![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| İSTER SALLAN GEZ Koyver derdin silinsin Göster gönlün görünsün Yolver öfken yorulsun Hoşgör ruhun sevinsin Sonra sonra İster sallan gez İster çalış ister yorul İstersen sallan gez İster kudur ister durul Gel bu günün hakkını ver Yarını yarın düşünsün Yarını yarın görürsün | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| BANA GÜVEN Sen , hey sen En son giden sen Sen olmayacaksın bana güven istersen Ne canım böyle tanıp coşacak Ne bu mevsim hep kış kalacak Yeniden bulacak birini bu kalp bulacak O da gitse son olmayacak bana güven istersen Aynı deftere , aynı deftere isimler yazacak ellerim Yanınıza sevgililer , yeni sevgililer seçecek geceler bilirim Zor gelecek, çok zor gelecek bazen dostlarım bile En son sevdiğin inan ben olmayacağım bana güven Yaz ortasında için bir anda ürperecek Bir gülecek bir küseceksin ama geçecek Aşk kendini, aşk bizleri zar zor temize çekecek Senin de boynu bükük bir defterin olacak birgün Bana güven | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| AKLIM ALMIYOR Nereye kadar sürsün Sen söyle, ben sustum, bundan böyle Buraya kadar geldim Sen gezdin , ben bezdim işte böyle Ne çıkar uslansan ne çıkar Ne olur yaslansan omzuma Kim ölür kim kalır arkaya Üzülür yanarsın karışmam Aklım almıyor ne yapsam aklım almıyor Sensiz olmuyor sanırdım senle olmuyor Aklın ermiyor anlattım aklın ermiyor Senle olmuyor ne sandın senle olmuyor | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| DÜNYA DURMA Dünya durma kan kusturma Dünya durma can susturma Dersin buysa aldım korkma Derdin buysa eğlen vurma Haydi dünya maşallah döndür başımı Taze gelin gibisin unut yaşını Az güldürmez çok güldürmez Çok öldürmez çok güldürmez Dünya durma Dünya dur ya İster dur istersen durma Haydi dünya maşallah döndür başımı Taze gelin gibisin unut yaşını Dön dön durma dön dünya döndür başımı Senin aklın karışmış topla başını | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| ANNEM Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parçalandım Annem ben senin yanına kalanım Annem annem Sen üzülme Sözlerin hep yüreğimde Uzayan sohbet gecelerinde Rolleri unutup dost oluuruz Bizi bağlayan bu kan değil yalnız Annem biz birbirimize kalanız Ben kararlı uçarken yolumda Sen çatık kaşların altında Katıksız sevgiyle bakarsın Annem sen benim yanıma kalansın Annem annem Gel üzülme Ben hala senin Dizlerinde | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| ÇAPKIN Düşerek sen yine Bir yerde mi kaldın Çapkın, çapkın, çapkın Bakayım koynunu aç Bakayım koynunu aç Kalbimi çaldın, aşkımı çaldın Sen beni çaldın Aşkımı çaldın Çapkın, çapkın, çapkın, çapkın Beni benden geçirip Beni benden geçirip Sen ele aldın, sen ele aldın Çapkın O nasıl tatlı bakışlar O ne baygın gözler Büyüler sevgimi Söyletmez o çapkın gözler O çapkın gözler Sende kalmış yine Kalbim seni özler Gözler özler, gözler özler | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| KAYBETTİK BİZ Bir nefeste aldım seni Bin nefeste çıkmaz oldun Tam göğsüme bastım seni Sevmek varken uyunur mu Ne diyor, ne diyor yeni aşklar Bahar oluyor mu sert kışlar Yanılıyorumdur inşallah Gözlerinde telaş var Acı sözler sarf ettik biz Birbirimizi incittik biz Acı sözler sarf ettik biz Nerden baksan kaybettik biz | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| İNANMA Adaletin adili susmuş Cehaletin cahili coşmuş Kehanetin kahini körmüş Sadakatin sadığı şaşmış (kaçmış) Deli ediyor süslü yalanlar Sabah oluyor bitti masallar Olan oluyor vay bize, vay bize vay Yazık oluyor vay bize, vay bize vay İnanma, sakın inanma, Her söylenene inanma İnanma, hemen inanma, Sen bana bile inanma | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| HAYRANIM SANA Tanırım kendimi Hiddetim taşar benim Dalga dalga, Hırçın hırçın Tokat gibi vurur sözlerim Yıpratır bedenini Bilirim seni Hüzün etrafı sarmışken Sessiz kalırsın belli belirsiz Ben bilirim seni Acı bir tebessüm Belli belirsiz bir tebessüm Hayranım sana Sabrına Sakince karşımda durup Meydan okuyan o tavrına Varlığına Korkmuyorum Ruhumdaki fırtınada boğulmaktan Karanlıkta yollarımı kaybetmekten Biliyorum kurtarırsın beni sen Işığım, deniz fenerim Işığım, sana aşığım | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| AŞKI NE SANDIN Söyle nerden öğrendin Yalan yanlış sevmeyi Nasıl oldu becerdin Bu kadar toy kalmayı Sen miydin yılmayan Sen miydin doymayan Sen miydin kahraman Sen aşkı kimbilir ne sandın Vazgeç desem dilim varmaz Suç sende desem canım yanmaz Ah etme ahın tutmaz Dilin dursa gözün durmaz Söz verme sözün yetmez Gözden düşen geriye dönmez Başıboş hayaller kurma Aşk nerde ölür haberin olmaz | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |