![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fragile Dreams Countless times I trusted you, I let you back in, Knowing... Yearning... you know I should have run... but I stayed Maybe I always knew My fragile dreams would be broken... for you Today I introduced myself To my own feelings In silent agony, after all these years They spoke to me... after all these years Maybe I always knew My fragile dreams would be broken... for you Kırılgan Hayaller Bu gece ruhun uyuyor, ama bir gün gerçek acıyı hissedeceksin Belki sonra beni olduğum gibi göreceksin, Duygu fırtınasında kırılgan bir harabe, Sayısız kere sana güvendim, Geri gelmene izin verdim, Bilerek... Özlemle... Bilirsin Koşmalıydım... ama kaldım Belki her zaman biliyordum Benim kırılgan hayallerim senin için parçalanmış olacaktı. Bugün kendimi tanıştırdım Kendi hislerimle Sessiz ıstırap içinde , bütün bu yıllardan sonra Onlar benimle konuştular... Bütün bu yıllardan sonra Belki her zaman biliyordum.
__________________ el öptüysek hürmetten etek paça öpmeyiz sürülerden haz etmez biz hep yanlız gezeriz... çArşı | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |