![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, Yeryüzünde sizin kadar yalnızım, Bir haykırsam belki duyulur sesim, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım, Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm, Bir yalnızlık şarkısı çalar sazım, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Çekmediğim dert kalmadı dünyada, Hangi gönle girdimse kaldı izim, Taşa geçer kendime geçmez sözüm, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım, Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm, Bir yalnızlık şarkısı çalar sazım, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Gözlerin Doğuyor Gecelerime ne mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime geçilmez gurbetin sokaklarından içilmez suları pınarlarından öptüğüm o ıslak dudaklarından sözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| Gözlerinin İçine Gözlerinin içine başka hayal girmesin Bana ait çizgiler dikkat et silinmesin İstersen yum gözlerini Tıpkı düşünür gibi Benden evvel başkası Sakın seni görmesin Kıskanırdım seni ben kendi gözümden bile Nasıl verirdim seni bir gün yabancı ele Sana gelen yollarda Daima seni bekler Benden evvel başkası Sakın seni görmesin | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| Kahır Mektubu ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum -kemanlar ve zeki abi- her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum elveda elveda elveda deyip bir gün viran edip gönlümü ayrılıp gidişinin bu gece yıldönümü bugün de sensiz içtim bu akşam sensiz hiçtim bu gece her damlayı iki kadehe biçtim ayrılık öyle zor ki kimsesiz kalan bilir gözyaşı ne demektir her gün ağlayan bilir her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum yokluğunla başbaşa kendimden kendimden kendimden geçiyorum şerefe deyip şimdi bin kahır bin kahır bin kahır içiyorum birazdan gözlerimden geçersin ılık ılık nice yıllar sevgilim mutlu olsun mutlu olsun mutlu olsun ayrılık sevincim kederim sen gözlerim ellerim sen benim ne suçum var ki sen benim kaderimsen karıştırmış kaderim şu gönlümün harcını yaş döküp ödüyorum ben bahtımın borcunu dertliyim efkarlıyım gönlüm yine tasada unutmak istiyorum kendimi bu masada her şey yalnız senin için üzme kendini belki bugün belki yarın anlayacaksın çok sevdiğimi, ağlayacaksın ayrılık mı çıktı falda sen bir yanda ben bir yanda öyle bir aşk bu zamanda ah belki bugün belki yarın anlayacaksın çok sevdiğimi, ağlayacaksın rüzgar gibi geçti yıllar tutunacak dal kalmadı bir an mutlu olmak için çekilmedik dert kalmadı senle dolu özlemlerim dilimdedir sitemlerim düşman çıktı sevenlerim sığınacak dost kalmadı sarılacak dost kalmadı bekleyişle özleyişle ömrüm geldi deçti böyle gözyaşlarım döndü sele ağlamadık gün kalmadı yaşanacak gün kalmadı bir yalanmış tüm gerçekler o ümitler o dilekler boyun büktü hep çiçekler koklanacak gül kalmadı bir an mutlu olmak için yürünmedik yol kalmadı yaşanacak gün kalmadı her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum alnıma dökülen beyaz saçlarımı okşayıp dizinde yine tara ne olur mazide kaybolan hatıraları unutma yeniden ara ne olur kalbin sızlayacak baksan bir bana yine ilk günki gibi gülümse bana dedim ki gelecek dosta düşmana yüzümü çıkarma kara ne olur çıkacaksın diye köşe başından bekle bekle beklemekten usandım artık çilemin gemisi gelmiş demirli yükle yükle yüklemekten usandım artık dünyayı durdurdum bakarsın diye fallara bakardım çıkarsın diye yolların sonunda sen varsın diye ekle ekle eklemekten usandım artık içimde bir ümit var geleceksin diyorum belki çok uzaktasın bunu da biliyorum kader kelepçesini elime vurdu felek geleceğim demiştin ben hala bekliyorum ben hala bekliyorum bir şiir yazdım sana bir şarkı yaptım sana mutlu günüm her şeyim ah beni anlasana masaların üstüne ismini kazıyorum bu kahır mektubunu bin kere yazıyorum -repeat- her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Manolyam Uzun yıllar bekledim,hakikat oldu rüyam Uzun yıllar bekledim,hakikat oldu rüyam Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam Nazlı çiçeğimsin sen,sevdana dayanamam Nazlı çiçeğimsin sen,sevdana dayanamam Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim seni ben ellerin olsun diye mi sevdim herseyimi ugruna bos yere mi verdim yalan sozlerle aldatip seninim derdin herseyimi ugruna ben seni ben ellerin olsun diye mi sevdim herseyimi ugruna bos yere mi verdim yalan sozlerle aldatip seninim derdin herseyimi ugruna ben bos yere mi verdim | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| Seni Unutsaydım Bekler miydim Hiç Seni ben unutmak istemedim ki, Uzayan yollara neden inandın, Sevenler verdiği sözden döner mi? O yalan yıllara neden inandın. Seni unutsaydım bekler miydim hiç, Bir derdime bin dert ekler miydim hiç, Bu sonsuz hasreti kalbime koyup, Bir ömür boyu ah çeker miydim hiç. Bana sen uzaktan sitem ettikçe, Benim ümitleri elimden tutmaz, O yalan sözlere sakın inanma, Seneler geçse de seven unutmaz. Seni unutsaydım bekler miydim hiç, Bir derdime bin dert ekler miydim hiç, Bu sonsuz hasreti kalbime koyup, Bir ömür boyu ah çeker miydim hiç. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| Sorma gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma utanırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim başım duman ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş kor kor ateşler yanıyor içimde aşkı beni kül ediyor... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Unutulmaz kalbe dolan o ilk bakis unutulmaz unutulmaz sevda ile ilk uyanis unutulmaz unutulmaz ilkbahar yaz mevsim mevsim birkac mektup birkac resim yillar gecse o bir isim unutulmaz unutulmaz sahil boyu bos yamaclar isim yazilan agaclar opulen koklanan saclar unutulmaz unutulmaz ilkbahar yaz mevsim mevsim birkac mektup birkac resim yillar gecse o bir isim unutulmaz unutulmaz kah gulunur kah aglanir yollar gurbete baglanir insan unuturum sanir unutulmaz unutulmaz ilkbahar yaz mevsim mevsim birkac mektup birkac resim yillar gecse o bir isim unutulmaz unutulmaz | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |