![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| ANLATAMADIM Her zaman mahzunum her zaman üzgün Öyle bir haldeyim, canımdan bezgin Çıkmıyor nefesim, kısıldı sesim Kendimi kimseye anlatamadım Bu kara bahtımla çırpınıp durdum Ah çekip ağladım, dizime vurdum İçime atıp da çırpındım durdum Bunları kimseye anlatamadım Her günüm çeresiz, hayatım böyle Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle Boynumu bükerek yaşadım bende Bunları kimseye anlatamadım Sevenler terk etti, bu gönül yasta Bedenim çok mutsuz, her zaman hasta Çektiğim çileyi en yakın dosta Anlatmak istedim anlatamadım | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| ARKADAŞ KURBANIYIM Ne sevgili nede aşkın Ne kaderin ne hayatın Ne dostların ne düşmanın Ben arkadaş kurbanıyım Ne yokluğun ne paranın Ne kalbimdeki yaranın Ne acı ne ızgırabın Ben arkadaş kurbanıyım Dar günümde terk ettiler Beni bırakıp gittiler Tuzaklara düşürdüler Ben arkadaş kurbanıyım | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| ARKADAŞIM Bu akşam dertliyim içmeye geldim Doldurda bir kadeh ver arkadaşım Kahreden derdimi dökmeye geldim Dinlede bir ibret al arkadaşım Derdim başlayalı yıllardan öte O günden bugüne düştüm gurbete Ömrümü harcadım meyhanelerde Bir aşk sarhoşuyum gör arkadaşım | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| AYIRDILAR SEVENLERİ Bir güzel sevmiştim yanağı gamze Benziyordu gülüşü saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde gezen Razıyım yarabbim var ise cezam Bir çift sözüm kaldı O da selamdır Kaderin ettiklerine bir kaç kelamdır Huzuru mahşerde kurulsun divan Feleğin elinden rabbim viranım viran... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Guest
| AŞIĞIM BİR KULUNA Aşığım bir kuluna Öleceğim yoluna Dermanım sensin tanrım Merhamet eyle bana Senden dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun Bir kulun beni bu hale koydu tanrım Bir aşkın esiri oldum Hayatta senden tek bir dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Yüzüm onunla güler Zindan oldu geceler Çektiğim bu çileler Onun ismiyle biter Senden dileğim yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| BAKMA BANA ÖYLE BAKMA Bakma bana öyle bakma Bir bakışta tanıyamazsın beni Göremezsin ruhumun gizli derin derin köşelerini Göremezsin göremezsin Hırçın hırçın akan nehirleri Serin serin süzülen berak suları göremezsin Nar ateşlerde demlenmiş duygularımı sezemezsin Hasret yollarında geçerken ömrüm Birde senden hasret gelmesin bana Olmasın bu aşk başlamasın bu sevda Birde senden hasret gelmesin bana Kader zorlasada almam alamam seni hayatıma Birde senden hasret gelmesin bana | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| BANA GÖRE DEĞİL Her aşktan acı bir hatıra kalır Severim delice, başkası alır Perişan halimi kadehler tanır Bana göre değil aşk dedikleri Girmeden uzaklaş benim dünyamdan Alışır sevgiler sonra kopamam Nasolsa kalbinde, bir yer kuramam Bana göre değil aşk dedikleri Umudum yerlerde sürünür durur Derte deva yine, dert beni bulur Dolaşır pişmanlık hep beni bulur Bana göre değil aşk dedikleri | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| BEKLE SEVGİLİM Bekle sevgilim döneceğim Sana mutluluk vereceğim Bu hasret biter kavuşursak Senin yolunda öleceğim Uzat elini tutacağım Sana ömrümce tapacağım Kapkaranlık evrenine Güneş gibi doğacağım Bekle sevgilim geleceğim Seni ömrümce seveceğim Bu hasret biter kavuşursak Senin yolunda öleceğim | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Guest
| BEN RAZIYIM Bütün dertler senden gelsin Senden gelsin ızdırap Varsın yüzüm hiç gülmesin Her cefana ben razıyım Her çilene her zulmüne Ben zevk diye katlanırım Tek aşkıma saygı göster Bu hayata ben razıyım Gönül benim duygu benim Ben severim ben çekerim Senden karşılık beklemem Aşkımı bil ben razıyım Bir ufacık gülüşünle Bin mutluluklar yaşarım Ayda olsa yılda olsa Esirgeme ben razıyım Elde değil seviyorum Ümitsizce bağlanmışım Sensiz hayat düşünemem Ecelim ol ben razıyım Gönül benim duygu benim Ben severim ben çekerim Senden karşılık beklemem Aşkımı bil ben razıyım | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Guest
| BEN SENİN KULUN MUYUM Ne senle yasaniyor nede sensiz oluyor Su garip bombos dunyada Ne kahrin cekiliyor ne dertlerin bitiyor Gulmuyor su yuzum gulmuyor Ben senin kulunmuyum beni senmi yarattin Keske seni gormeseydim Seninle yasanmiyor sensizkende olmuyor Keske seni seveseydim Hem senin yokluguna hem kader oyununa Nasil katlanirim ben nasil? Ne umdun neler buldum Mecnundan beter oldum Oldurur beni bu sevda Keske hic gormeseydim ask nedir bilmedeydim Oldurur beni bu sevda Ne kahrin cekiliyor ne dertlerin bitiyor Gulmuyor su yuzum gulmuyor | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |