|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
29-07-2006, 19:18 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Tigana; Sergen’in kalitesine, potansiyeline lafım yok. Ancak, takıma bunun yüzde 40’ını veriyor. 10 yıl önce burada olsaydım, ona çok yardımcı olurdum. Tayfur da şahittir, devre arasında kendisiyle birebir konuştum. Sergen iyi bir insan ancak futbol onun için ikinci plandaydı. İdmanlarda benim kadar bile koşmuyordu. Kötü bir örnekti. Eğer onu takımda tutsam ve sadece maçlarda oynatsaydım, gençlere haksızlık olurdu." ayrıca arkadaşlar sergenin maç sattığı flan söyleniyor..bnce gitmesi çok ii oldu..zaten ayağı yere basmıyodu pek..sizin fikriniz nedir bu konu hakkında? | ||
|
29-07-2006, 19:21 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Yeni mi ogrendiniz, Sergenin boyle oldugunu zaten herkes biliyor. Bazi duygusal arkadaslar yine baska dusunse de, bana gore gitmesi iyi olmustur, TSYD Kupasinda Ayman'a bir de kafa atmis, artik 3 mac daha yatabilir, rahat rahat oynar at yarisini Sergen...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
29-07-2006, 19:29 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | sergen artık beşiktaşlı değildir, kötü olduğumuz dönemlerde beşiktaşlılık onuruna leke sürdürmeden ayakta kalmamızla övündük, buna ihanet edenler beşiktaşlı kalacaksa ve de ilerde birgün olur da sergen bjk formasıyla jübile yaparsa işte o gün beşiktaş benim için biter... | ||
30-07-2006, 00:24 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 | En Basından Beri Söylüyordum Gene Söylüyorum... BU adam Beşiktaşlı Değil... Sadece Para İçin Siyah Beyaz Forma Altına Adını Yazdıran Bir Hayin... Tümere Küfür Ediyoruz Tepki Gösteriyoruz... Neden? Bizi FB iLe Sattı Diye.. Peki Sergen Bizi Zamanında FB ye Satmadimi ?? Satmasi Bir Yana İnönüde Bize El Haraketi Yapmadimi ? Daha BU Adamın Nesini Konusuyoruz... HA TÜMÖR HA SERGEN.... IKiside Aynı B...un Laciverti Arkada$lar...!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
30-07-2006, 00:40 | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 22 | Alıntı:
| |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |