![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Guest
| Herkes Baksın Dalgasına (2001) 01- SEXY Ne kimseye aidim ne de kimseye sahip Çırıl çıplak sevişirim özüm özüne talip Oysa bilmem adını ah teninin tadını Duya duya kokunu şaşırmışım yolumu İlahi bir aşk bu belli ki yolun sonu Bir an önce bul beni ser tenime tenini Aşka bin defa feda uğruna yansın her şey Tenhamda savrulursun seni gidi Sexy şey Götürürüm ben seni sulu susuz derelere Döndürürüm başını deliye divaneye Aşk olunca a canım akan sular durulur Erteleme sen beni her şey gençlikte olur K. | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
Guest
| 02- HOŞÇAKAL Bırak beni düşünme Senin yolun açık olsun Ben bu şehirde doğdum, büyüdüm Aşkların bu şehirde Yinede... Göremezsem seni sana hoşça kal Aşkı bulduğun yerde huzurla kal Elbet bir gün yolum düşer ya sana Ne olur beni unutma Olmaz mı, olmaz mı, olmaz mı Söylesene, olmaz mı söyle Yinede.... | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
Guest
| 03- YAKTIN BENİ 40 DERECE Yaktın beni 40 derece Söndür hadi gel acele Öldür beni ver ecele Kıyma bana bu gece yarısı Elimiz mecbur yağacak yağmur Sabaha çok var beni bir ara bul Bu gece çok zor yarınım meçhul İçelim bir kor beni bir ara sor Sensizlik bana yabancı Yalnızlık başka bir acı Ateş düştü yüreğime Yanıyorum...... Hayalin bana yabancı Yalnızlık başka bir acı Ateş düştü yüreğime Yanıyorum..... Yaktın beni 40 derece Söndür hadi gel acele Öldür beni ver ecele Kıyma bana bu gece yarısı. | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
Guest
| 04- BELKİ DE Dönebilsek geçmişe Çareler bulurduk belki de Eğilseydik yaşama Kırlımazdık belkide Belki de bu sevdayı Savurmazdık ellere Durup aşk durağında Gitmezdik ileriye Gönül yüzümüzle teslim olduk Aşkı tükettik aşığım Öldüm süründüm (geberdim) ama Senden pişman olmadım Belki de bu olanlar Olması gerekenler aslında Belki aşkın özü acı Geçmiş olsun sana da | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
Guest
| 05- YAVRUM Tam kurtuldum derken senden Bak neler oldu Nerden çıktın sen karşıma Bak (bin) beter oldum Bir adım kaçsam Ne zaman senden Koşa koşa döndüm Hep senin oldum Aslın adem böyle madem Bu bana zor (hoş) geliyor Amma Gel sen vazgeç Bu oyunu oynama Bana kolay geliyor yavrum Bana kolay geliyor yavrum Bana kolay geliyor Bu bana hoş geliyor Bana kolay geliyor | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
Guest
| 06- İNTİZAR Gözlerimin içine bak diye diye Yoldan çıkarttın beni Ömrümü sana verdim bile bile Kuma serdin kuruttun beni Gel gidelim seyran tepelerine Seyredelim cümle alemi dedin Hani başkalarına benzemezdim Kendini yedin beni de yedin Kandırıverdin elleri kırılası Yedin ömrümü çeşmesi kuruyası Bi dahamı tövbe gözleri kör olası yar Allahtan bulasın vicdansız Ölme de kahrolasın Bahçeme incir ağaçları diktin Dibinede sen yatasın | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
Guest
| 07- BİR ŞANS DAHA (İLAHİ) Ne renk, ne dil neden değil Bir şans daha bu dünyaya İnancın engel değil Dene, inan değer bir (1) olmaya Dünde yok, yarında yok Zaman sonsuz 1 (bir) şimdi Hemen şimdi anı yaşa Gecikme hayata, aşklarına Karşılıksız sev, paylaş Sonsuz sevgi ile yaklaş Kim olursan ol, ne olursan ol hatırla Hatırla, hepimiz biriz İçine dön derin bak Kurtar ruhunu kendinden Bir hiç ol Tek bir (1)'in ellerine bırak Ben böyle bir hayatı seçiyorum | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
Guest
| 08- SEN ÜZÜLME Gecenin tam üçünde Ellemin ter içinde Sensiz uyandım Telefonum çalmamış hala Baktım çirkin resmine bir kahve koydum kendime Biraz üşüdüm de Sorun bendeydi galiba Sen üzülme. Her şeyi sen bilirdin Biliyorum, delirdin ama Dönmek istersen bana Bir kez daha düşün, sonra Bakma artık resmime Bir kahve koyda kendine Biraz düşün sende Hata kimdeydi acaba Sen hiç üzülme Yok anladım Senden hayır yok, geç kalmadım Sen varken Yanımdayken de ben zaten yanlızmışım | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
Guest
| 09- BOŞ VER Değişsen sen değilsin Karanlıkta yürüyoruz Suç sende de değil ki Düşe kalka büyüyoruz Bitmesin küçük öyküleri Kağıt evlerin, kırık camların Bırak, bu gün böyle kalsın... Boş ver, şimdi gitme Bu iç savaş bir gün biter Yoğun bakımda kalırız biraz Benim aşkım bize yeter... Değişen ben değildim Zaman kötü şimdilerde Suç sende de değil ki Aşkın sessiz harflerinde Bitmesin küçük öyküleri Kağıt evlerin, kırık camların Bırak, bu gün böyle kalsın Boş ver, şimdi gitme Bu iç savaş bir gün biter Yoğun bakımda kalırız biraz Benim aşkım bize yeter | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
Guest
| 10- HAYAT AŞKA EMANET Hayat ne kadar uzun Ne kadar kısa Tut bir ucundan çek Hayat ne kadar senin Ne kadar benim Dilediğin kadar seç İster bulutlarla uç İster yağmurlarda gez İster güneşlere uç Aşık olma yeter Hayat aşka emanet Hayat rengarenk Hayat aşka cesaret Hayat aşkla güzel | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |