![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nedir bu ingilizce merakı bizde anlayamadım gitti msn de bile ingilizce nickler konuyor ne oluyorsa çokmu etkileyici oluyor o zaman özümüzü yitiriyoruz yavaş yavaş allah muhafaza bu konuyu silin piyasadan bence | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İSTİKLAL MARŞI nın ingilizce si de ne demek oluyor...BU KONUNUN HEMEN SİLİNMESİNİ ARZ EDERİM...ve böyle bir konu açmanın çok yanlış olduğunu da belirtmek isterim...adı üstünde İSTİKLAL MARŞI ingilizcesi bilinirse yazılırsa ne anlamı önemi kalır...sanki sömürge gibi...ayrıca DÜNYANIN EN GÜZEL,EN ZENGİN DİLİ VARKEN NEDEN DOĞRU DÜRÜST KELİMESİ OLMAYAN VE TÜRKÇE KELİMELERİ TAMAMIYLA KARŞILAYAMAYAN İNGİLİZCEYİ KULLANALIM... ![]() ![]() DERHAL YOK EDİLMELİ...![]() ![]() ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
| | |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
KATILIYORUM 1 DILIMIZ 1 VATANIMIZ VAR TÜRKCEMIZE SAHIP CIKALIM ![]()
__________________ | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/yabanci-dil/45868-independence-march-istiklal-marsi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Yabanc Dil [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 27-02-2008 13:47 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |