![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Guest
| Karanfilim Serende (Manisa) Karanfilim serende Insaf senin nerende Kabahat sende değil Sana meyil verende Karanfilim taştadır Taşta değil baştadır Meyil vermen geline Kız kokusu başkadır Karanfilim sarkıyor Açılmıyor kalkıyor Elin oğlu değil mi Evlenmeye korkuyor | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
Guest
| Kırmızı Buğday (Manisa) Kırmızı Buğday Ayrılmıyor Sezinden, Mevlâm Mevlâm Versin Güzellerin Gencinden. Kim Ayrılmış Ben Ayrılam Eşimden. Yörü Yörü Dilber Salma Saçın Sürünsün, Açıver Açıver Cepkeni Elmas Gerdan Görünsün. Yol Üstüne Kura Koymuş İlyeni, Ben İstemem İstemem Mavi Şalvar Giyeni. Ben İsterim Setre Pantol Giyeni. Yörü Yörü Dilber Salma Saçın Sürünsün, Açıver Cepkeni Elmas Gerdan Görünsün. | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
Guest
| Nedir Sevdiğim (Manisa) Nedir sevdiğim yokluğunda çektiğim bu acı Kurudu göz pınarlarım dinmez yine de gözümün yaşı Ben seni etmişken yaralı yüreğime baş tacı Sen beni sensizliğe terkedip de gittin Dinmek bilmiyor yüreğimde bıraktığın sızı Hep karanlık geceler bir türlü vurmuyor sabahı Hani unutursun demiştin, geçerdi ayrılık yarası Sen beni acılar içinde terkedip de gittin Yıllar geçse de üstünden ben seni unutamam Her yüzde seni görürken yokluğuna alışamam Giderim bu diyarlardan sensiz yaşayamam Sen beni bir başıma terkedip de gittin Korkmazım hergün yitik sevdama ağlarım Biçare gönlüm, ümitsiz vuslatlara bel bağlarım Yokluğunda bile sel olur sana çağlarım Sen beni amansız korkulara terkedip de gittin | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
Guest
| ****cular (Manisa) ****cular aman, dağdan **** indirir Gözüm yaşı amanin aman dermenleri döndürür Bu dert bizi aman, iflah etmez öldürür (Bağlantı) Ötme bülbül amanin aman, kabrimin taşında Hem ayrılık amanin aman, hem sevda var başımda Uzun kavak yelleri aman, ne uzarsın boşuna Aşk-u da sevda amanin aman, gelmedi mi başına Henüz girmiş aman, on üç, on dört yaşına Bağlantı | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
Guest
| Sigaramın İncesi (Manisa) Sigaramın incesi baylan Cemile'm Göynümün eglencesi Bir akşam gel bir sabah baylan Cemile'm İlle de cuma gecesi Kaleden inişelim Kuş gibi dönüşelim Gündüzden haberim var Akşama görüşelim Manisa'nın üzümü Karartmadı yüzümü Yedi yıl hizmetim var Dönüverdi yüzünü | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
Guest
| Söğüdün Yaprağı Narindir Narin (Manisa) Söğüdün yaprağı narindir narin İçerim yanıyor dışarım serin Sana yar bulunur ben Allah kerim Kınalı topuklar suya mı değdi Çeşmenin başında aklımı çeldi (Bağlantı) Rastık kaşında kaşında On dört yaşında yaşında Aklı başında Menengiç dalından **** olur mu Türkmen mayasından kadın olur mu Bir kere sevmenin tadı olur mu Kınalı topuklar suya mı değdi Çeşmenin başında aklımı çeldi Bağlantı | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
Guest
| A İstanbul Sen Bir Han Mısın (Kütahya) A İstanbul sen bir han mısın Varan yiğitleri yudan sen misin Gelinleri yarsız goyan sen misin Gidip gelmeyen yari ben neyleyim Vakitsiz açılan gülü neyleyim A İstanbul ıssız kalası Taşına toprağına güller dolası O da bencileyin yarsız galası Gidip gelmeyen yari ben neyleyim Vakitsiz açılan gülü neyleyim | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |