![]() |
s.a arkadaslar s.a arakdaslar ben samet nam-ı diğer (yada değer) kartalkopat siteyi valla unutmustum :( 2008 de bi kere mi ne girmiştim tamamen şans eseri maillerimi kontrol ederkene denk geldi ve tekrardan aranızdayım işte şimdi siz manyaaa bakın taaaaa 2008 de gelen maili bile saklamıs demeyinn herkesin ayrı bi işleyişi vardır bende zor kalmadıkça silmem maillerimi :D :D nese ben kendimi tanıtmaya devam ediim dediğim gibi adım samet (suan anladık adını devam et dediğinizi anlıo gibiyim) yas 23 (iş bitmiş yolun yarısı) muhasebeciyim yani anlaşılacağı gibi7/24 netleyim nese şimdilik bu kadaaaa yeter ilerleyen günlere de kalsın acıkkk =):laugh: herkese inönü dolusu sevgi saygılarımla :D :D |
Hoş geldiniz. |
hoş buldum tsk ler |
a.s hoşgeldin, iyi forumlar.. |
hoşgeldin aramıza kalıcı olman dileğiyle.. |
hoşgeldin :) bi hiperaktivite sezdim ama.. :D:D |
Hoşgeldin aramıza :) |
Hosgeldin Aramiza İyi forumlar , iyi paylasımlar |
hoş buldum arkadaslar tesekkürler hepinize hiperaktivite değilde forum sitelerinin dilinden iyi anlarım su sıkıntılı günlerde biraz eğlenceli bi girişş yapiim dedim :D :D |
bısey dıkkatımı cektı yas 23 dıosun ama profılınde 24 gorunuo kandırma ulen bızı 23 mu 24 mu :D:D hosgeldın bu arada (: |
abuuu :( yaa 24 ama ben kendimi 23 gibi hissediom :D hoş buldum tesekkürler |
23 se abı dıcem 24 se dede ona gore kesın net bıse söle :D |
hmm o zman sen direk allah rahmet eylesinde olsun bitsin :D |
yok cnm abartma :D:D |
:D :D yaa o kdar yaşlı değilim sende 22 yasındayım demişsin samet diyebilirsin =) |
bende selın m.o smy :D:D |
bende memnun olcam hatta dur olayım biii ahanda oldum da bu smy ne anlamadım :D :D |
samet uzun geldı :D:D smy olsun senın adın :D:D |
biz yeniyiz galiba :) Hoşgeldin renktaş aynı zmanda meslektasız :D |
aRamıza hoşgeLdin ;) |
hb arkadaslar sizlerde hoş geldinizz vay vayyy mesletaş renktaşş daha ne isterki bi yurttaş :D :D |
Alıntı:
ya smt desen annıcamda smy nerden cıktı :D |
banane ya alla alla smy ıste ınadına smy smy smy :D |
büyük barnak sorunu herhalde:D |
Alıntı:
detttt inadına sadece beşiktaş :D |
smyyy dellendırme lan benıı :D |
hos geldin iyi forumlar kardes |
nese şimdilik dellendirmeyim bari seni de ilk gün den korkutmayım :D ama ilerleyen günlere hazırlıklı ol :D nese bana biraz müsade imza yapiiim biiii |
Alıntı:
hoş buldum abi tsk ederim... |
banada yap yoksa rahat bırakmam :D |
bakarızz :D |
bakma yap :D |
hoşgeldin smy:) |
hah bir ken iki oldular :D hoşbuldum :D |
aa memnun olmadınmı:( |
a.s :)hoşgeldin maşallah forum muhasebecilerle doldu taştı :D |
adını bilmiom ki nasıl memnun olcam :D |
Alıntı:
yakında başkan olcas beşiktasforum.net olaraktan iyi yönetmek lazım ondan :D :D :D tüm bjkli muhasebecileri topluyor besiktasforum.net yöneticileri :D |
smyyyyy nabıoon demeye geldım :D |
hoşgeldin de nie boş geldin insan gelirkene yicek bişiler getirirdi :D |
Türkiye`de Saat: 08:49 . |