![]() |
Beşiktaş'a Güzel Smaçör Voleybolda Foppapedretti Bergamo takımı kaptanı Francesca Piccinini'den sonra en güzel ve en skorer sporcular listesinde ikinci sırayı alan Hırvat smaçör Sanja Popovic Beşiktaş'a transfer oldu. 23 yaşındaki Hırvatistan Milli Takımı sporcusu, 23 yaşında ve 1.86 boyunda. Hırvatistan'ın Mladost Zagreb takımından 2006 yılında İtalyan Asystel Novara'ya transfer olan ve geçen sezon ise Famila Chieri'de forma giyen Popovic yeni sezonda Kara Kartal'ın başarısı için uğraş verecek. |
Sanırım çıplak resimleri vardı bu kadının gerçektende güzel :D |
|
Evet işte bu fotolar :D Yaşasın bayan voleybol'u :D |
gerçekten güzelmiş :D |
smaçör dediğinde böyle olur :D |
maçlara gitmek şart oldu :p |
Allah canınızı almasın emi...:D Sporla ilgilenin bakiiiimmm...:D Voleybolu bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum.:D |
abla şimdi futbolda nasıl yıldız oyuncu istiyoruz ki kombine falan alalım forma alalım... buda onun gibi bişey :D:D fark yok yani... =)) |
Evet Samet,hiç fark yok,haklısın...:D:D:D Ben de inandım.:D |
Alıntı:
|
Birden Voleybol 'a Merak Saldım Diyebilirim , Gerçekten Çok Büyük Bir Transfer Yapmışız , Hayırlı Olsun :D |
Aferin Gökhan...:D Sadece futbol yok,diğer branşlarda gerekli ilgiyi görmeli,değil mi Mehmet?:D Ama bu konuda endişe etmemize gerek yok galiba,zaten yeterince ilgi görecek gibi...:D:D:D |
Tabi Abla Öyle , Voleybol'uda Severim Ben , Bu Transfer'den Sonra Daha da Bi Sevmeye Başladım :D Bu Transfer'i Yapanlara Teşekkürü Borç bilirim :D |
Çok hayırlı bir iş yapmışlar bence de...:D Tepkiler çok olumlu,demek ki transferler güzel olursa voleybol da hak ettiği ilgiyi görecek.:D |
Alıntı:
|
ehm kem.. küm.. voleybol maçlarına kombine satılıyomuu...kızım istiyo da..hehehe... |
Alıntı:
|
hatta 2şer3er alalım Memet..hatta sezonluk salonu kapatsak mı..hehehe |
Alıntı:
|
hayırlı bi transfer oldu bu ii politika:D:D en azından erkek seyircisi atcak voleybolun:Dtezahürat falan giderük inş:D:Dmaçlar hep ortaokul kızlarıyla dolu bea:D:D |
vallah süüüper bi transfer olmus bu:Dduyduguma sok oldm:Dhirvat milli takimini tasiyan oyuncu desek yeridir:Dtransferde emegi gecn herkeze tskler:D |
yaşasın bayan voleybolu artık forum buluşmalarını voleybol maçlarında yapmamız lazım:D |
Alıntı:
|
güzel smaçörmüş cidden:D Ben zaten çocukluğumdan beri voleybola meraklıyımdır:D |
Voleybol çok zevkli oyundur:D hele hele her sayıdan sonra sevinç yumağı oluşturuyorlar ne güzel:D:D |
Bilgisayar ve Playstation'da da VOLEYBOL Oynamak istiyoruz !!! YETKİLİLERE DUYURULUR !!! |
vay vay vay.. :) |
maşallah deyin nazar ediceksiniz:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İrfan Bey,kızınız çok mu seviyor bu sporu?:D Maşaallah herkes çok memnun ya,özellikle İrfan Bey,Bekir,Mehmet,Gökhan...:D Bu sene sizleri maç sonrası sevinç yumağı yaparken göreceğiz inşallah...:D Voleybol hak ettiği ilgiyi gördüğü için çok mutluyum.:D |
Sen ne diyon Hazel'cim..bu kızın yaptığı her smaç sonrası ;Ben,Bekir ,Gökhanve Mehmet sahaya inip timsah yürüyüşü yapacaz.....Aslan başkan bee..geldiğinden beri yaptığı eniyi transfer... |
hayırlı olsun |
voleybola olan sevgim arttı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
helal olsun başkana |
Voleybol 'a Duyduğumuz Sevgi , Anlatılamaz :D Yaşasın SANJA POPOVİC Yaşasın DEMİRÖREN :D |
Voleybol bölümü kuruldu kurulalı böyle yoğun ilgi görmemiştir bir konu üzerine herhalde :D Bir anda ne bu voleybol aşkı :D |
Valla ben de anlamadım Ufuk,neden acaba?:D Voleybolda timsah yürüyüşü ilk olacak herhalde...:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 11:19 . |