![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 11-MOZOLE MIRACH-ONCA SANCI VARKEN VERSE 1: Siyah beyaz bir filmdi bu ve ben görünmeyen bir yıldız oldum sıramı beklemekten morarıcasına dondum.Kemiklerimde buz kokusu hakimken,sen arkanı dön ben sırılsıklam titrerken.Kilitlenirken boğazıma aldığım o son nefes,boğazımı kes ve ılık bir rüzgar gibi es bu kuytu odama kon,penceremde bir kuş ol sonra sol,çiçek misalı mis kokan bir mevsim ol hayatı kokla bol,yok ki beleş rol yoktu bizde sağ sol,düşüncelerle akla kazınan mantık yalnız alkol.Elimde bir tabanca gözüm kara,sonum bilinmeyen bir boşluk olsa kimdi kara delik zamanda?Kanımda gezinen onca zehire bak sigaramı yak ve kafana tak bu adamı sonra çek içine tüm tracklerini.Gör önemsiz bir şahsiyetin yapabilceklerini,huzurdan mahrum olsamda sunabileceklerimi. NAKARAT 2x: Onca sancı varken ve bunca derde mesken bu adamın o kadar sorunu söyle sence çok mu erken?Her beden muaftı kendi boşluğunda belki mozz düşünmez oldu yarına yolunu seçiverirken. VERSE 2: Duyduğun o her bir kelimeninde vardır ardı tıpkı perde arkasında sahne bekleyen sanaçtı mizahın iç yüzünde saklı onca sancı varken gülen simalarda gördüğüm o mistikal matem.Madem yazılmış kader söyle kim siler,kimsecikler umursamazken rapimi kim dinler?durdurur zamanı kahpe izlenimler felek tekerlek dünya ise beyhudeye döner.Sözüne güvenip gözüne yanıtlandı tüm sualler.Benki aleminde bir cevabım ondan evvel.Harabeler mekanım dergahım buysa eğer son sözümdür kitabım uğrunda ölmeye değer.Seher vakitlerinde toz pembe gökyüzüm gibi yalanlar anlattılar geçmişe gider misali emsali olmayan sokakların dilinde bir şiirsem kilidimi çöz ve kır bu zinciri kurtar bedenimi.
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 12-SAGOPA KAJMER-ISTISNALAR KAIDEYI BOZMAZ VERSE 1 İstisnalar kaideyi bozmaz,bu civan bu civarda fazla tozmaz Elimi verdim ,kolumu kaptın,gözümü çektim,aklımı aldın. Yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Canım yanar ödün kopar canım,tabularımı kendim yazdım. NAKARAT İstisnalar kaideyi bozmaz,kuru yanında yaş telaş yapmaz. Eli uzun alemin,cebi de tenha,sivri dillerin alayı kesilir anla. VERSE 2 Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı. Kimlere kaldı artı ? Sendeniz bir boş vakit arakladın,poponsa yan gelip de yattı. Yine mi komada martı? İşlevsizlerin hepsi karttı. Hanginiz bu piste havlu attı? Vaktim geldi çattı,kiminde temmuzun yakıydı,kimisi marttı. Cebinde biriken az buçuksa şanstı. İşler organize edildi ve amiral battı.
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 13-ABLUKA ALARM-ESKALIMDI ESKIYA (Savaş) Kadavra bahtı avlanır sonuçta hakim oldu duyduğun bu ses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri izzet etti yönlerim deminde iz bıraktı is alırken sözlerimde sis bıraktı kep.Taze kurgular sonuçta bağlanır devirde sundu hissi hissederki alçak tavrı koydu zikri bak,şükrederken ellerimde zanlı bulgular yarattı bilgi sövdü gözlerinde münzevi görüşse yak.Fonda koklanır çıkarla tanınmaz dürüstlük emme uçtu dostça saygılar domaldı kin küfürlü aşka,zaman dövdü ömrü her dakika kolpa kuble yaktı dilimi açtı ağzı yuttu tezimi şimdi son dakika.Rampalaştı yollarım başında çok gerildi iplerim çekildi terse vurdu keyfi kaçtı dünlerin,ve sek katıldı davetimde içki kargaşayla karşılaştı gözbebeklerimde ağlamış tanım senin. NAKARAT Dynamic dimağ,saldırırdı ruh eşim tipinde toy çocukla,bilgi isteğim ödüllü bol tokatla,insanımda yok nezaket,yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya. (Laedri) Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya,rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller hakkı tanımamakmı sevda.Hibe ettim adımı hakka hatrı yok ve hakkaten bir kaygı kaymamış dilimde bence bunda kastı yok rapin,müdavimim misafirim ben akla akşam üstü bendeyim nedendi sorma bende içime hasretim.Arzuhalci arzum ellerinde bir buket temenni münferit bu laedri kimsesiz kalem kağıt kiralık istifalık hislerim var israf ettim istif istemem düzeltme dermek istesem küsermi bahçe.Lehçeler kısıtlı bak satırlarımda darda kalmış imlalar kurrayla çekilecekse çek ve yerine koy,yoruldu ellerim beter bu son dem betermi dünden,yarın güneşten ellerin de batacak öğren
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 14-ZET-ISTEDIGIMI VERIN (FEATURING RAFFINE) Raffine verse Tarih tekerür etmez, etse haberim olurdu.boğuşurdu geçmişim, geleceğim, durmam ben. Gideceğim buralarda durmak bana haram. Derin kanar yaram, eskiyi satın alamaz param. Voltalar atarken ben nedense başım eğik silik hayallerin peşinde koşmaktan yoruldum. Sor bakalım kaç gün oldu adını seslenmeden durduğum. Zor günümdü nezlinde yalancı olduğum. Yok dedim, var dedim. Bende sen gibi yoktan var edildim. Yemeğimi bitirdim. Çok bilindik şarkıları tekrar etmek gibi basittir özür dilemek. Birkez kırıldı kalbim. Ben kaçıkmıyım, saçıkmıyım ortalarda. Balıkçının gözüne kanıp çekildim yukarı oltalarla. Hatıralar bölündü ikiye satırla. Mürkkebimi dağıtan göz yaşlarım satırlarımda. Nakarat İstediğimi verin, tozlu raflarımda geçmişim yanar benim gözlerim dalar derin benim. Hislerim böyledir, yerli yersiz söylenir. Sözlerin bana bi simgedir ki içimde mimlenir. ZET VERSE SEVGİYLE HEYECANLA BAŞLAYAN HER AŞKA ACI NOKTAYI KOYAR... NOKTA! HATA, AFFEDİLMEZ OLAYLARA VERİLEN TAKMA İSİM... MAHLAS! KADER OYUNUNU OYNADIĞI ZAMAN BOYNUNA BAĞLI İPLE, BİR DÜĞÜM DAHA AT, YOKSA DÜŞERSİN... GEBER! İLK DEĞİLSİN BU SIRADA... İLK BENİM! GELECEK İÇİN DÜŞLEDİKLERİM GERİDE KALDI ÇOKTAN... YOK OLAN ÜMİTLERE EKMEK BANDIM... ÜZERİNE TUZ BASTIM! HAYAL DEDİĞİM YEŞİLÇAMDA PARLAYAN AY OLMAKTI, GÜNEŞE ZATEN SIRTIMDAN BAKTIM... HATTA BAKAMADIM! ÇİVİLİ YATAKLARDA YATTIM, UYANDIM UMUT RÜZGARININ ESİNTİSİYLE, SOKAKTA KIRIK KALPLERE RASTLADIM... KOPYA KALPLERE DAMLADIM! KENDİME TELEFON AÇTIM, AL DEDİM BENİ BURADAN, İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE. DOLDURAMADIM BİR SAYFA BİLE ONLARDAN BAHSEDERKEN, YAZDIĞIM TEK ŞEY YALAN, HAİN VE KAHPE!!!
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 15-SAVAS -YASAMADIM RELAX (BÖLÜM 1) İstemessen mermi at ve kurtul beck'lerinden anladımki üstad tek yürek ve kelebek oldu uçtu bye,söndü gözlerim kısıktı bir zaman ve baktı dozların içinde kaybolan bu iyi niyetti hay hay.Yaşamadım relax ve dirim koydu önüme bir bloksa aştım engelinden saçtı sözleriyle kaç yay,bas bu zehri en yerinde mic'ki sordu aşkı taşla ağladm kıçıyla güldü gizli dynamic aday.Anarşik bi zülmü gördü isyan elleriyle vurdu telde notlarım benimle zırlamışki vay vay,koydu külfetim delikte çektim of bu çok sıcaktı saldı muhtelif çeşitle pisti hislerin yıka.Marsık dölleriyle büyüdü iki dönem ve ***** içine çok bi face'in koptu isteğim ve şimdi rapleyim,özet tattı her lütufta alkol aldı sözlerim vakit benimle dalga geçti azıttı dertlerim. (BÖLÜM 2) Tetkik arşiviyle sonuç tek tetik ve şarza taktı sözlük ellerinde birse pilmi hepsi sentetik,olma kahpe hep yapay ve oktan oldu diss lerin cebinde durdu sellerinde çektiğin kayıksa müttefik.Rapin melezdir aşkı kol kasında olmasın zihinler yerli yüzlerinde çektiğim sıkıntı polemik,hazzı anla menzilim dışında oynadığın bu oyuna son ver artık yüzlerindeki tavırsa felsefik.Kalamadım relax ve dirim koydu önüme bir bloksa kaçtım her seferde mistik anarşikse hep kerizlik,rapte takla attı kozlarımla birlik oldu pozlarım içinde kaybolanki ölçülerde hep balistik.
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 16-KUVVETMIRA RAP STICKZ-KAFILE MOZOLE MİRACH VERSE: BANA DEVAM ET DERDİN ANCAK SEN BİTİRDİN OYUNUMU BU KALP İÇİNDE PARAMPARCA SİLDİM ATTIM ONURUMU BİR TEBESSÜM ESERİN OLSA COK GÖRÜRDÜM GURURUNU VURDUM ÖFKEM ÖN PLANDA KAYBETTİN HUZURUNU BIRAKMAMAK GEREKLİ TUTULAN ELLERİNDEN HAYATI TEK SEFERLİK ÖMRÜMÜN BU SON KOZUYDU SELASI VERİLEN BENİM SEVİNMELİSİN BU KEZ GÜLÜMSEMELİSİN KAYIP GİDEN ÖMÜR BİTERKİ DALIP DÜŞÜNMELİSİN SENSİZ TÜM DAKİKALAR KAYIP VE KORKAK BAKIŞLARIMDA ÖLÜMÜN MASKESİ KIRIK CIKIK BU KALPTE SİLLESİ ACIYDI ETKİSİ YIKIKTI HİLESİ KANA ÇALAN O GÖZLERİNDE SAKLI SİYAHIN İNCİSİ ANLAŞILAN OKİ ZAMAN HAFIZANDA BİR KAYIPTI SÜZÜLEN BU GÖZLERDEN TEK BİR DAMLA YAŞTI AŞİKAR SÖZÜN CEVABI BİLKİ HEP AŞİKARDI ONCA YANLIŞ SONRASINDA BEN VERİRİM KARARI ZET VERSE GECELERDE SAKLI HAYALLERİM, GÜNLERİM ZATİ BİTKİN. BIRAK ÇOĞALSIN ALNIMDA ÇİZGİLERİM. HATRA MERAKSIZ DOSTA TUTMAM KİN. KİMİM BEN? KİMSELERDEYİM? KİME GİDER GELİRİM? KİMLE ÜZÜLÜR KİMLE GÜLERİM? BENİ ANLAMASI İÇİN KİMİ GÖRÜR GÖZLERİM? SENELERİM HASRETLE GEÇTİ, YOKTU BEKLENTİM. UMUTLARI BEN TEPMEDİM, KADERE BOYUN EYMEDİM, SEVDİĞİMİ ÇOK ÖZLEDİM, HEP KARARI BEN VERDİM! ERDİM SANDIM ÇOK YAKINDIK, ANCAK BEN BİR ELDİM. KIRILGAN OLMAK TEK DERDİM DUYGULARI SERDİM (BAS!) ŞİMDİLERDE ÇOK PİŞMANIM BOŞUNAYMIŞ HER YAS, GÖNLÜ YEK ZET MAHLAS, AYNEN!!! KAÇ BAKALIM NE KADAR KAÇACAKSIN BENDEN? KİMSEDEN ALAMADIĞIN O SICAKLIK DALGALANIR BENİM ELİMDEN. YANAR GÖZLERİN, BUHARLAŞIR YAŞLARIN, YARA YAR OLMAZ GAYRI SEVENDEN VE BENDEN... SİTEM DEPRESİF VERSE: HAYALLERİM YIKIK BU CEVREDE VE ELLERİM SOĞUKTU ZATEN HER GECE (SİS) HEP YOLUMDA BİLMECEYDİ SÖZLERİM KACARDI BENDEN BİR ŞİİRDİM ESKİLERDEN KARANLIKTI ONCEDEN İMZAMI ATTIM SADECE KAÇKERE YENİK DÜŞTÜM ODAMA SİNEN O KOKUNA YARINA BULAŞAN ÖLÜMMÜ YOKSA BİR KÜFÜRMÜ KAÇ YAZARDI YAPİLAN HER Bİ EYLEM KAÇ BEYİNDİ KARŞI GELEN TEK SEFERDİ BELKİ BEKLENEN VE ÖZLENEN GÖZLENEN ÇIKARLARIN GÖZÜNE SOKTUM KALEMİ SÖYLENEN YALANLARIN ÖZÜNE İTTİM GEÇMİŞİ SON DİLEKLE KALDIM YOLDA YANIBAŞIMDA BİR DUA VE İZLERİM DERİN BU YOLDA VE HAYYATTA YARINA BİR YARAYLA VARDIM ANCAK COK DERİNDİ BİR ÇOCUK TANIRDIM ESKİDEN CARESİZDİ TANRI ALDI BENDEN KIRDI KİNDİ KALBE HÜKMEDEN VE YERLE BİRDİ DUYGULAR KİMSESİZLİK KELİMELERDİ... KOLERA Kuzeye doğru kaçtı uykun yavaş yavaş yol alır,kuru yaprak sesi rapin,dilin rapimle bağlanır,gün geçer devran döner,beden gider sözüm kalır,gündüz geceye döner gölgeler bir uzar bir kısalır,Kayganlaştı bak yüzey aklı başına bir kaldır,geçiştirme geçmez,göz dışa değil içe bakandır.Geçine durun hele biraz büyük gün çok yakındır,ha aleniymiş ha gizli hepsi bir ve aynıdır.Gülme gevrek gevrek elde etmek ebelemek mi,emek gerekli,ben rap experi,taştan çıkarır ekmeği,kırık kanatlı kelebeğiminde bir günlükmüş göreceği,elem eder zuhur,eden bulur,hedef heder olur.Beti bereketi kalmadı harmanın,belini büken kur,mağdur gurur mahçup olsa,çoktur nefse mağlup insan,kalk ayağa,yok mu haya,çekil koya,geride dur,elin cebinde,cebin delik,elinde zekan mendebur. [Raffine verse] Eksilerde moralim, eskiler kilerde saklar bildiklerni gizli saklı kalır. Bense alenen ortadayım, kendim olmanın çabasındayım. Sevdiğim yalan, nefretin doruk noktasındayım. Karar benim. Sonuçtan etkilendiğim sürece zarar benim kabulum. Hep kırılan benim gururum. Anlamadığın kadar hasarlı kalbim ölmüş, Umudum son toprak parçasınıda üzerine dökmüş. Ezberimden sildiğim şarkılar kadar hatırın olsa belleğimde yerin yok. Anımsamam ki en zor anda bile, her anıyı atarım içime, Hep burada duranlarlayım geçip gidenle işim yok. Puslu gözlerinde gördüğüm o gerçek nerelerde. Sanırım süren doldu, Tanrım sıradaki nerede. Biri gelir biri gidermiş öylese istifamı sunarım. Çok güzeldi duygularım kapandı perde.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |