![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 8-LEADRI-SUAL (BÖLÜM 1) Hayat kaçıncı şık yazık, sorumsuz her sualde seyre daldık. Bu yaşlılık yüzümde çok yol aldı, son bölümde sen sualdin meallerim yanık medetlerim boşa edalarında yok ki saflık. Anlık istifalarımda dara bıraktım aklı karnı aç yeminlerin ve hiçte tek değildim ilk seferde ve son nefer benim savaşlarım yakın mayınlarım çiçek mutlu olamadım sakın koparmayın. Uslu dur kabında tanrı takiben yakında alacak aklı farz et aklım öteye çentik attı kaç durak yol aldı kalpler ak değil kurak bir çöl gönül bir döngü çehrelerde her bir yergi gözlü. Özlü sözmü göze görünmüş özrü yok bunun bu tavrı terk edip gidenler önce siz durun bu son yorum yoruldu ruhum, huzurum el misali yok yanımda şimdilerde iki yabancı hislerim gururum. NAKARAT Bu dünya değil ki tenha değil yarım yarınlarında falına bakalım öykülerde sararırım. Yok, hakkım hayata dair hatırım, duraktayım dudakta bir kelam kulakta son fısıltı aklın. Yardım et yanımda kal tanıklık et, adım hayal, umutlarım var ellerimde belki hepsi sürre al ve bir meal gecikmelerde sual'de kaldı aklı düşlerim yalan umutlarımsa gölge kaplı. (BÖLÜM 2) Akıl tuval misali resmi çiz ve seyret eski bir makale geçmiş aklım ömre kaç mesai vermiş öykülermiş öngören bu ömrü görgüden düşen bir parça kalbin özrü gözbebeklerimde mührü. Seyrüsefer esen rapım bu rahmet ormanında sana bulandı kaygım aya bakın bir başka mehtabım hayat dudaktayım ben haykırın yakın bu hatırı masalı sahte sonlayın giderse tutmayın bu kervanı. Tanzim et beni tuhafta kılma kalbi tuhaf değil misallerim ve meskenimde mimliyim ki meşgul etme meselelerle cenkteyim ecelle sendeyim bu akşam affet aklım ölüme ben bugün misafirim. Yüzünden hüznü çıkar ayakta dur hayat budur bu laedri tavrıdır hatalar hep kader kılıklıdır kibir satır satır yazıldı yazgılar yanıldı gitti gölgeler güneşle gözlerim semada kaldı.
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 9-KOLERA-SEVEMEDIM VEDALARI (FEATURING MOZOLE MIRACH) MOZOLE MİRACH VERSE: Bilki sen kanattın kabuk tutmuş bu yarayı ve emri verdin ruhum acıyı tattı,zehre çaldı.Kokusu keskin bıçak gibiydi,serin bir rüzgarımsa eksik,göz kapaklarımda uykular delik deşik.Sor bu canıma kaç kez talip oldu azrail,gelir geçer selam verir bu kapıma söyle kim bilir en derinde sancılarla sevişir oldu kabusum,huzrum idam öncesinde son dilekti yok yolum.Bak adımlarımda korku hakim ve nedeni çoğu zaman hatalarımdı gecemin ortasında uyanıyorsam bilki sebebi sensin.Sen kazandın,ben yanıldım en başından anlamıştım,kendimi hep suçlamıştım.Belki susmak bir çözümdü agresif tavırlar içerisinde yatan o suskun adama şöyle bak öyle yanıtı ver ve yüzüme vur çıkar tüm öfkeni bedenden,teslim ol bu sefer gereksiz gururu yen. Gurur gerek sen gereksiz,hep kendini akladın,içimden yavaş yavaş muhabbetini kopardın,kalbimin taa içinden kapı dışına atandın,önceleri hayat veren şah damarımdın atardın.Savaşa hazırlık denemelerinde atın yere kapandı,İstanbul Boğazı'nda bir kadın adamı boğazladı,gözünün değdiği her yere kurulan yüzümün cömert tarlası,yerde bulduğum her parada cimri yüzünün kabartması.Sen haklarını savurdun yürekte doldu kontenjan sevgin bana has değil ki seni gidi Don Juan,Kaf dağından koparıp çiçek yapsan bana aranjman,bu zehri içimden atmak için gerek antioksidan,sen dudaklarından bir bir hezeyanlar fışkıran,besiye çektin kendini be bereket sözlerin duman,gaddar egon Rabbena hep bana yaptı program,uçtu gitti ahı kaldı,sen cılız ben pehlivan.Zaman ayır biraz tara saçlarımı öp bazı bazı,yerleştir çiçek yavruağzı,bu düşkünlük saf arı,boşver nazımı bak hayatımın boş matarası,kısa tutalım son sözleri sevemedim vedaları. Ne sakinlik gördü yüzüm hayatımız hep curcuna karabulutlar hep tepende yıldızlı 5 kurdela,para kara bela olsa sen hazırda kumbara,attığın taşa değse bari aha şurda kurbağa.Gardımı aldım Ray Sefo'yle bir tel çekelim aramıza,keleş kellen hariç evde hiç bir şeyini bırakma,hala ne bu debeleniş,çatladı aramızdaki ayna,manastırdan kaçarcasına sakın arkana bakma.Ecza deposu oldu mide kronik aşık sistematize,yenisi girer hep menzile,içimi kemirdi Mickey Fare metanetle olacak iş değil velet hayal kurmak hayal oldu celebin hüneri hep ceset.Tedbir al koçum çitler oynak kırılır boynuzu,aklen kısa boydan uzun,çekip vursam yolcusun,acın ağrımdır,ruhumsun,ruhsa konumuz vahim durumsun sen en zalim buluşsun.Dili olsada konuşsa o günü bilir şu kaldırım bir faninin lafıyla kalbe düştü yıldırım,çok ağladım,tuz gölü oldu suratım,sen canavarım,hoş bir söze hasret kaldım,her sözün bir yaptırım.
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 10-zet Diyet Anlat! Yüreğime Damlat Gözyaşini. Alma Ahimi, Anla Parmak Ucumda Aci! Bu Kaçinci Suskunluğum, Tebessümler Yalanci, Kanattiğin Yeter Artik Açma Yarami. Bundan Alti Sene Evveli Yalnizlikti Dostum, Nasi Arkadaşlar Seçeceğimi Sanirim Bilmiyordum, önce Gözlerimi Bağladi Konuşmami Yasakladi, Kulaklarim Sağirdi Evet, Kayboldum! Umudum Tek Sarimda Sakli, Bana Sevgi Yasakli, O Masalda Mutluydum Bilirsin Harikalar Diyari. Sevmiştim O Yari, Ipi çok Siktim Kaçti. Hanci Doldur Hal-i Ruhuma Içeyim Gayri. Tanidik Tanimadik Herkese Duyururum. şeref Duyarim Yazdiğim Mektubu Okurum. Biletim Kesilmiş Yolcuyum, Son Yolculuğum. Gitmeden Keser Birakirim Kalir Burda Sol Kolum! Nakarat Anlatmakla Bitmedi Sancilandi Dilim, Atma Maphusa Beni Ben Suçlu Değilim. Tak Boğazima Ipini, Yada Kes Bileğimi, Sensizlikle Yaşayacağima ölüme Gidem Daha Iyi... Dün Gece Yine Kaldirimlari Arşin Ettim. Kendime Karanlik Geçmişimden Bahsettim. Odak Konum En Son Aşk Oldu, Durdum Orda! Vitesimi Geriye Taktim, Daha Ileriye Gidemedim. Mezarimi Kazdim, Taşini Kapimin önüne Koydum, Beni öldüren Bendim, Hepsi Buydu. Yildizlar Buğuluydu, Görmedim Işiği, Düzeltemediğim Hatalarim Getirdi Kişi. Kurtaricimdin, Dedin Ya Artik ?ben Varim? Bu Mutlulukla Ben Sil Baştan Yeniden Yaşarim. Ama Olmadi Anlatamadim Sana Kendimi, Geçmiş Renklerimin Sarisindaydim Dinlemedin Yeşili. çekip Gitmişsin Göremedim Karanlikti. Geri Dönemezsin Artik, Arkadan Kitli Kapi. Kazin Ayaği çoktan Kirildi, Gülücükler Asikti, Gözlerimle Deniz Yarattim, Yüzmeye Halim Kalmadi!
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 11-MOZOLE MIRACH-ONCA SANCI VARKEN VERSE 1: Siyah beyaz bir filmdi bu ve ben görünmeyen bir yıldız oldum sıramı beklemekten morarıcasına dondum.Kemiklerimde buz kokusu hakimken,sen arkanı dön ben sırılsıklam titrerken.Kilitlenirken boğazıma aldığım o son nefes,boğazımı kes ve ılık bir rüzgar gibi es bu kuytu odama kon,penceremde bir kuş ol sonra sol,çiçek misalı mis kokan bir mevsim ol hayatı kokla bol,yok ki beleş rol yoktu bizde sağ sol,düşüncelerle akla kazınan mantık yalnız alkol.Elimde bir tabanca gözüm kara,sonum bilinmeyen bir boşluk olsa kimdi kara delik zamanda?Kanımda gezinen onca zehire bak sigaramı yak ve kafana tak bu adamı sonra çek içine tüm tracklerini.Gör önemsiz bir şahsiyetin yapabilceklerini,huzurdan mahrum olsamda sunabileceklerimi. NAKARAT 2x: Onca sancı varken ve bunca derde mesken bu adamın o kadar sorunu söyle sence çok mu erken?Her beden muaftı kendi boşluğunda belki mozz düşünmez oldu yarına yolunu seçiverirken. VERSE 2: Duyduğun o her bir kelimeninde vardır ardı tıpkı perde arkasında sahne bekleyen sanaçtı mizahın iç yüzünde saklı onca sancı varken gülen simalarda gördüğüm o mistikal matem.Madem yazılmış kader söyle kim siler,kimsecikler umursamazken rapimi kim dinler?durdurur zamanı kahpe izlenimler felek tekerlek dünya ise beyhudeye döner.Sözüne güvenip gözüne yanıtlandı tüm sualler.Benki aleminde bir cevabım ondan evvel.Harabeler mekanım dergahım buysa eğer son sözümdür kitabım uğrunda ölmeye değer.Seher vakitlerinde toz pembe gökyüzüm gibi yalanlar anlattılar geçmişe gider misali emsali olmayan sokakların dilinde bir şiirsem kilidimi çöz ve kır bu zinciri kurtar bedenimi.
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 12-SAGOPA KAJMER-ISTISNALAR KAIDEYI BOZMAZ VERSE 1 İstisnalar kaideyi bozmaz,bu civan bu civarda fazla tozmaz Elimi verdim ,kolumu kaptın,gözümü çektim,aklımı aldın. Yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Canım yanar ödün kopar canım,tabularımı kendim yazdım. NAKARAT İstisnalar kaideyi bozmaz,kuru yanında yaş telaş yapmaz. Eli uzun alemin,cebi de tenha,sivri dillerin alayı kesilir anla. VERSE 2 Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı. Kimlere kaldı artı ? Sendeniz bir boş vakit arakladın,poponsa yan gelip de yattı. Yine mi komada martı? İşlevsizlerin hepsi karttı. Hanginiz bu piste havlu attı? Vaktim geldi çattı,kiminde temmuzun yakıydı,kimisi marttı. Cebinde biriken az buçuksa şanstı. İşler organize edildi ve amiral battı.
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 13-ABLUKA ALARM-ESKALIMDI ESKIYA (Savaş) Kadavra bahtı avlanır sonuçta hakim oldu duyduğun bu ses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri izzet etti yönlerim deminde iz bıraktı is alırken sözlerimde sis bıraktı kep.Taze kurgular sonuçta bağlanır devirde sundu hissi hissederki alçak tavrı koydu zikri bak,şükrederken ellerimde zanlı bulgular yarattı bilgi sövdü gözlerinde münzevi görüşse yak.Fonda koklanır çıkarla tanınmaz dürüstlük emme uçtu dostça saygılar domaldı kin küfürlü aşka,zaman dövdü ömrü her dakika kolpa kuble yaktı dilimi açtı ağzı yuttu tezimi şimdi son dakika.Rampalaştı yollarım başında çok gerildi iplerim çekildi terse vurdu keyfi kaçtı dünlerin,ve sek katıldı davetimde içki kargaşayla karşılaştı gözbebeklerimde ağlamış tanım senin. NAKARAT Dynamic dimağ,saldırırdı ruh eşim tipinde toy çocukla,bilgi isteğim ödüllü bol tokatla,insanımda yok nezaket,yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya. (Laedri) Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya,rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller hakkı tanımamakmı sevda.Hibe ettim adımı hakka hatrı yok ve hakkaten bir kaygı kaymamış dilimde bence bunda kastı yok rapin,müdavimim misafirim ben akla akşam üstü bendeyim nedendi sorma bende içime hasretim.Arzuhalci arzum ellerinde bir buket temenni münferit bu laedri kimsesiz kalem kağıt kiralık istifalık hislerim var israf ettim istif istemem düzeltme dermek istesem küsermi bahçe.Lehçeler kısıtlı bak satırlarımda darda kalmış imlalar kurrayla çekilecekse çek ve yerine koy,yoruldu ellerim beter bu son dem betermi dünden,yarın güneşten ellerin de batacak öğren
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 14-ZET-ISTEDIGIMI VERIN (FEATURING RAFFINE) Raffine verse Tarih tekerür etmez, etse haberim olurdu.boğuşurdu geçmişim, geleceğim, durmam ben. Gideceğim buralarda durmak bana haram. Derin kanar yaram, eskiyi satın alamaz param. Voltalar atarken ben nedense başım eğik silik hayallerin peşinde koşmaktan yoruldum. Sor bakalım kaç gün oldu adını seslenmeden durduğum. Zor günümdü nezlinde yalancı olduğum. Yok dedim, var dedim. Bende sen gibi yoktan var edildim. Yemeğimi bitirdim. Çok bilindik şarkıları tekrar etmek gibi basittir özür dilemek. Birkez kırıldı kalbim. Ben kaçıkmıyım, saçıkmıyım ortalarda. Balıkçının gözüne kanıp çekildim yukarı oltalarla. Hatıralar bölündü ikiye satırla. Mürkkebimi dağıtan göz yaşlarım satırlarımda. Nakarat İstediğimi verin, tozlu raflarımda geçmişim yanar benim gözlerim dalar derin benim. Hislerim böyledir, yerli yersiz söylenir. Sözlerin bana bi simgedir ki içimde mimlenir. ZET VERSE SEVGİYLE HEYECANLA BAŞLAYAN HER AŞKA ACI NOKTAYI KOYAR... NOKTA! HATA, AFFEDİLMEZ OLAYLARA VERİLEN TAKMA İSİM... MAHLAS! KADER OYUNUNU OYNADIĞI ZAMAN BOYNUNA BAĞLI İPLE, BİR DÜĞÜM DAHA AT, YOKSA DÜŞERSİN... GEBER! İLK DEĞİLSİN BU SIRADA... İLK BENİM! GELECEK İÇİN DÜŞLEDİKLERİM GERİDE KALDI ÇOKTAN... YOK OLAN ÜMİTLERE EKMEK BANDIM... ÜZERİNE TUZ BASTIM! HAYAL DEDİĞİM YEŞİLÇAMDA PARLAYAN AY OLMAKTI, GÜNEŞE ZATEN SIRTIMDAN BAKTIM... HATTA BAKAMADIM! ÇİVİLİ YATAKLARDA YATTIM, UYANDIM UMUT RÜZGARININ ESİNTİSİYLE, SOKAKTA KIRIK KALPLERE RASTLADIM... KOPYA KALPLERE DAMLADIM! KENDİME TELEFON AÇTIM, AL DEDİM BENİ BURADAN, İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE. DOLDURAMADIM BİR SAYFA BİLE ONLARDAN BAHSEDERKEN, YAZDIĞIM TEK ŞEY YALAN, HAİN VE KAHPE!!!
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |