![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herkese teşekkür ederim hoşbulduk ![]() ![]() siteyi gezerken emre arkadaşımın resmini ve üyeliğini gördüm ![]() kendisi istanbulun en usta amatör balık avcılarındandır yaptıgı balıgı yerken parmaklarınızı yiyebilirisiniz bu vesile ile tekrar karşılamak beni sevindirdi birde besiktaslı olduğunu bilmiyordum bu dahada süpriz oldu hemde böyle fanatik olması ![]() sevgilerimle
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Besiktasforum.net e hoş geldin. keyifli vakit geçirmen dileğiyle... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ii vakit gecirmen dileğiyle hosgeldın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herkese tekrar teşekkür ederim hoşbulduk... sevgili gökhan en azından rahatsız oldugum konu hakkında konu kitleme işlemi yaptıgınız için teşekkür ederim ....
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin , iyi forumlar , iyi paylasımlar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |