![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Bitti Artık İki damla yaş düşüyor Gözlerimden yanağıma Geçte olsa anlıyorum Biri bana biri sana Diz çökerken dağlar bana Şimdi taşlar ağlar bana Hayatımda birtek sana Yenik düştüm anlamadım Ama şimdi... Bitti artık ağlayışım Bitti artık yalvarışım Bitti artık büyük aşkım, bitti artık Ah benim yürek sızım Ah benim gönül sızım Ben de artık yalnızım, bitti artık Bak takvimler yalnızlığı Gösteriyor anlasana Yüreğinden kan damlıyor Biri bana biri sana Ben ki asi boyun eğmez Ben ki hoyrat söz dinlemez Senin için hem de kaç kez Yaşlar döktüm anlamadım Bitti artık ağlayışım Bitti artık haykırışım Sana olan büyük aşkım, bitti artık Git gidebildiğin kadar git Bütün yollar senin olsun Ama unutma ki Ne benim kadar seveni Ne benim kadar sana değer vereni Asla asla bulamayacaksın. Söz : Ahmet Selçuk İlkan Müzik : M. Kırmızıgül Aranjör : M. Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen Yönetmen : M. Kırmızıgül | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Memleketim Memleketin adı başka, tadı başka, tadı başka, tuzu başka Bir umutla düştüm yola Bilmediğim diyarlara Bir gün döneceğim sana Memleketim Bu dağların, denizlerin Arkasında memleketim Ölür isem gurbet elde Ağlamasın sevdiklerim Sanki gürbet yetmez bana Bir sevda geldi başıma O da yar olmadı bana Yalnız kaldım bir başıma Bir gün döneceğim sana Memleketim Söz : Tahir Peker, Mahsun Kırmızıgül Müzik : Mahsun Kırmızıgül Aranjör - Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| Kim Tutar Bizi Sevdayla birleştik direndik zulme Asla eğilmedik ağa beylere Meydan bırakmadık haramilere Yıktık engelleri kim tutar bizi Birleşsin tüm canlar meydana gelsin Yolumuz hak yolu inanan gelsin Sonbahar yağmurda karda ayazda Seninle yürüdük omuz omuza Meydan okuyoruz bütün dünyaya Elin elimdeyken kim tutar bizi Biz bir fırtınayız durduramazlar Bizim önümüze set kuramazlar Et ile tırnağız ayıramazlar Elin elimdeyken kim tutar bizi Söz : Şerif Kayran Müzik : Mahsun Kırmızıgül Aranjör - Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| Daye Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma Zulümlerden geliyorum le daye Uzaklardan geliyorum le daye Ölümlerden geliyorum le daye Belalardan geliyorum le daye Ben o eski ben değilim le daye Nerde o eski günlerim le daye Zaman geçti çok değiştik le daye Boz bulanık seller gibi akmadım Ateş olup insanları yakmadım Hiç kimsenin yuvasını yıkmadım İnsanlıktan ayrılmadım le daye Söz : Ali Mamaraşlı Müzik : Mehmet Aslan Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Aranjör : Mahsun Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Düşde Gör Ah düş te gör kardaş düş te gör Aman aman düş te gör Bir zalimi bir soysuzu Bir güzeli sevende düş de gör Ah sağ olan ne bilsin hastanın halından Sevmeyen ne bilsin sevenin halından Ah düşmeyen ne bilsin düşenin halından Aman aman düş de gör İyi günden güzel günden Vallah kötü güne vallah zor güne Aman aman düş de gör düş de gör Söz - Müzik : Mahsun Kırmızıgül Aranjör - Yönetmen : M. Kırmızıgül | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| Nemrud'un Kızı Nemrud`un kızı yandırdı bizi Çarptı sillesini felek misali Sil yazımızı kurtar bizi Çarptı sillesini felek misali Mevlam gör bizi Ocağım söndü nasıl beladır Bırakıp getti bu ne devrandır Dünya gözümde kerbeladır Allah`tan bulasan Kararsın bahtın yıkılsın tahtın Yalvardım yakardım yol bulamadım Ah doğmasaydım kara yazım Evirdim çevirdim yaranamadım Ayandır halım Söz/ Müzik : Arif Çelik Aranjör - Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Düet : Kazancı Bedih Vokallerde Nuri Sesi Güzel, İzzet Altınmeşe, Recep Kaymak, Hüseyin Yolluk | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |