![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Odalarda Işıksızım Odalarda ışıksızım katıksızım viraneyim Seni sensiz duvarlara yazan benim divaneyim Kanım aksın ki terketmem seni peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin inanmazsın yar Ben perişan günlerim dar anlamazsın yar Bir ömür bu zindanlarda Ellerimsin gözlerimsin Mahkumum sana Davalı ben davacı ben Yorgunum bu celselerden Dargınım sana Posta posta hatıralar Voltalarda yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar Söz-Müzik: Kayahan | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Rakı İçtim Şarap İçtim Yaz demedim kış demedim e lendim Rakı içtim şarap içtim sallandım A canım sallandım A zım yandı artık benden sevda pas Yine dünya eski hamam eski tas A canım eski tas Kız demedim dul demedim e lendim Gide gele bir kötüye ba landım A canım ba landım A zım yandı artık benden sevda pas Yine dünya eski hamam eski tas A canım eski tas Kaynak Kişi: Bedih Yoluk Derleyen: Mustafa Savaş | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| Sen Olmayınca Elimi ba lasalar Gözümü da lasalar Ateşlere atsalar Yanmam sen olmayınca Zincirlere ba lasalar Bıçakla do rasalar Bir canım var alsalar Vermem sen olmayınca Altından köşk yapsalar Hurileri koysalar İpek yorgan serseler Yatmam sen olmayınca Söz-Müzik: İbrahim Tatlıses | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| Yaş AltmışbeşAman bir güzel ki on yaşına girince gonca Güldür henüz açılır Onbirinde gonca diye koklarlar Onikide elma deyip saklarlar Onüçüncü cevri cefa çekerler Ondördünde badem şekere benzer Ey Ey aman AH Onbeşinde güzelli in ça ıdır Onaltıda gören aklım da ıtır Onyedide gö sü cennet ba ıdır Uzanır boyu selviye benzer Ey Ey aman AH Onsekizinde hem artırır zarını Ondokuzda terk eylemiş arını Yirmisinde gözetip işini karını Zencirlerden kopmuş aslana benzer Ey Ey aman AH Yirmibeşten sonra bıyıkları bu rulur Otuzunda akan sular durulur Otuzbeşde her günahlar sorulur Yatana karışmış irfana benzer Ey Ey aman AH Kırk yaşında beller bükülür ba lar Kırkbeşinde günahlarına a lar Ellisinde insanlara bel ba lar Da başına çökmüş dumana benzer Ey Ey aman AH Ellibeşde sızı iner dizine Altmışında duman çöker gözüne Altmışbeşde hiç bakılmaz yüzüne Ahreti gözetir süphana benzer Ey Ey aman AH Altmışbeşden sonra beller bükülür Bütün damarlardan kanlar çekilir Gel gel diye toprak ça ırır Şimdi geldi geçti yalana benzer Ey Ey aman Söz:Karacao lan Müzik: Anonim | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Zamanlaman HarikaydıSeni çok özlemiştim Yolunu beklemiştim Akşam güneş batınca Artık gelmez demiştim Unuttun beni derken Üzülüp kahrederken Kapım çalındı birden Çıldıracaktım sevinçten Dün gecemiz bambaşkaydı Bütün saatler aşkaydı Ne iyi ettin geldin Ne iyi ettin geldin Zmanlaman harikaydı Samanlık seyran olur Gönüller bir olursa Bana söz ver öyle git Bırakmam seni yoksa Bundan sonra her gece Benimle olmalısın Yine aynı saatte Kapımı çalmalısın Söz-Müzik: Selehattin Sarıkaya | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| Albüm Adı :Ben De İsterem Allah'ım Neydi Günahım Allahim neydi günahım Günahım neydi Allahım Dualarımda yalvarmıştım Onla olmaktı isyanım Can yoldaşım arkadaşım Kaderimdi sen yazmıştın Ben nerde yanlış yaptım Bitti dünyam ziyan oldum ziyan Ah bir anlasam nerede nerede nerede Ben nerde yanlış yaptım Mumlar yakmıştım yalvarmıştım Sen yazmıştın olabilirdi Sevgi yeterdi sen kaldırdın Allah'ım Ben nerde yanlış yaptım Allah'ım Söz-Müzik: Kayahan | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| Başı Belalım Elimde olsa hiç a lar mıydım Elimde olsa bel ba lar mıydım Yıkılsın da lar açılsın yollar Senin elinden içim kan a lar Başımın tacı kara sevdalım Gözümün nuru başı belalım Elimde olsa hiç sever miydim Elimde olsa dert çeker miydim Ayrılık çöktü belimi büktü Senin hasretin canıma yetti Başımın tacı kara sevdalım Gözümün nuru başı belalım Söz: Namık Kızılırmak Müzik: Mustafa Beyazkuş | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| Bu Gece Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fenayım Baykuş tünemiş binayım Çeyrek aydır ayaktayım ben bende de ilem bügün Kendimde de ilem bugün Aman güzel saçların sarışın anan baban öle Aman ne küstürürsün ne de barışık Sevenlere kıymayın seveni ayırmayın Ben onsuz yaşayamam yarama tuz basmayın Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece Mumlar yansın davul çalsın yar gelecek bu gece Söz: Ali Gencebay - Hilmi Şahballı Müzik: Ali Gencebay | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| ÇobanÇoban olur bu sevdayı güderim Sanma sensiz bu diyardan giderim Dört kitap üstüne yemin ederim Benden başkasına yaretmem seni Şahin olur gelir seni kaparım Bulutların arasına saparım Bilirsinki dedi imi yaparım Benden başkasına yaretmem seni Duman olur bacanızda tüterim Bülbül olur bahçenizde öterim Göze aldım yirmi sene yatarım Benden başkasına yar etmem seni Söz: Selahattin Sarıkaya Müzik: Yaşar Güzelel | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Fırat Su fıratın suyu akar serindir Ölem ölem derdo ölem akar serindir Yarimi götürdü anam kanlı zalimdir Ölem ölem kanlı zalimdir nasıl gülem Daha gün görmemiş taze gelindir Ölem ölem derdo ölem taze gelindir Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem Kömürhan köprüsü harput'a bakar Ölem ölem derdo ölem harput'a bakar Kör olası zalım fırat ocaklar yıkar Ölem ölem ocaklar yikar nasıl gülem Ahbapların gelmiş a ıtlar yakar Ölem ölem derdo ölem a ıtlar yakar Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem Söz-Müzik: İzzet Altınmeşe | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |