![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Biraz Geç oldu Ama Bende Kendimi Tanıtıyim Dedim         Nickimi Bazı Arkadaşlar Beşiktaş Temalı Resimlerin Alt Kısımlarında Görmüşlerdir Belki   Grafiker , Webmasterım. Facebooktaki Çoğu Beşiktaş Gruplarında Emeğim var Şuan Birisindede Adminim Zaten. En Büyük Beşiktaş Sayfası (900 bin küsür üyeli) sayfada bile benim yaptığım fotolar var canım sıkıldıkça Beşiktaş Temalı Resimler Yapıyorum Aklıma Gelen Şeyleri Resme Döküyorum Kısacası   Aranızda Olmaktan Çok Mutluyum İnşallah Daha Sık Vakit Geçiririm Burada   Herkeze İyi Forumlar ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Yeniden hoşgeldin aramıza. Çalışmalarının devamını diliyorum.    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010  
				 Tecrübe Puanı: 16   ![]()  |     Bende yeniyim am aolsungenede HOŞGELDİN    
				__________________   Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Hoşbulduk sağolun       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     H.g iyi forumlarr    
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Hosgeldin Aramiza , Resimler güzel       Bizim Forum içinde birşeyler bekliyoruz  başarılarının devamını dilerim.
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010  
				 Tecrübe Puanı: 16   ![]()  |     Alıntı:  

__________________   Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar  |  |||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |