![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| DOSTUM Bir şarkı yazmak istedim İçinde dostluk olsun Birden sen geldin aklıma Can dostum Bu şarkıda seni ne çok Özlediğimi Anlatmak istedim sana Bir kere olsun Bir sen kaldın ban Sakın bırakma Al yollarına, hisset yanında Dostum... Burda her şey sahte dostum Gülümsemeler bile Burda her şey sahte dostum Sevmeler bile Şimdi yanımda olmasanda Seni yaşamamı engelleyemez Hiçbir şey asla Şu anda çok uzakta olsanda Sen aslında benimlesinSarıl yine ban, al yollarına Hisset yanında Ağla gözyaşımda Dostum. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| DAGLAR Dünyalara değişemem sandığım Bahçelerden çiçekleri çaldığım Onun için ateşlere yandığım Bir zalimin ihanetiyle yandım Dağlar, dağlar, dağlar Geceleri benim için kim ağlar Ben bu gece ölmezsem Ölmem ölmem hiçbir vakit Dağ gibi bir yiğide kıydı geçti sanki vakit Ne demeli şu zalime Kal bu gece kal ya da git Azrail'im şu canımı al bu gece Al ya da git oy Güvendiğim şu dağlara kar yağdı Ayrılık pusuda kaldı gün saydı Azrail'im şu canımı alsaydı Bir zalimin ihanetiyle yandım | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Yine resmin duvarda Geceler yine sensiz Gönlüme üç kurşun sevdalı Saatler yine sessiz Eski bir şarkı bu Tarihin kaleminde Ne güzel aşk yaşamıştık Akdeniz de ege'de Ah!...Nerdesin Nerdesin Unutamıyorum Ah!...Nerdesin Nerdesin Unutamıyorum Yine resmin duvarda Geceler yine sensiz Gönlüme üç kurşun sevdalı Saatler yine sessiz Eski bir şarkı bu Tarihin kaleminde Ne güzel aşk yaşamıştık Akdeniz de ege'de Ah!...Nerdesin Nerdesin Unutamıyorum Ah!...Nerdesin Nerdesin Unutamıyorum | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| SEVENLER AGLARMIS Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil Bir yarim olsun isterdim gülyüzü gülen Onu çok sevmek isterdim delice sevmek Peşinden koşup koşup sonunda almak Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış Bir yarim oldu sonunda gözleri yeşil Bir yarim oldu sonunda gülyüzü gülen Onu çok sevdim sonunda delice sevdim Fakat bu aşkın sonunu ben hiç bilmezdim Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Guest
| YETER ARTIK DELI GONUL Düşündürdü yine beni gözlerin Her bakışın içimde ateş olur Beni benden alır senin sözlerin Biri biter ötekisi dert olur Geçmişte kaldı artık mutlu günler Deli gönlüm sana hala vurgundur Yeter artık yeter gönül feryat et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur Biliyorum bu iş böyle çözülmez Düşünüp susmak içime dert olur Yeter artık yeter gönül feryat et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için teşekkürler. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |