![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seLam Hosgeldiniz Aramiza , iyi forumlar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| |
| | #22 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aramıza hoşgeldin... | ||
| | |
| | #23 | ||
| duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | guseL oLmus guseL ßoLesı daha ıı oLmush ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
| | |
| | #24 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | künyede yapmış eyw.. hoşgeLdin aramıza
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #25 | ||
| __HaNiFi_&_KüBrAm__ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | SaoLun Arkadaşlar Canım Çoq Sıkkın Dunyanın En İyi Menejerlik Oyunu Seçilen Oyunun ForumunDA Moddum,Bir Buçuk Sene Falan Gecen Hafta Attılar .Beni Nedenıde Spor Bolumunde Besıktaslılardan Bırı Baska Takım Taraftarlarıyla Tartışma Çıkardıgında Ben Besıktaslının Tarafında Oluyomusm Ve Üyelere Yardım Etmıyomusum..Üyelere Yardım Etmedıgım yalan Forumda Her Uye Benden Memnundu Helekı Besıktaslılar Cunkı Bır Bucuk Senedır Moddum Ama Bir Sene Boyunca Tek Besıktaslı Moddum Dıede Benı Sevıyolardı...Yanı Uzuldum Sucsuz Yere Benı Atmalarını Bende Onun Icın O Forumu Bıraktım Artıq O Forumun Menejerlık Oyununuda Oynamıycagıma Yemın Ettım.Artıq Ben Bu Forumda Varım Sızlere Yardım Etmek Sızınle Hüzünlerimi,Sevinçlerimi Paylaşmak İçin Var Olmaya Calısacagım.Allah Kımset Ederse Burada Kalıcı Olmak İsterimHe Bu Arada Arkadaşlar Bunları Söyledim Ama Reklam Amaçlı Söyledim Diye Sanmayın Sakın Reklam Amaçlı Bişey Yapmıssam Bu Yazdıklarımda Oturdugum Yerden Kalkmak Nasıp Olmasın
__________________ Konu Hanifi tarafından (08-03-2009 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #29 | ||
| __HaNiFi_&_KüBrAm__ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #30 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin aramıza ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |