|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
23-03-2006, 09:35 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Şubatta yapılan mali kongrenin genel kurul üyesi Cengiz Sarıkaya tarafından açılan dava sonucu mahkemelik olması, Beşiktaş yönetimini sıkıntıya soktu. Fulya’nın market gelirinin 70 milyon dolarlık kısmından gelecek para ile transfer planlanırken, kongrenin mahkemelik olmasıyla yeni arayışlara girmek zorunda kalırken yönetim çıkış yolu arıyor. Tigana ile 2 milyon 300 bin euro karşılığında sözleşme tazeleyen ve yabancı transferi için nakit paraya ihtiyacı olan Beşiktaş Yönetim Kurulu, yeni arayışlara başladı. Beşiktaş, Fulya’daki market gelirinden 20 yılda 70 milyon dolar civarında gelir bekliyordu. Mahkemenin tedbir kararı uygulaması halinde yönetim bu parayı kullanamayacak. Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, mali genel kurulun başkanlığını yapan Ali Rıza Dizdar’ın bir çok şeyi görmezden geldiğini söyledi. Şeref Nasır buna rağmen mahkemeden aleyhte bir sonuç çıkağını zannetmediğini belirtti. Beşiktaş’ın hukukçuları da karşı atağa geçerek, Cengiz Sarıkaya’nın iddialarını boşa çıkartmak için dava açmaya hazırlanıyor. Kaynak: Akşam
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
|
23-03-2006, 09:42 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | bence bu mahkemeden bir sonuç çıkmaz. sadece yönetimin klübün başında tek olmadığını anlaması bakımından bu üyenin açmış olduğu dava iyi oldu.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
23-03-2006, 11:30 | #3 | |||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 | Alıntı:
| |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |