![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir sonraki uçağa mutlaka binmeliyim, çok önemli görüş-melerim var. I have to be on the next flight, I have commitments. Ay hev tu bi on dı nekst fılayt ay hev cımmitmınts. Fırtına yüzünden uçuş ertelendi. The flight has been cancelled because of the storm. Dı flayt hez bin kensıld bikoz ov dı storm. Kötü hava koşulları yüzünden. ... due to adverse weather conditions. ... dü tu ıdvörs vedır kındiyşıns. Buralarda bar var mı? Is there a bar here? İz der e bar hiir? Kayıp eşya bürosu nerede? Where's the lost property office? Ver iz dı lost properti ofis? ....uçağı geldi mi? Has the flight from... arrived? Hez dı flayt from ırrayvd? Gümrük ne tarafta? Where is the customs? Ver iz dı kastıms? Yanlışlık olmuş özür dilerim. I made a mistake, sorry. Ay meyd e misteyk, sori. Sigara ve parfüm alacaktım. I'd like to buy some cigarettes, and some perfume. Ayd layk tu bay sam sigırets end sam parfüm. Ne kadar ödüyorum? How much do I owe you? Hav mac du ay ow yu? Sorun nedir? What's going on? Vats going on? Hava nasıl? What's weather like? Vats vedır layk? Çok naziksiniz. You're so polite. Yor so pılayt. Birlikte bir şey-ler içelim mi? What about getting a drink together? Vat ıbavt geting e drink tugedır? Merdivenden / asansörden çıkın. Take the stairs / lift. Teyk dı sters/lift.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |