![]() |
Yerli şarkı sözlerini Yerli şarkı sözlerini burada toplayalım arkadaşlar |
g flow - beni bana sor Beni bana sor Yüreğime kor Düşüren sen Anılara sor bir dinle Sor yeni güne sor Yankı'nın hatrına Beceremedim güne sensiz bakmaya Kıyamadı asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alışamadım.. Belki çalışamadım dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce Söyle gökyüzü mavi mi hala sence? Her acının bir bedeli var Ama her tarafın bedeliyle dolu Barışık değilim günlere sayende Herbiri başka bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yıldızlar şahit düşlerime Kızaran gözlerime bak.. Alışık yaşlara karışık düşler Kalbimin aynası her bi keder.. Eskiler üstüne yenisi biner Bu sefer farklı Bu beden sancı çekiyor ruhum kaygılı Kanıyor yaramın en sancılısı En sancılısı... Beni bana sor Yüreğime kor Düşüren sen Anılara sor bir dinle Karanlık her yer baksana suskun sokaklara Sorsana halimi adı neydi? (Oflaz) Karbeyaza büründü bak her yer Yine sensiz bir yaz beni bekler Yıldızsız geceler.. Mavi mi olur gökyüzü Haydi kandıralım satalım gökyüzünü Bırak, utansın hayallerim Rest, çektim dünyaya Tuvalime işledim her bir kareni ve kast edilen her bir terimi İnat, vurdum fırçamı üstüne ve sövdüm sensiz geçen her güne Sensiz giden her cümleye bir eylem oldu adım (yeter) Utanmadın mı hala Adım adım adımladım sokaklarında şehrin bak Yaz yağmuru bastırdı yorgun dizlerim Her, ayın 1'ine küskün tüm sözlerim Yine de sana laf söyletmedim mavilim, mavilim..... Sokaklarda yankılandı adın Sensizliğe hiç alışamadım Tüm sözlerim küskün sana Yine yalnızım ay ışığında ... |
Bari sabitlenseydi yerli ve yabancı şarkı sözleri.. ;) |
Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları Aldanışlar orada kaldı, aldatıldın ahın vardı, aldatıldım ahım aldı, yalvarıldım vahım oldu, aldanışta masum oldun, yalvarışta yüzüm soldu. dikene battı yalanın ağzı, yatsılarda mumlar öldü. düşümü böldü sevgi çölünün ölüme çeken o kavuran nefesi, akşamında leşime baktım, peşime takılan adını kazıdım, ümidi çaldım, ahı yanıma vardı, vahımı şarkı yaptım, dinledikçe ağladım, gözyaşım!... insan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu. yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü, dostumundu teklif, düşmanındı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar. yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü kârın el mi sallar? batan güneş yine doğar. batan gemi yatan mezar, azar azar kazar mezar, kumar umar arar, yazar kader kime çıkarsa bahtı tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar. salla gitsin arzular gemiler zaten batık, yolla gitsin mektuplar adresin mi kayıp? zorla güldü âmâlar ağlamak mı ayıp? korla yandı umutlar geçen dünü sayıp, yor ki aklını hakkını sorgula düne bakıp? Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? sonralara kaç damla gözyaşı? Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi ve tanrı bâş etti, çile doğdu, hile koydu adını günahın. sille vurdu, illeler inatçı yordu, sınava tabi tabiat ananın evlatları rabbi tanımadı, kimisi küfretti yaradana, zülmetti kendine, hükmetti paraya, çoğuna paralar sıktı kurşunu yaralar açtı durumu battı. dünya malı uçan halı, kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina afette, gofret, bedelindir o dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, hüzünü her adem tanır, geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin. dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı isterim, payıma düşen herşeyi alırım felsefesi, haksızlık oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı, yaranın acısı tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir umut hani? tebessüm vahi, kabusum canî yazdıklarım; yazacaklarımın güvencesi sago k. Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? sonralara kaç damla gözyaşı? |
KENAN DOĞULU - ÇAKKIDI |
EYLEM - AMAN tüm dünyanın yükü bende olsa |
SERDAR ORTAÇ - SOR Herkesi zalim, kendini alim, Hissetmen bile normal. Çünkü dışarıda senin gibiler için, Özel idman yapıyorlar. Deli huyundan ya da suyundan mıdır? Anlamadım bu işi. Ne bu hırçınlık? Ne bu kalbin can çekişi? Oturuşu, dokunuşu, kendini savuruşu, Yüzyıllar boyu aynı. Sürmedi ilelebet, her şeye muhalefet, Olmana bir sebep var mı? Bunu külahıma, bir de günahıma Girip anlatacak o yürek, Belki de vardır ama, Denemen lazım. Ama sen korkaksın hiç bulaşma, Yaklaşmazsın gerçek aşklara, Demiş ki benden uzak olsun, Peki niye her gün ağlıyorsun? Sebebini senle gece gezenlere aç bir sor sen korkaksın hiç bulaşma, Yaklaşmazsın gerçek aşklara, Demiş ki benden uzak olsun, Peki niye her gün ağlıyorsun? Sebebini senle gece gezenlere aç bir sor. Herkesi zalim, kendini alim, Hissetmen bile normal. Çünkü dışarıda senin gibiler için, Özel idman yapıyorlar. Deli huyundan ya da suyundan mıdır? Anlamadım bu işi. Ne bu hırçınlık? Ne bu kalbinin can çekişi? Oturuşu, dokunuşu, kendini savunuşu, Yüzyıllar boyu aynı. Sürmedi ilelebet, her şeye muhalefet, Olmana bir sebep var mı? Bunu külahıma, bir de günahıma, Girip anlatacak o yürek, Belki de vardır ama, Denemen lazım. Ama sen korkaksın hiç bulaşma, Yaklaşmazsın gerçek aşklara, Demiş ki benden uzak olsun, Peki niye her gün ağlıyorsun? Sebebini senle gece gezenlere aç bir sor. sen korkaksın hiç bulaşma, Yaklaşmazsın gerçek aşklara, Demiş ki benden uzak olsun, Peki niye her gün ağlıyorsun? Sebebini senle gece gezenlere aç bir sor. Sor,sor,sor,, Sebebini senle gece gezenlere aç bir sor. Ama sen korkaksın hiç bulaşma, Yaklaşmazsın gerçek aşklara, Demiş ki benden uzak olsun, Peki niye her gün ağlıyorsun? Sebebini senle gece gezenlere aç bir sor Ama sen korkaksın hiç bulaşma, Yaklaşmazsın gerçek aşklara, Demiş ki benden uzak olsun, Peki niye her gün ağlıyorsun? Sebebini sen o gece gezenlere aç bir sor.(3) |
İLHAN İREM - ANLASANAHer sevincin her kederin En oLumsuz sevgiLerin Sonsuz denen gokLerin Herseyin bir sonu varsa AyrıLıkLarın da sonu var! Bir gün çıkıp geLeceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin... YıLLar var ki ben böyLe BekLiyorum özLeminLe.. AnıLarım, umutLarım, kaLdı bende AnLasana [4] Biraz daha gerçekLeri anLasana!! Senden ayrı günLerimi Sana nasıL anLatsam ki? Mevsimsiz çiçekLer gibi Yarım kaLdım inan ki! SensizLiğin acısını Sen nereden biLeceksin? Sen hiç sensiz kaLmadın ki MevsimLeri saymadın ki.. YıLLar var ki ben böyLe BekLiyorum özLeminLe AnıLarım, umutLarım, kaLdı bende AnLasana [4] Biraz da gerçekLeri anLasana! |
Aklımın Odalrı-Sagopa Kajmer Emeklemekle baslar, hayatin yollari Ayak nasir tutar, madalyon çift tarafli Nacizane ben ozan dizelerim sizi Hangi birimiz yasadi tek tarafli Sorma gitsin Yokuslarim nefes kesselerde ben yolumda Sersefil çakil tasi m****da direnir oldum Sebepsiz arbedemdin dilimde küfre döndün Özürlerimdin bugüne kabulsüz bir teklif oldun Keyfime degmeyin rüyalarimda karmasik teranelerde yazarim Olsun varsin anlasilmaz olsun yunusun kalbi çöple dolsun Körpe duygularimi kahpelere de verdim sahteliklerim menfi Düslerimde karakter oldum üzgünlügüm kendime özgü Son hatalarin yok telafi lüksü küskün düstüm müstakil bir onurun Miras kaldi küskün,düsen aglamaz yazilarimin ana temasiydi Ben bildim kendimi sessiz kaldim isyanlarimi da yüregime gömdüm Mültecilerimi öldürdüm hepsini Lolipop sekerleriyle 18ine kadar flörtsün ve mahluk söyle adin nedir? Kaç harften olusuyosun? Kaçin sesli? Kaçin sessiz? Kaç davranis sergiledin? Kaçi yerli? Kaçi yersiz? Kos saraylarima bulabilirsen beni Konus ve dertles eskisi gibi Bul seni getir bana hediyem ol AKLIMIN ODALARI SENLE DOLDU TASTI |
AL 1'de BURDAN YAK-SAGOPA KAJMER al 1de burdan yak, kapasite meselesi bak, perde kapanmış lak lak, başlar az sonra dedikodu kazanına kepçe olsan kaç yazar? çatlak seslere alışkın her kulak, beni update edin, rapi şadettim kulaklara download edin rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin, teknoloji bugün yine jön dinmiş bakışlar bön yüzünü kendine dön çabalamalı ve bulmalı yön, sago rapte en ön, nizam mayın malzeme mayın rahat espiri dediğin ta kendisi hayat kim kaldı bir şakayla sakat? beş kişi kalmış canavar sagokat biz karagöz siz hep hacivat, kravatı takarak robota bağlasak tamı saklasak? kendimizi yemesek de yanında mı yatsak? yo kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak kısa dönemeçten yolumuzu bulsak herkes işini bilir kişi maksat takdir dünyalı dostum yo yo yo yo bana iyi rol verin amacı var yapılan her eylemin, nihayetinde boşa akmasın terin hediyesi paketli her emeğin göz nuru nedirse ettiğin odur ki bulurun galaksilerde raks ederken şuuruna dostum hay aksilerde dolup taşar umudum.. hadi gazla..! |
Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz VERSE 1 |
Sagopa Kajmer - Hayat Arabamla 2005 Mil RAP1 |
Sagopa Kajmer - Baatil Rhyme Rapin oğlu cımbızla eledi kelimeleri Mikrofonuna damladı alnından akan teri Bazı dudaklar sigara komasında Kağıdın töresi yaz dedi. Beyaz yaprakları karalarken kendini yedi bu laf ebesi. Çak kibriti !... Gör dumanı !... Gasplarınıza hediye ettiğim çığlıklarımı noterde tastiklettim. Dünyanın cennetinden göç etti haykırışları En üzgün şarkılarıma sos da oldu gözlerinin yaşları. Ölü taklidi yapana dek saplanacak gövdeme bıçakları İçimdeki mevlana dizeleriyle susturacak o alçakları. Biliyorum şarkılarımı neşeli bulmanız küfür kaynaklı. Yazdıklarım yalan mı? Koparın kulaklarınızı !... Dün sesim kısılana dek rap yaptım. Sanırım kayda almalıydım. Düşmanlarıma ekmek attım,anlamlarıma anlam kattım Özürlerime sarıldım. Saat 02:10 açım!... Çöl kumlarında pedal sallamak gibi eylemim Rüyalarımda mutluyum,şükürki kendime köleyim Kabuslarına konuğun olsam fantazmaların tekler. Ah siz bebekler göz kapaklarınız titrer. Hayat baltalardan folloş olmuş yarı yeşil bir orman emmi. Ben içinde aslanım. Bildiklerimin gücüyle bilgiçlik taslarım. Senet sözümdür adım imzadır. Krallığına kral olan halkım. Tek bireyde üç adım. Disslerini çatırdattım.tek beyitte baatıl ryhme ın dişlerini kırdım. Aciz rapin omurgasını yıktım,küstahlığın dilini kesti jiletim. Ön sıralardan alındı cennete biletim. Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım. Nakaratlarımı serserilerle ,sürtüklerle, pırlanta ve keşlerle paylaştım senelerce Kesilmeyen beddualarınız kulaklarımda dörtlüklerle. Ruhun kendini uçurumdan atarken dudakların özürlü kederle. Korolarım sessizliğe armağanım. Sessiz kalanın gizli haykırışlarını tattım. Hayatımı cennet elçisi misali yaşadım tatlım. Yüzün ellisi rest in peace. Huzur içinde yatsın çucuk günlerim nostalji. Okyanuslar mürekkebim ağaçlarsa kalemim benim. Bitmek bilmeyen şarkılarla ruhun şad olsun alemim. Yüzde ellin meleklerin,geride kalanın ifritin. biolojikal gazlardan hasarlı beynim sen biliiiin. Kara ırkın icadı hiphop beyaz çocuğun hakimiyetinde. Elinde mikrofonu. Söylemlerim yetersizse kulaklarınla dinle arka fonu Umarım gelmez ilham perilerimin sonu. Seramoni ustası yeraltında yaktı mumu. Kelimeler : Keder: Üzüntü Rest in peace: İngilizcede huzur içinde yatsın manasında kullanılır. Şad olmak: Mutlu olmak,huzura kavuşmak. İfrit: Şeytan Diss: Birinin birine iğneleyici laf etmesi,çekememezlik. Baatıl: Batıl,gerçekliği olmayan Rhyme: Söz,kafiye |
AFFETMEDİM KENDİMİ ( Taner ) Bir günah işledim kaybettim seni Bilirim geriye dönmezsin Bir günah işledim çok üzdüm seni Bilirim bir daha sevmezsin Her gece seni özlediğimi söylesem de Faydası yok bilirim Her gece seni unutmak için sevişsem de Sen başkaydın sevgilim Ben hatalarım için sana yaptıklarım için Hiç affetmedim kendimi İnan bana hala sızın içimde ağlarım düşündükçe Hiç affetmedim kendimi… |
FARKETMEZ ARTIK ( Cengiz Kurtoğlu ) İçimde bir şeyler çoktan kırıldı Yüreğim dermansız derde tutuldu Yıllar sanki senden hesap mı sordu Dönmesen de geri fark etmez artık. Belimi büküyor böyle ayrılık Verdiğin acılar hasret tanıdık Görmedim ki bir gün senden yakınlık Dönmesen de geri fark etmez artık Nasılsa olanlar oldu gönlüme Yaktığın ateşi bırak söndürme Sevdanı çekerim kendi kendime Dönmesen de fark etmez artık Gözlerim alıştı sensiz olmaya Bir ömür sevgisiz bitiyor yazık Yaşanan her günüm hasret tadında Dönmesen de geri fark etmez artık. |
İNSAFSIZ ( İbrahim Erkal ) Sen canımdan da candın Hiç bitmeyecek sandım Kapıldım bir kere Seyrine sevdanın nefes bile almadım. Bir sana yandım ben Bir sana kitapsız Bir sana aldandım Bir sana insafsız. Bu sevda böyle bitmez Yarın düne kar etmez İnceden inceye kavrulur savrulur Gönül sahillerinde Bir sana yandım ben Bir sana kitapsız Bir sana aldandım Bir sana insafsız… |
Emrah . Hala Hislerimde, Hala Özlemimdesin. Sen Acı Sen Tatlı, Günlerimdesin. Unutmak Kolay Olsa Çoktan Unuturdum, Boş vermek Kolay Olsa, Kendimi Avuturdum. Faydalar Faydasız, İmkanlar İmkansız, Uzayan Gecelerde Saatler Zamansız. Ah Ne Yapsam Ne Yapsam, Kurtulabilsem Ne Yapsam Gönlümü Avutabilsem Kendimi Unuttum, Unutuldum da Bir Seni Benim Gibi Unutabilsem. Hiç Olmazsa Yılda Bir gün Kavuşabilsem… |
Bendeki Günlerini Arayacaksın Seni Taparcasına Sevmemiş miydim Acımadın Aşkımın Katili Oldun Kalbimi Yalnız Sana Vermemiş miydim Sen Gittin Zengin Birine Kul Köle Oldun Sen Gittin de El Kirine Kurban mı Oldun.. Sanma ki Mutluluğun Uzun Sürecek Benim Ahımı Aldın Mesut Olmazsın Ümitlenme O Günler Geri Gelecek ßendeki Günlerini Arayacaksın O Fakir Sevgiliyi Arayacaksın… Varsa Yoksa her şeyim Sen Değil miydin Bana İhanet Edip Ellerin Oldun Sana Ömrünü Veren Ben Değimliydim Sen Gittin Zengin Birine Kul Köle Oldun Sen Gittin de El Kirine Kurban mı Oldun.. Sanma ki Mutluluğun Uzun Sürecek Benim Ahımı Aldın Mesut Olmazsın Ümitlenme O Günler Geri Gelecek Bendeki Günlerini Arayacaksın O Fakir Sevgiliyi Arayacaksın… Ümit ߀S€N… |
Topstar Ajdar - Cikita Muz surup gibiyim surup turp gibiyim turp turp ben ates sen barut hmmm hmm optum seni sap sup sapsup sap sup sap sup ha sap ha supp saka degil iste surup krizlere girme beni unutup grup olalim grup grup olalim grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva sifasin sifa cok cektim cefa vitamini havuz(????) ben gubre sen muz ahhh muz gibiyim muz muz ohhh muz gibiyim muz muz cikita muz cikita muz cikta cikta cikta cikta cik cik cik cik cikiiiita cikita muz cikita muz fidanı uz sensiz kalbim buz buz hicbir sey isteme benden ahhhh yoksa bu ask buz buz ohhhh yoksa bu ask goz goz dudak dudak ten ten daha fazla diretme ustume fazla gelme inan ilacin benim ahhh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok cikita muz cikita muz cikta cikta cikta cikta cik cik cik cik cikiiiita cikita muz cikita muz aktin yuregime yuregindeki yerime yurek degil seninki ne geldim yoktun daha ne daha fazla uzersen ahhhhh degil askin degil sen rica minnet kiminle gelsen ne yapsan faydasiz degil askimi tirnagimi vermem ben ohhhh tirnagimi vermem ben cikita muz cikita muz cikta cikta cikta cikta cik cik cik cik cikiiiita cikita muz cikita muz surup gibiyim surup turp gibiyim turp turp ben ates sen barut hmmm hmm optum seni sap sup sapsup sap sup sap sup ha sap ha supp saka degil iste surup krizlere girme beni unutup grup olalim grup grup olalim grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva sifasin sifa cok cektim cefa vitamini havuz ben gubre sen muz ahhh muz gibiyim muz muz ohhh muz gibiyim muz muz cikita muz cikita muz cikta cikta cikta cikta cik cik cik cik cikiiiita cikita muz cikita muz |
|
Demet Akalın - Herkes Hak Ettiği Gibi
|
Serdar Ortaç - Gitme
|
Eylem - Mız Mız
|
Eylem - Masum Masum masum masum seğredip kırık kalpleri yalanın yaptığı kötü şeyleri duydum aldatan sahte gülüşler sevgi dolu dünyada beni koparan korudum ben kendimi (kalbim durdu) korudum ben kalbimi (uoh uoh...) gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel hazırım seni sevmeyi gel gel canım hadi gel gel hakettim seni sevmeyi şimdi anladım kırık kalpleri aslında insanı verdiği güçleri taş gibi kalbim gizlice çok iste değilsin sevilmeyi sevilme korudum ben kendimi (kalbim durdu) korudum ben kalbimi (uoh uoh...) gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel hazırım seni sevmeyi gel gel canım hadi gel gel hakettim seni sevmeyi çocuksu gülüşler her an duyduğum soğuk düşler gibi acılar gibi bakıp da seğredip kaybolup giden yıllar herşey olunca benden değilsin kendine baska kalpleri kırıp kırıklığına gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel hazırım seni sevmeyi gel gel canım hadi gel gel hakettim seni sevmeyi (2x) sebebin benle oldu (kalbim durdu) sebebin bende kurudu (uoh uoh...) gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel hazırım seni sevmeyi gel gel canım hadi gel gel hakettim seni sevmeyi (2x) |
Eylem - Yalnızım
|
Eylem - Cok Gec-To Little To Late
|
Serdar Ortaç - Çıkartacaksın Söz:Serdar Ortaç Müzik:Serdar Ortaç Aşk ayrılıktan, yaştan ibaret. Gel vakit varken kalpten firar et. Yaşadığın her şey yalanmış farzet. Gücün yeterse dayan. Çocuksu bir duygu Çocuksu bir tat. Sende oyalandım kadere inat. Kalp dilediğince yorulmuş farzet, Gücün yeterse dayan... Sustukça sözlerimi dinletemedim. Hayatta bir tek sana hükmedemedim. Nasıl bir kalbin var ki anlamıyorsun Kimin aşkını kimden yasaklıyorsun? Çıkartacaksın beni içinden Yanarsa yansın, kopsun yerinden Gittin vefasız, bittim sanıyorsun Kimin yüreğinden kimi kovuyorsun? |
Kolera - Sevemedim Vedaları (Feat. Mozole Mirach)
|
Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim... LEMAN SAM... |
Nil Karaibrahimgil - Peri |
CEZA FT MERCAN DEDE-ABİ NAFİ Önceden ben tektim öncesinde bir melektim Hep önümde bir şua ve nurdu var olan bebektim Her tarafta tarlalar var hep çiçekli ben de ektim Artık suları beklemek gerekti benim için Düşman edinip düşman olmamak gerekti bunun için Ben köstebektim yoktum ortalarda yurdum yerdi Ve saklanırdım en derinde katlanırdım herbi derde Ve herbi çileye, yeryüzündeyim güneş de benle Kamaştı gözlerim bu bedenim hep savaştı Gölgemin arkasında görkemim kaldı Ben bi kuştum artık, güneşle arama perde Geceyle aramız iyiydi bence Kanatlarımdı rüzgar bu gönlümdeyse aşk var Akılsa donmuş Bir yunustum buz tutan denizlerin dibinde suskun Oltalar ve ağlar birer mayın gibi Bir çığlık duydum sanki yapmayın demiş gibi deniz de ağlar Ben bir okyanustum şimdi yağmur oldum orman oldum Bir kuş oldum akrep oldum oğlak oldum yaprak oldum insan oldum Ben de yandım, ben de ağladım bi boşluktaydım Ve ben de toprak oldum |
keremcem_aşk oyunu hatam belki kalbi oyuncak sanmam aşkta salıncak gibi sallanmam o kadar cahilimki hayalini bile kurmam imkansız inanki sevgilim bügün bana aşk nedir diye sorsan tek anlamı geceler boyu aglamam üstüm başım sevda içinde yakalandım bitap biçimde ellerimde kadfe kelepçe veda degil mi bu yolun sonu uçurumlar kolay degil ki bu dolunca gözlere yaşlar zaman gelince nafiledersin bir küçük elvada.....:) |
CEZA - YERLI PLAKA Üstüme iyilik sağlık a Dostlar, Ceza Rap yapar çok kötü toslar Boxlarınıza Bakıma alın a foslar Dostlarınıza yakın olun a be kozlar elinize geçti neredesin a Popstar? Lossva salonu ayakkabı boya kostar, Az konuşana kurdele takacaklar, Kara tahtaya da Ceza Yazacaklar. yükselen ben değilim bak asansör, şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör, peşimde onlarca yalaka sahte post var, eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar, bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle, bu ortam işte böyle, bu nasıl iş söyle, ipi kopmuş alemin, çivisi çıkmış dillerin, inadım inat giderim tersine dilim fenerim, yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim, yoksunum biçare kimi zamanda yalnızım, avare gezdim bak ne hale geldim, kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti, her bir yandan çektiler şu etime saplı kancaları, ve her gün engel ektiler belli var bir korkuları, bu yerli plaka korkutur, herkes sanar dengimdir, kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir. nakarat öyle dar bir yerdeyim ki dünyam pek küçüldü, tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü, pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı, benimle raks edenlerin kaçında var yürek, bir çok çakal rap in önünde tek bilek, birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan, ve çok samimi dostlarım var, en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece, çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi, gene de kapladı herkesi panik, buna tanık olan her genç tarihi yazsın, bir işe yaramazsa bu durur en alt katta, bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin, yükselirken ekmek yerken, yere düşerken saçmalarsın, hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz. nakarat dört koldan taciz çok belli