![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Guest
| O SENSİN O sensin, o sensin Süzülür sabahlar Uyanır hatıralar Gelir İyonya'dan İzmir'in sokaklarına Yasemin kokusuyla Geçmişin dokusuyla Ayrılık korkusuyla Sarılır boynuna Çağırır usulca Unutulmuş mutlu çocukluğum Gülümser ilk aşkım Hemen hafifler burukluğum Ben oralarda doğdum Köklerim o topraklarda Tarihin sırları ile ölmek isterim orada* * Acılar, yaslar Gizlenir kuytuda Sonra günahlar Uzanır uykulara Mehtap yol vermez Karanlık pusulara * * Aşklar emniyette Aşklar Artemis'te Gece kavuşurken Güne güneşle O sensin, o sensin. | ||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
Guest
| ALLAHIN VARSA Yaz bitti yine mevsim sonbahar Kim çeker kim bekler bu kadar Sofrandaki kırıntılar kadar Bile mi olamadim?* * * Bu akşam adres defterinde S harfinin olduğu yerde Bulup ya çiz ya yak adımı Ya da sessizlik koy yerine Allahın varsa Vicdansız * * Rüyama, şarkıma, şiirime girdin Sanki kendi bahçelerin misali, arsız Be vefasız Sana martılar getirdim Ama acımıyor yüreğim * * Elde sazlar, sarı yazlar, oğlanlar, kızlar Yudumlanır salkım gölgesinde nağmeler, nazlar Şahit yıldızlar "Doğur" dedin bana "kurabiye gibi çocuklar" * Gittiğin o gece ardından İki kadın uyanıp ağlayacak Biri annen, diğeri ben Benim biraz ahım kalacak | ||
![]() |
![]() | #113 | ||
Guest
| KASIM YAĞMURLARI Artık sen eski sen değilsin Uzaksın, esirgeyen, sakınan sensin Omuzlarımda dünyanın bütün acıları Islatıyor beni ağır kasım yağmurları Ben ne haldeyim görmüyorsun, Sen acılara değmiyorsun Duydum ki başkasına cömertsin Yabancı kucaklarda sıcaksın Eğildi kederinden buğday başakları Matemim var söndürün ışıkları Kim yaşar böyle yasla aşkları Kim böyle durur ihanetlere karşı Kim döker bu kadar gözyaşı Yalancı, beni de aldattın* * * Yıllar üzerimden geçer Hergün öncesinden daha beter Çalmıyor artık kapımı tanıdık yüzler Kırlangıç gitti, bitmiyor güzler Ne bahar kokuyor ne sümbüller Sormaz oldu hatrımı artık ümitler Kim böyle sabır üstüne sabır ekler Yalancı, beni de aldattın. | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
Guest
| HIDRELLEZ Bahar oldu aman Al kese astım gül dalına Adadım yarin adına İki göz oda Dağ yeşil, dallar yeşil Uyandılar bayrama Her gönül şen Bir benim bahtım kara Kokuyor buram buram Fulyalar vakit tamam Bir bana uğramadı Bu bahar bayram Ağlama hıdrellez Ağlama be bana Acı ektim yerine Sevda yeşerecek Başka bahara Ne yolu var ne izi Tanıdık değil yüzü Dileğim Allah’tan Aşk sözün özü Sevdiğim yok eşim yok Ağardı bir gün daha Ey benim şans yıldızım Gülümse bana | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
Guest
| DÜĞÜN Parada pulda gözüm yok inan baba Eloğlu kıyar gülünün fidanına Olur a dara düşerim ihtimal Gülüne su ver, unutma Olur a dara düşerim, ihtimal Baba, kapıyı kapatma Kınalı gelin uçuyor yuvadan Günü saati biliyor yaradan Duvağım, telim, kırmızı kemerim Dileğim bir kız, bir oğlan Vurun davullar güm be de güm güm Geçer mi geçer ah sayılı gün Hem ağlarım hem giderim Bahtıma ne çıkarsa kabulüm | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
Guest
| ERKEKLER Yalnızlık Allah’a mahsus Yalnız yatmak mı, ay ay imkansız Biri mutlaka olmalı Seni acil unutmalı Ya olmazsa seni şeytanın şahidi sus Çivi çiviyi söker, sökmezse şansına küs Elimi sallasam ellisi Başımı sallasam tellisi Erkekler Oooof içim sıkılıyor Oooof pabucum sıkıyor Burda hayat şöyle böyle Yaşıyoruz zar zor öyle Şimdilik sensiz olmadı Tüh, taş yerini bulmadı Sen nasılsın iyi misin Ne var ne yok hasta mısın Yoksa benim gibi boşta mısın | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
Guest
| GÜL Sürgün verirdim senin yüreğinde Körpe bir güldüm elinde Kopardın çok zamansız Evcil değildim ben Soldum ergenken Veren Allah alır Gülün hatırı kalır Artık erkeğim değilsin Başka kadının var Ayak seslerini, sık nefeslerini Akşam ayıp heveslerini Bazen ağzımda bulurum Dudak izlerini Oysa sen benim hakkım değilsin Başımda göçebe kuşlar Yalandı aslında suçlar Sana göre değildim, çok kısa sevindim Dilsiz bu taşlar Yalandı aslında bütün suçlar | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
Guest
| HELÂL ETTİM HAKKIMI Gözü kör, dili taş duvar Konuşmaz istasyonlar Trenler çığlık çığlık Ayrılık katar katar Bir bahar akşamıydı Beni burda koydun yar Söz verip de almadın Sarı ayva kızıl nar Yemin ettim bin kere Kutsal kitap üstüne Ben ölemedim bir türlü Vurgun vurgun üstüne Tutamadım ahdını Düğün bayram ettiler Baban yazdı bahtımı Bizi kurban seçtiler Ben başka yastıktayım Sen ele kuşak çözdün Ne ben mahremim ne sen Kavlimizi sen bozdun Bahtiyar ol gözüm yok Rabbim verir sabrını Bu hesap böyle bitsin Helâl ettim hakkımı | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
Guest
| Tutuklu Söz-Müzik:Sezen Aksu Ne Senden Öncesi Ne Senden Sonrasi Ne Senden Öncesi Ne Senden Sonrasi Ayrilik Aman Ölümden Yaman Geçmiyor Zaman Geçmiyor Ne Anam, Babam Ne Hoş Hatiram Yetmiyor Canim Yetmiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Sakladim Gözlerimi Sustum Hep Sözlerimi Yandim Yar Közlerimi Aah... Savur Savur Bitmiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
Guest
| Kaderim Söz-Müzik: Sezen Aksu Az Gittim Uz Gittim Eğri Gittim Düz Gittim Yar Sen, Sen Diye Bittim Uçurum Gözlerinde Açik Saçik Sözlerinde İhanet Yüzlerinde Yittim Kaderim Kastin Mi Var Ya Sen Gel Ya Beni Aldir Yeminin Ahtin Mi Var Hasetten Yüreğim Hardir Ya Bu Ateşi Söndür Ya Beni Öldür Ya Da Bu Kalbi Bu Bedenden Sür Ya Ateşi Söndür Ya Beni Öldür Ya Da Bu Kalbi Bu Bedenden Sür... Kaderim Kastin Mi Var Ya Sen Gel Ya Beni Aldir Yeminin Ahtin Mi Var Hasetten Yüreğim Hardir Ya Bu Ateşi Söndür Ya Beni Öldür Ya Da Bu Kalbi Bu Bedenden Sür Ya Ateşi Söndür Ya Beni Öldür Ya Da Bu Kalbi Bu Bedenden Sür... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |