![]() |
valla sayenizde sokucem su italyancayı :D |
simplicio delicante... :) sanırım boole yazılıoduu...(Şahan'da duydumm...) :):) |
çalışın arkadaslar bir dil bir insan iki dil iki insan:) |
Çalışıozz meriç boş durmuoruzz ...:) |
superr yaaa...Onur eline saglıkk.... |
italyancada gzl bi dil :) |
bu sayede öğrenebilecez deil mi :D ne güzel :) |
teşekkürler onur abi:)italyancayı söktüm böylee:P:p:P:p |
italyancayıda geliştirmek lazım :) |
....hadi görelim herkesi :) |
Buonasera J Come sta |
Moglie e buoi dei paesi tuoi villagio puhahahaha:D bunu öğrendim |
la shantemi kantare (Piano Piano) Ezbere biliyorum ama ne demek bilmiyorum |
ee arklar çalışmalar nasıl gidiyo çözdük mü bu dili _? :) |
ben ilk dersimi aldım bugun :) |
hadi arklar italyanca öğrenelim :) |
ders çalışan olmamış buara hadi arkadaşlar görelim sisi:D |
meltem ne dersi ya icim dısım matematik edebiyat oldu bide italyanca olmaz y :D |
konu gerilerde kalmış bu demek oluyrki, ders çalışan olmamış,çalışın uleeyn valla sölerim patrona:D |
ya meltem sen hiç çalışmıyorsun seni hiç sınıfta görmüyörum hep kantindesin biraz derse katıl ee gel hadi hoca geliyor:D:D |
eh italyan ca dahada kolay geliyor sanki Arrivederci Grazie Mille(görüşmek üzere çok teşekkür bişiler öğrenmek çok güzel ya |
benvenuto veysel:D bu konuya okadar girip çıkıyorum hala başka kelime kullanmıyorum ya:D |
grazie mille:) |
Buonanotte millet:D |
bu daha kolay |
işte en sevdiğim ders... |
Mi scusi,c'e' un posto libero? |
ne de güsel sölemiş canına yandığım.:D Sfortuna al gioco ,fortune in amore buyrun sizde bakın arkadaşlar güsel şeyler var:) |
valla çok zevkli bir ders:) |
kimse yok mu derste? |
bugünde kimse yok:( |
tesekkurler.. |
tekrar yapıldı... |
VEDALAŞMA Allahaısmarladık. Arrivederci Güle Güle Arrivederci Yakında görüşürüz. Ci vediamo presto. Yarın görüşürüz. Ci vediamo domani. Sonra görüşürüz. Ci vediamo dopo. İyi şanslar. Buona fortuna. Ne yazık ki gitmek zorundayım. Purtroppo devo andare. Ne zaman görüşeceğiz? Quando ci vedremo? Yarın (öbür gün, cumartesi günü, gelecek hafta) görüşebilir miyiz? Possiamo vederci domani (dopodomani, Sabato, la prossima settimana)? İyi yolculuklar. Buon viaggio. Hanımınıza (erkek kardeşinize) benden selam söyleyiniz, lütfen. Mi saluti la signora (il suo fratelo) Davetiniz için çok teşekkürler. Grazie molto per l'invito. |
napoli lazio malan juventus |
en çok öğrenmeyi istediğim dil :) |
tekrar zamanı... |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |