![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
Guest
| Tanrı İstemezse Söz: Ali Avaz Müzik: Mustafa Sayan Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Düzenleme: Ayda Tunç, Aytuğ Yargıç Bas: Levent Yüksel Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu, Seyfi Şener Grubu Darbuka, Basdarbuka, Bendir: Ahmet Mısırlı Gitar, Ud: Erdinç Şenyaylar Tef, Hollo: Alpay Dinletir Percussion: Cem Erman | ||
![]() |
|
![]() | #152 | ||
Guest
| Güngörmemişler Söz/Müzik: Sezen Aksu Tedavülden kalktı aşk Üç ihtilal üç kuşak Fiiliyattan geçtim Düşünmek bile yasak Girmeyelim bu konulara Bizden geçti şşşt susak Yedi onda dört, onda beş Önümüz deprem yan basak Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Kelimeler fistan giymiş Salınıyor ağır aksak Atı alan Üsküdar'ı geçmiş Saadet bizden uzak Kurtaracaktık olmadı Çilemiz hala dolmadı Uymadı gitti bi türlü Çarşıya evdeki hesap Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Biz gördük yanmayı Ölümüne zorlanmayı İktidar atında şahlanmayı, horlanmayı Her şart her koşulda Babalar gibi dayanmayı Bizden sonrakiler gün görse bari Bizden sonrakiler gün görse bari Of Her birimize değdi fesat Dünya işleri kesat Yuvarlanıp gidiyoruz Halimiz eh işte vasat Kurtaracaktık olmadı Çilemiz hala dolmadı Uymadı gitti bi türlü Çarşıya evdeki hesap Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Biz gördük yanmayı Ölümüne zorlanmayı İktidar atında şahlanmayı, horlanmayı Her şart her koşulda Babalar gibi dayanmayı Bizden sonrakiler gün görse bari Bizden sonrakiler gün görse bari Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize denk geldi Bize denk geldi Bize denk geldi Maalesef! Düzenleme: Kıvanch K. Akustik Gitar: Ant Şimşek Klarnet: Göksun Çavdar Davul: Alpay Dinletir | ||
![]() |
![]() | #153 | ||
Guest
| Şen Şarkı Söz/Müzik: Sezen Aksu Of oof, of oof Of oof, of oof Aşkım günaydın de yeni güne Yay gibi gerginsin çözül biraz Bitmez dünyanın derdi ertele Kurulmanın hiç bir faydası yok, relax Bırak güneş ısıtsın içini Bak baharlar açmış beyaz beyaz Öyle olmasa da sen öyle farzet Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz Of oof, of oof Of oof, of oof Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım kaçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Ben de onlar gibi coşmak istiyorum Aşkım herşeyi yokuşa sürme Olursa olur olmazsa olmaz bu şans Herkesin durduğu yer dünyanın merkezi Empati sempati yani tolerans Bırak güneş ısıtsın içini Bak baharlar açmış beyaz beyaz Öyle olmasa da sen öyle farzet Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz Of oof, of oof Of oof, of oof Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım kaçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Ben de onlar gibi coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar, Elektrik Gitar: Ant Şimşek Akordion: Erdem Yörük | ||
![]() |
![]() | #154 | ||
Guest
| Deli Gönlüm Söz: Ülkü Aker Müzik: Onno Tunç Ele avuca sığmazdı deli gönlüm Bir zamanlar neredeydi şimdi nerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde Bir deli rüzgar savurdu beni böyle Bu mutlu tutsak benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Bir deli rüzgar savurdu beni böyle Bu mutlu tutsak benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Acılarla sevinçlerle yaşat beni Düzenleme: Ayda Tunç, Aytuğ Yargıç Keyboard&Programming: Kıvanch K. Bas: Eylem Pelit Davul: Mert Türkmen Yaylılar: Seyfi Şener Grubu Trombon: Aytuğ Yargıç Gitar: Erdem Sökmen | ||
![]() |
![]() | #155 | ||
Guest
| Kıran Kırana Söz/Müzik: Sezen Aksu Unutma, unutma Sen yine sardunyalara su ver ben yokken Unutma, unutma Gazeteleri oku kahvaltı ederken Unutma, unutma Haberleri dinle her saat başı lütfen Sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin Sen ki mum gibi içine içine erirsin Sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin Sen ki mum gibi içine içine erirsin Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Unutma bahardır kışın sonu Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar, Elektrik Gitar: Ant Şimşek Akordion: Erdem Yörük | ||
![]() |
![]() | #156 | ||
Guest
| Ablam Aşktan Öldü Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Ablam aşktan öldü Herşey filmlerdeki gibi oldu Bir hazan yaprağı düşerken Pencereye bakarak Son nefesini verdi mucize Sevgililer buluşamadı Hayat o'rda o kıyıda Masalın berisinde kaldı Hiç yara almadan Aynadan geçemezsin Geçemezsin aynadan Hiç yara almadan Ablam aşktan öldü Herşey filmlerdeki gibi oldu Bir hazan yaprağı düşerken Pencereye bakarak Aşktan ölmenin bin yıllık tarihini Ablam yeniden ama yeniden yazdı Hiç yara almadan Aynadan geçemezsin Geçemezsin aynadan Hiç yara almadan Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar, Akustik Gitar: Erdem Sökmen Percussion: Cem Erman, Alpay Dinletir Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Ney: Eyüp Hamiş Ud, Cümbüş: Hüseyin Bitmez Çello: Timur Atasever Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu | ||
![]() |
![]() | #157 | ||
Guest
| Dansöz Dünya (Kıvanch K. Version) Söz/Müzik: Sezen Aksu Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Kıvır kıvır kıvır Ziller elinde Kıvır kıvır kıvır Yangın yerinde Kıvır kıvır kıvır Öz paramparça Kıvır kıvır kıvır Öz esir teninde Dön dansöz dünya Devam et ateş dansına Yan gamsız dünya Sığmadın aklıma Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Düzenleme: Kıvanch K. Elektro Keman: Özcan Şenyaylar Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar, Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Percussion: Cem Erman, Alpay Dinletir Darbuka, El Zili, Hollo: Ahmet Mısırlı Ney: Eyüp Hamiş Ud: Hüseyin Bitmez Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
Guest
| Bahane Bahaneydi bu rüzgâr Güneş bal ve kehribar Bahaneydi bu buzdan kanat Erimezse kırılacak Canım dostum sırdaşım Aynaya baktım yüzünü unuttukça Gelmiş bulundum Kalmış bulundum Bu dağ burda durdukça Eskidendi, Çok Eskiden Hani erken inerdi karanlık Hani yağmur yağardı inceden Hani okuldan, işten dönerken Işıklar yanardı evlerde Mevsimler kimseyi dinlemezken Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Hani çerçeveler boş Hani körkütük sarhoş gençliğimizden Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken Eskidendi, eskidendi, çok eskiden Şimdi ay usul, yıldızlar eski Hatıralar gökyüzü gibi Gitmiyor üzerimizden Geçen geçti Geçen geçti Hadi geceyi söndür kalbim Şimdi uykusuzluk vakti Gençlik de geceler gibi eskidendi Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Hani çerçeveler boş Hani körkütük sarhoş gençliğimizden Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken Eskidendi, eskidendi, çok eskiden Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Kimse bize ihanet etmemiş Biz kimseyi aldatmamışken Hani biz kimseye küsmemiş Hani hiç kimse ölmemişken Eskidendi, eskidendi | ||
![]() |
![]() | #159 | ||
Guest
| Perişanım Şimdi Ne ağzımın tadı var ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet Ben de bir anadan doğmadım mı Bir daha olmaz Bin kere tövbe Kan davası mı bu Bu nasıl öfke Perişanım şimdi mutlu oldun mu Başını yastığa rahat koydun mu | ||
![]() |
![]() | #160 | ||
Guest
| Pişman Olduğun Zaman Yolun zorunu yürümüştüm ben Tanıştığımız zaman Sen dalgalanmaktaydın elvan elvan O yüzden tam olarak Hissedemedin sen içimi Hâlâ kulağımda çınlıyor O alaycı kahkahan Haberin yoktu henüz cilvesinden aşkın Sarsılmıyordun hiç ay tutulmasından O kadar taşkın o kadar açtın ki Düşmen kaçınılmazdı arzın ortasından Pişman olduğun zaman Huzur bulduğun zaman Zevke doyduğun zaman Dönebilirsin Ben yine burda olacağım Yaralarını saracağım Seni anlayacağım | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |