![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Oh Oh Çok şeker hadi hop give me five Küresel dünya küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası fight is fight Hayt bize var mı yan bakan Delikanlılık öldü mü İmaj yeniledik sadece be babam Sen şu adaptasyonu gördün mü Dibe vuruyor her şey ta dibe Analizi sentezi var bir de Doğudan batıdan kop da gel Do it Do it Do it Just do it hade Oh oh suyundan da Oh oh şuyundan da Oh oh buyundan da Koy koy koy koy Söz-Müzik: Sezen Aksu | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Kahpe Kader A benim avanak arızalı arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet aradın buldun pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya Ben sana ne ettim yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam üç ömürlük ağladım Yalnız geldik yalnız gidiyoruz anladım Tokadını yiye yiye gerçeğe aydım ya Kader kahpe kader Ağlarını ördün mü Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı öldün mü Söz-Müzik: Sezen Aksu | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| Keskin Bıçak Geldim yarım Kaldım yarım Neydi ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan Sevdim yarım Derken bugün olmazsa olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde kaldı o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Ben bu dünyayı anlayamadım Niyetlendim de altından kalkamadık Söz-Müzik: Sezen Aksu | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| Rumeli Havası Koparıp bir gül takmıştınız o gün Göğsüme gizli bahçenizden pembe Demiştiniz ne füsunkar durdu Pembe gül sütten daha ak teninizden Ben o gün yandım işte Sabaha doğru üçte Çok zaman oldu siz evliydiniz Ben kaldım o yüreğimin vurgun yediği terk edilişte Gelip gitti ah beni buldu Sevdanın en karası Baharlarla sonbaharlar güzler yazlar arası İhtimal ya fikrinize düşersem Tutturun bir Rumeli Havası Söz: Sezen Aksu Müzik: Cihan Sezer | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Gidiyorum Bu Şehirden Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu kahrediyor Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim Söz-Müzik: Sezen Aksu | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| O-kudum-da (Okudumda) Tozu dumanı romanı Azı çoğu yozu yalanı Mazlumu gazlayanı Mücrimi pohpohlayan Gördüm papazını faydasız köyün Gördüm acısını kurnazını Bilgiyi saymazını Yeniliğe aymazını Sarı liraya ete kemiğe şana şöhrete doymazını Çamurda kaymazını Ateşte yanmazını Köleliği beyliği hanlığı Adam gibi adamlığı Gelip geçici sultanlığı Kanunsuz kahramanlığı Namussuz imanlıyı Her yöne yanlıyı Doğuştan zanlıyı Elleri kanlıyı Candaki canlıyı Okudum da Söz: Aysel Gürel Müzik: Arto Tunçboyacı | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| Yine mi Çiçek (The Invisible Man) Kır masayı Madam Despina Kirli beyaz muşamba örtüleri ser Çek sediri asmanın altına Yanında bir ince Müzeyyen Abla Yine mi güzeliz yine mi çiçek Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağ olsun Amanın yine mi güzeliz yine mi çiçek Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun Gece çok genç arzular şelale Haber etsek o yare Gelse Bomonti'den Şereflendirse bizi Olsak teyyare Söz: Meral Okay Müzik: Ara Dinkjian | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| Hoş Geldin (The Long Goodbye) Hiç ummazdım Oldu Sonbaharda Hediye gibi geldin Hoş geldin Safa geldin Son ihtimalim Bir sana kalmış halim Hoş geldin Seyirlik değil ömürlük olsun Dilerim bu defa bu son olsun Seyirlik değil ömürlük olsun Bir yastıkta nasip olsun Gel koynuma gel Oyunuma gel Akşam gözlü esmer Söz: Sezen Aksu Müzik: Ara Dinkjian | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| Sarı Odalar Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oğlum Hadi bakalım unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum içtim oğlum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık İnan içimde yok fesatlık Alırım başımı giderim efeler gibi hey Efeler gibi hey Söz-Müzik: Sezen Aksu | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Yalancı Dünya Hem okudum hem yazdım Bir düz oturdum bir azdım Anladım ki birazdım dünyada Bir duydum bir duymadım Kendi sesime uymadım Yani ateşle oynadım dünyada Bana ne bana ne U dönüş yaptım İmajımı yaktım Şak şak şak Ama ne ama ne Çok şahane bir çalım attım Şak şak şak Yalancı dünya Boğazıma kadar battım Yalancı dünya Ama ben de seni sattım Söz-Müzik: Sezen Aksu | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |