![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Arkadaşlar bir sitede taraftarlık anketi gözüme çarptı.Trabzonun bile gerisinde kalmışız.Bu kadar da olmaz yani.Hadi bakalım herkes oyunu kullansın. Hangi takımlıyız? [toplam 13014 oy] Tabii ki Fener... (5994) 46.06% Cimbomluyuz abi... (3185) 24.47% Ben var Bjk'li olmak... (1481) 11.38% Uyyyy da Tirabizon Uşağum. (2354) 18.09% Oy kullanmak için http://www.*****/bitmeyen_anket.htm adresini tıklayın bakalım.Şimdiden teşekkürler.Bu forumun üyeleri oy kullansa kısa sürede zirveye ulaşırız. ![]()
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin. Konu odin tarafından (02-08-2006 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Merhaba, Arkadaşlar internet dünyasının son zamanlarda en popüler hit yakalama olaylarından biri olan anket olayına görüyorumki alet olmuşuz. bundan sonra forumumuzda düzenlenecek başliklar yada anketler güvenilir sitelerin anketleri olmadigi takdirde konular kitlenecektir. güvenelir sitelerden kastim hit endişesi olmayanlardir. lütfen gereksiz anketler ile topic kirliligi yaşatmayalim. Konu Kilitlenmiştir. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |