![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #22 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için teşekkürler. ![]() | ||
| | |
| | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | pancu38 kardeşim.senDe bana kızablilirsin ama cok uyuz bi tipin var şaka bi yana.renkler ve zevkler tartışılmaz denir ya. bıraq öLe kaLsn.müslüm baba berbat sesi var diyemi bu kadar ünlü. yorumuna saygı duyuyorm..senin zevkin.ama senDe bize saygı duy. oqE =)
__________________ uNuTMa ; uNuTTuRMa !!! 17 NisaN 2005 --> fb : 3 - 4 : BEŞİKTAŞ ... aNtİ-fEneR | ||
| | |
| | #24 | ||
| Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | babaaaaa büyksünnnn ![]() ALDANMA ÇOCUKSU MASUM YÜZÜNE ( GİDECEK BİRGÜN ) Aldanma çocuksu masum yüzüne Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün Sevmek çok güzelşey aldanmak acı Ruhunu saracak bır derin sancı O durmayan yolcu sen garip hancı Hesabı vermeden gidecek bir gün Uğruna herşeyini adayacaksın Aşkını ömrünle bir tutacaksın Ne yazık sonunda ağlayacaksın Gururunu yere atacak bir gün | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |