![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| Can Dayanmaz Söz Seslendiren: Doğuş Bir gün öncesi Bir gün sonrası Yalnızlığın tam ortası Yar gitti elden,ellerin oldu Yollar aşk doldu,hüzünle doldu Can dayanmaz buna ne aşk yar dayanmaz Kaderime vur o sana vurmasın Son umudum ol düşman duymasın Haberimi sal (ver) bütün aşklara Uzak olsun ikimizden de | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| Çocukluk Etme Söz Seslendiren: Doğuş Kuru bir dal gibi soldum sevgilim Çektiğim dertleri bir ben bilirim Senden çok uzaklardayım Aslında yanındayım Bırak artık gururu çocukluk etme Yaralıyım anla kanatma kalbimi Pişmanım yorma kırma beni yar Affet canımın içi bir hatadır oldu Sana yanlış yaptım inan çok üzgünüm Ne desen haklısın Ne yapsan farklısın Benim için önce tanrı Sonra sensin | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Diri Diri Söz Seslendiren: Doğuş Yok dedim, olmaz dedim Çok unutmak istedm Dur dedim gönlüme dur dedim Hızlı hızlı haykırıyor Ne sevmek biliyor Gönül elden gitti gidiyor Ne sevmek biliyor İstese de unutamıyor Biri var biri var Diri diri kalbimi yakar Biri var biri var Biri var gönlümde kalan | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| Gamsız Söz Seslendiren: Doğuş İlk defa inanır oldum aşka O da bana darbesini vurdu Bak şimdi yarım kaldım yine Bilemem belki de o böyle mutlu Gamsız vicdansız ben sensiz Ne yaparım şimdi söyle Beni acılarla baş başa Bıraktın neden Neden neden ben sana Ne yapmıştım Tek suçum Seni çılgınca sevmekti Birgün ağlarsam Karşıma çıkar mısın Silermisin gözyaşlarımı Tekrar döner misin Döner misin gamsız | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Guest
| Gelmezsin Söz Seslendiren: Doğuş Akşam olur penceremde Güneş doğma odama yine Karanlığa hap solmuşum Ağıt yakar yalnızlık yine Mutsuzluk sardı beni Umutsuzluk hep peşimde Aylar yıllara vuruyor Sebebini çözmüş değilim İstesemde gelmezsin Sevsende sevmezsin Yanlışı affetmezsin sevdiğimi görmezsin Parçalanırım,dağlanırım Pişmanlığıma ağlanırım Son bir defa yüreğinin En kuytu köşesinde Unutma ben varım... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| Günesşsiz Yarınım Söz Seslendiren: Doğuş Acılar hep dört duvar Sarıyor benliğimi Kurtulmak istiyorum Bu sancı dinmese de Kimseler görmesin Kimseler bilmesin Sensiz kalmak bana Yetiyor bunu bil canım Sabret yüreğim sabret Sabret gelecek elbet Uzanan bu elleri Tutacak birgün sabret Yaşamak kolay mı yüreğim yanıyor Sensizlik duygusu bana acı veriyor Yüreğime gam vurma Acıma acı katma Kaçma uzaklaşma Dön geriye dön | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| Hadi Çiçeğim Söz Seslendiren: Doğuş Ömür dediğimiz bu yolda Tek basıma yürümekten yoruldum Gözlerindeki taneleri Tek tek sayarım unutmadım Hayat bu ya sonunda sendefarkına varacaksın İsrarla benimle olacaksın Hadi çiçeğim çiçeğim çiçeğim.. Seni inan herzaman seveceğim Sana neler verdim vereceğim Uğruna dağları deleceğim Demedi demeçiçeğiççiçeğim Seni inan her zaman seveceğim Sana neler verdim vereceğim Uğruna dağları deleceğim | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| Kalbime Gömdüm Söz Seslendiren: Doğuş Yetmedimi yatmedi mi Aldıkların bitmedi mi Zamansız gidişin Ciğerimi sökmedi mi Elimde büyüttüğüm Sevgini kalbime gömdüm Kalbime gömdüm Mezar olarak kalacak inan ruhum duymayacak Acılar beni yıpratacak Mutluluk hep senin olacak | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Guest
| Kırk Yılda Bir Söz Seslendiren: Doğuş Yaşarım seninle ömrümün sonuna kadar Paylaşırım, yaşlanırım seninle mezara kadar Umut içerir, sevgi açar Gülüşünde ışık verir Kırk yılda bir buldum seni Kaybetmem canımsın En güzel yarım Ateşten bir gömlek değil bu Yalnızca bir aşk kalpten gelen Sahte değil kırk yılda bir | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Guest
| Mahşerde Söz Seslendiren: Doğuş Bu dünyadan göçtüm ise Kalbimi sana bıraktım Bilinmeyen yerdeyim Senin hayalindeyim Kıymetini bilemedim Sana bir defa dokunmak için Ömrümü veririm Bin defa yıkılmadan mahşerde Bu sensiz kaçıncı sabah bilmiyorum Yağmur olup şehre düşüyorum Bazen bir cama bazen bir yaprağa Bazen gözyaşın oluyorum | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |