![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Guest
| Okuldaki aşklar Dün akşam maziyi seni yaşadım Bir sigara yaktım hayale daldım Okuldaki günler gitmez gözümden Dersler iyi gitmezdi senin yüzünden ilk defa elini tuttuğum günü birde başkasıyla gördüğüm günü Nasıl unuturum kalbime yazdım Bana veda edip gittiğin günü Unutamam unutamam hatırlarım zaman zaman Aylar geçti yıllar geçti masal sanki hatırlanan okuldaki aşklar masal gibi başlar en son hatırası gözlerdeki yaşlar bu aşkın üstünden yıllar geçsede gözlerim hala dalıp gitsede okul bitti artık şimdi sen yoksun o günleri sende özlüyormusun | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Guest
| NİKAH MASASI nıkahına benı cagır sevgılım ıstersen sahıdın olurum senın bu adam kım dıye soran olursa eskı bır tanıdık dersın sevgılım hayaller kurardık bız yıllar once hıc yoktu hesapta ayrılık bızce bılırsın nekadar gormek ısterdım beyazlar ıcınde senı oylece garıbım bırıysem sevemezmıyım askla karın doymaz dıyen ben mıyım sımdı cok zengınsın ben aynı garıp sana bır buket gul veremezmıyım nıkah masasına oturdun ıste dayanmak çok zormus boyle sevınce sana mutluluklar sozum kardesce at artık ımzanı gıt bıran önce | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Guest
| ABİ DEME BANA Görür görmez sevdim seni Buldum dedim ben bendimi Bembeyaz bir gelinlikle Hayal edip durdum seni Utandım söyleyemedim Sevgimi hergün gizledim Bir gün anlatmak istedim Abi deyince vazgeçtim Aynı anadan mı doğduk Aynı babadan mı olduk BanA abi deyip durma Severken kardeş mi olduk Sen aşkımsın sen sevdiğim Hayl ettiğimtek eşim Beni abin gibi sevdin Keşke seni görmeseydim Olamazsın sen kardeşim Olamam ben seniN abin Bana sevgilim de artık Seviyorum seni zalim Aynı anadan mı doğduk Aynı babadan mı olduk BanA abi deyip durma Severken kardeş mi olduk | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Guest
| OKUL YOLUNDA hatırladınmı eskıden mazıdekı gunlerde aksamları beklerdım sen okuldan dönerken el el yürürdük evinizin yolunda şarkılar fısıldardın gülümseyerek bana bitmesin derdik bu yol yagmurda ıslanırken geceler bıle gündüzdü ıkımız beraberken fakat aylardan sonra birgün sana koşarken yalnız degıldın o yolda sana uzaktan bakarken şarılar soluyordun yıne sen gulumseyerek göz göze geldık ama sarıldın gıttın ona mutluluklar benden sana beraber olmasakta hayalınle yururum evınızın yolunda mutluluklar benden sana baskasının olsanda her yagmurlu aksamda yururum aynı yolda mutluluklar benden sana baskasının olsanda artık yalnız yururum evınızın yolunda mutluklar benden sana baskasının olsanda sallanarak yürürüm artık kendı yolumda | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Guest
| BİR GELİN GİDİYOR bir gelin gidiyor telli duvaklı bir gelinki dostum nasıl havalı acı dolu mazimin tek kahramanı bir gelinki dostum para kurbanı gideceksen git artık bırak yakamı şimdi sen evlimisin yoksa şakamı kesmeyın yolları gitsin bütün bahşişler benden gözümde değeri yok hayırsız bir kardeşten | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Guest
| HOŞGÖR DİYORLAR hayat dedıklerı kadar guzel olsaydı dunyada dert denen bısey olmazdı sevenler sevılıp mutlu olsaydı meyhaneler boyle dolu olmazdı hosgor dıyorlar bosver dıyorlar dunya boyle gelmıs gıder dıyorlar benım sevdıgım kadar sende sevseydın dılınde hıc yalan,yalan olmazdı vefasızlıgına çare olsaydı gözümde asla yaşlar olmazdı hosgor dıyorlar bosver dıyorlar dunya boyle gelmıs gıder dıyorlar | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Guest
| UNUTULMUŞUM mazıye gömülmüş bir hayal gibi anladım ne yazık unutulmusum dılımde cok eskı bır masal gıbı ınandım ne yazık unutulmusum oysaki gönlümde bitmez ümittin sen benim kalbimde dinmez hasrettin canımdın kanımdın bence herseydın aldandım ne yazık unutulmusum ben senı kendıme güneş sanırdım aşkımla tutuşan ateş sanırdım bır sevgılı bır eş bır dost sanırdım aldandım ne yazık unutulmusum | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Guest
| Posta Kutusu yazarım demiştin gıderken bana bende o sözüne inandım kandım kaç sabah uyandım binbir ümitle mektupların hergün gelecek sandım bir mektubun bile gelmedi yazık postacı yolumu unuttu artık nasılsa luzumu kalmadı artık posta kutusunu sokaga attım o posta kutusu sımdı yerlerde belkıde çöpçünün yorgun elinde değerin kalmadı artık seninde seninde aşkını sokağa attım seninde aşkını kalbimden attım | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Guest
| NİCE YILLARA kimbilir nekadar güzelsin bugün benden uzaklarda doğumgününde hatırla nekadar mutluyduk o gün seninle geçen yıl doğumgününde elbette kuş olup gelmek ısterdım bende yanağından öpmek ısterdım senı bırkez daha görmek isterdim alkışlar içinde doğumgününde nice yıllara nice yıllara mutlu ol yanında ben olmasamda kimderdi sonu bu böyle bir aşkın belki kurumuştır çoktan gözyaşın kutlu olsun sana bu yeni yaşın mutluluklar sana dogumgununde nice yıllara nice yıllara mutlu ol yanında ben olmasamda | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Guest
| ZAHMET OLMAZSA bir eski dost gibi hatırla beni bir selam ver yeter zahmet olmazsa unutmuş olsanda eski günleri adımı an yeter zahmet olmazsa uğrunda harcadım umutlarımı neyazık bılmedın duygularımı yırtmadıysan eğer mektuplarımı yenıden aç oku zahmet olmazsa hala duruyorsa eskı resımler arada bir göz at zahmet olmazsa anlardın aşkımı bir gelse dile senin mirasındır çektiğim çile sen beni ben gibi sevmesen bile aşkımı bil yeter zahmet olmazsa | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |