıgımızın hesabını mı vercez ..
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
19-02-2008, 22:13 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | yaa bunlar belki böle bişi aralarında yapmadı ne malum banlamak bizm erkelrin elindeyken bunları banlayalım yoksa bunlar bizii bu siteye bidaha almazlar sitenin önüne köpek bile koyarlar zuhhahaha
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |