|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Webmaster Bu başlıkta Çeşitli webmaster konuları tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
02-02-2009, 13:40 | #1 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 |
Arama motoru Google'da süper bir hizmet sunuyor. Yabancı dil bilmiyorsanız bile artık rahat rahat internette gezeceksiniz. Çünkü 40 dildeki tüm yabancı siteler anında Türkçe oluyor... İnternet üzerinden yaptığınız aramalarda karşınıza çıkan web siteleri farklı dillerdeyse, sorun etmeye gerek yok. Çünkü uzun süredir var olan ama Türkçe'yi seçenekler arasına eklemeyen Google Translate, Türkçe olarak da hizmet veriyor. İNGİLİZCE METİNİ ÇEVİRMEK İÇİN TIKLAYIN Karşınıza gelecek olan sayfada 'Enter text or a webpage URL" yazısının altındaki arama alanına Türkçe'ye çevireceğiniz kelimeyi, cümleyi yahut okumak istediğiniz İngilizce sitenin web adresini yazıyorsunuz ve bu alanın altındaki dil seçeneklerini kendinize göre ayarlıyorsunuz. Eğer İngilizce'den Türkçe'ye çeviri yapılacaksa ilk seçeneği İngilizce, ikinci seçeneği Türkçe yapıyorsunuz... Ve Translate diyorsunuz... İNGİLİZCE SİTE ANINDA TÜRKÇE OLUYOR Bu servis sayesinde 40 farklı dilde çeviri yaptırabiliyorsunuz. Geliştirilmesine devam eden servis için beklenen bir diğer özellik de şu anda 21 farklı dilde sunulan geniş sözlük servisinin Türkçe olarak da sunulması.
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
|
02-02-2009, 14:04 | #2 | ||
Son Barikat Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | mükemmel olur bu çok teşekkürler bilgi için +rep
__________________ BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
02-02-2009, 14:12 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 47 | direkt sık kullanılanlara ekleme yapılabilecek bir haber oldu benim içinde Umarım sizlerinde işine yarar arkadaşlar...
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
02-02-2009, 16:57 | #4 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | saolasın abi...güzel uygulama... | ||
02-02-2009, 17:04 | #5 | ||
Yavru Kartal Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 31 | İbrahim abiciğim,Allah senden razı olsun.Benim İngilizce ödevim vardı ve annemle birlikte uğraşıyorduk.Annem bazılarını anlayamamıştı.Hatta arkadaşına sormayı düşünüyorduk.Süper oldu benim için çok çok teşkkür ederim.Ben de sana rep vermek istiyorum ama ancak iki puan olabiliyor galiba...Keşke daha çok puan verebilseydim. Konu junior alpler tarafından (02-02-2009 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
02-02-2009, 17:16 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 47 | Yeğenim sen işini hallet gerisi önemli değil ... Kısmet sanaymış demek ki böyle bir günde böyle bir haberin yayınlanmış olması ... Hadi geçmiş olsun canım yeğenim
02-02-2009, 17:47 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | artık işimiz kolaylastı ingilizce metinleride ceviri yaparım | ||
02-02-2009, 17:54 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 47 | komisyonumu isterim kardeşim
02-02-2009, 20:02 | #9 | |||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 | Alıntı:
Oğlum puanı az bulmuş galiba abisi,ben tamamlayım. Gerçekten de hızır gibi yetiştin İbrahim,süpersin be kerdeşim.Altıncı hissin çok kuvvetliymiş valla... Nasıl da darda olduğumuzu tahmin ettin. Ödevleri tarayıp Ramazan'a gönderemeyi düşünüyordum,yardımcı olması için..Artık ben de süper İngilizcemle bu işleri halldeceğim demektir. Yaşasın Translate... Japonya'ya kız istemeye gittiğimizde çok işimize yarayacak çooook...
__________________ | |||
02-02-2009, 20:04 | #10 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 | Artık annem de yapar o çevirileri Murat...
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |