![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| Kim Bilebilir Aşkı Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam Içimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yaşatır inan Kendi gidene kadar Sanki sana hapsoldum Başka adım atmadım Gözlerimi unuttum sende Kimselere bakmadım Ve şimdi yaşıyorum Ve seni seviyorum Bilmem hangi dünyadan geldim Nereye gidiyorum | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| Kanat Yanlızlık özgürlüğün İki hırçın kanadıdır Biri kavuşmaya hasret Kendinden bile uçkun Diğeri kaderden ayna Mecburen çırpınmakta Birinin aklı yerdeyse Diğerinin aklını da yerme Ortada şaşkın bir beden Kanatmı ben ben kanadım Biraz evvel alçak uçtum Çarpışsaydık anlardım Korkmaya cesaretim yok Yer kandırmaz uçarım Yanlızlık özgürlüğün iki hırçın kanadıdır Her nedense uçmaktan hep Korkardım ben düşmekten hep Yerden sıtkım sıyrılınca Üstündeyim bulutların | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Düş Bozumu Gözünaydın gidiyorum bu sefer Yakacağım kalan anıları birer birer Yemin ettim dönüşü yok Her hikayenin sonu aynıdır canım Başlar ve biter Bir gurur sandım ama ben Yeni anladım Sevgiler gurur nedir tanımazmış Bir hata ettim Yeniden başlayalım dedim Ama aşk eskisi gibi olamazmış Deliler gibi seviyorum diyen nerde? Kaç sabah oldu inan hasretim gözlerine Düş bozumu gibi geçip giderken içimden Son sözüm sanadır ben Gidiyorum gecelerinden | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| Apayrı Sana bir yanlızın gözünden Çaldığın birkaç damla Yaş yolladım bu sabah ben iyi bak ona Yanma serpil, eğlen coş sevil Ben bana çok gelemem Boş nasihat veremem Yüküm kendimden menkul Alınırım satılamam Yenilirim yutulamam Sana yorgun bir miras seçerim bırakamam Sen benden ayrı ben senden ayrı hep aynı Sen sende kaldı ben sende aynı apayrı | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |