![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Tanışma Anata no namae wa nan desu ka? Adınız nedir? Anata no namae o oshiete kudasai? Adınızı öğrenebilir miyim? Watashi no namae wa ... desu. Benim adım ...'-dır. Myooji wa... Soyadım... Watashi wa ... desu. Ben ...-yım. Anata wa Nihon-jin desu ka? Siz Japon musunuz? Hai, watashi wa Nihon-jin desu. Evet, ben Japon'um. Watashi wa Toruko-jin desu. Ben Türk'üm. Hajimemashite. / Omeni kakarete kooei desu. Memnun oldum. Kochira wa ... San desu. Bu ... Bey / Hanım. Doozoyoroshiku. Tanıştığımıza memnun oldum. Anata wa nan sai (o-ikutsu) desu ka? Kaç yaşındasınız? Watashi wa ... sai desu. ... yaşındayım. Anata wa ryokoosha desu ka? Siz turist misiniz? Watashi wa izen kara anata o shitte imasu. Ben sizi önceden tanıyorum. Japoncasada Desu Kelimesi Sonagetirilen Bri takıdır Tu mcumlelerin Sonunda Olur VE Okunurken Dest diye okunur Japoncanın Dört farklı Alfabesinden bu yazdıkalrımız Halkın Kulandıgı Alfabeye Göredir. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |