![]() |
[quote=kartalkopat;1118960]adını bilmiom ki nasıl memnun olcam :D[/QUOTE öh öh öh iyi dinle ismimi söylüyorummm:D:D |
Alıntı:
:D:Dkolay gelsin başarılar o zaman :D |
aha bu da benım gıbı yuzsuz cıktı:D:D |
[quote=ÖLÜMÜNEBJK;1118973] Alıntı:
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üçççççççççççççççç ve sendeyiz :D |
semaaaaaaaaaaa:D:D |
Alıntı:
muhasebeciyiz dedik heralde tabiki yüzsüz olcas :D :D |
Alıntı:
|
smy benı tanımıoo :D |
Alıntı:
hahh şimdi memnun olabilirim sema :D |
Alıntı:
|
benım yuzsuz olan :D |
yok cnm:p |
zahmet olmasın sakın :D :D nese sıkıldım imza şimdilik böle kalsınn sonra devam ederimmm bak bakk içine sinmedi yicek bişiler getirmeye gitti sesi çıkmadığına göre :D |
sende bir geldin pir geldin he :DAllah muhabbetinizi arttırsın :D:D |
ben bı yere gıtmedım walla yenı gelen sensın donat bakalım suraları aaa :D |
işte yeni gelen benim donat buralarıda ayaaaaaam alışsın :D |
hade cnm hadee sf na gelıoruz o kadar yol tepıoruz nerde pastamız boregımız aaaa :D |
yemekmi yiyoruzzz:D |
smy donatıcakda nazlanıo :D |
ooo ben sevdim bu smy:p |
bende sizi sevcem de sevdirmiyosunuz ki kendinizi hadiiiin bakiiiim yicekleri içcekleri göriiiim yok öle kuru kuruya adam sevmek :D |
maddıyat ve sevgı cık cık cık hıc yakıstıramadım :D |
maddiyat nerden cıktı yafsss annamadım.. nese hadii işi tatlıya bağlayalım sen yicek bişiler getirde :D |
aaa buda aç be bende yakıştıramadım hıh:D |
haydde ben kırıldım gonul alması gereken sensın hadı cnm hadı aaa azın ddııl elın kolun calıssın dımı ama :D:D |
alla alla siz oturcanızda ben mi hazırlıcam aaaaaaa amann beee suc bende ki sizden istedim :( |
elinemi yapışır sanki hıh:D |
|
oyyy oyyyyyyyyy teşekkür ederimmm ımmmmmmmmmmmmhhhh ellerine sağlıkkk :D |
selin bana yokmu küstüm:( |
sımarma hemenn zıkkımlan hade :DÇD saka saka afıyet bal seker olsunn löp löp et küt küt yag olsun :D |
allll buda seninnnn bakalım beğencen mii :D :D http://www.10marifet.org/imaj/BENTOL/img-6378-1.JPG ama sema sende çok kıskancsın heeeeee :D :D amaaa duu yarısınıda sana veriiim paylasalımmm sanada verimm mi selinn istoon mu |
yok sen doy yeter :D |
kıskanmıyorum işte:p |
semacım smy ı bı doyuralım sona ıkımızı doyurucak o haberı yok caktırma :D:D |
:D :D :D bekliodum böle bişiler ama :D :D nese ben en iisi bugun doymayayım :D |
Alıntı:
|
smyy defolll :D:D |
Alıntı:
:D :D :D sema sen ne ikram etcen bakiiim :D |
sema 1 saat 50 dk sona gun bıtıo he de sen ne derse yarın gorur o :D |
Türkiye`de Saat: 18:08 . |