bariz, makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss, farklılaşma çabası içine girdi herkes, ghettolarda bile mohikan var oğlum, her bir kafada farklı ses, farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar, yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler, ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler, daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler, ömürde belli ineceğin o katta, düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var, kader bu belli olmaz kaçar gider yanından herkes, zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler, bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın, ve rüzgarım hep esti, kısa bir not sazın içinde şeytan yok, 77 Üsküdar yani bu plaka yerli... nakarat plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok, ne olacak,wooooow woooow wwooooow yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar... |
CEZA - HOLOCAUST Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt aynı don anlatırım ben derdimi yalnız eyy biminii microphone Şimdi bana bir bakınız hadi muamelesi kesebilir haas** ve de muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör vede öl vasi sesim hep duyulur tepeden bariton Mekanım olabilir her an ozon yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone... O oo bunu ben bunu sen şunu ben onu sen gülü ben günü sen fenomen olacak dolacak heryer Menemen kıvamı balçık gelemem elemem dostumu göremezsem düşmanın postunu Yere seremezsem rüzgar gibi esemezsem veremezsem kalbimi geri gelemezsem Sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin Amacına varamadın heryeri karaladın barışıda yaraladın acımadan aldın Rüyalara daldın bal arısı gök karası istanbul kalem harp okulundan çıktı En baba rap işte başına darısı Ma mama.. .microphone unu getirsene bana baksana laklak etme sakın ha sen beni dinle Kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdım ha İhtiyacınız varmı yardıma hatalı rhymelar fatal rhyme la çatal olur ha yatacaktır yere Bala banacaktır kanacaktır akacaktır rüzgar gibi esecektir geri gelecektir Ceza etnik bir sentezdir bela teknik bir arızadır üç fazdır kanadı kırıktır Taktik kuşkunun oluşumudur şu yaptığım rapteki uçurumdur. .. Bak beni gör hadi kamil ol tepeden tırnağa sen hami ol rap e göz kulak oldum sende ol vede Holocaust u gören insan ol arı gibi uç kartal gibi kon ne sen köle ol nede ben patron Rhymlarım can yakabilir ha pardon eyy biminii microphone şimdi bana bir bakınız hadi Muamelesi kesebilir haas** vede muhammed ali gibi gelir asi bana bak beni gör vede öl vasi Sesim hep duyulur tepeden bariton mekanım olabilir her an ozon Yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone... Bana bak yo kalbini aç son atak yo muamele pak katarakt yo görünen köy bu dayak sözlerle gelen Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir kabus gerekir Fanus gibi g** deliğinize çikita bir muz sokulur bana bir bakınız Akınız underground u kafanıza takınız yakınız aleve veriniz her yeri Holocaust u görünüz gösteriniz işte bu hiphop gösterimiz yo allah rap in CEZAsını verdi.... |
Demet Akalin - Esmer Yarim Ne Kadar SÖylesemde İnanmayin Ben Onu Çok Sevdİm AĞlasamda GÜlsemde Yalandayim Bellİ Etmedİm.... Yarali YÜrek Bana Senİn AŞkin Gerek Şİmdİ Onunla Mutlusun Demek Gel Gel Gel Ellerİ Cennet Kokan Yarİm HİÇ GeÇmedİ Senİ Seven Bu Halİm Senİ Çalan Şİmdİ Mutlu Şİmdİ Zalİm Çok Özledİm Senİ Esmer Yarİm.... |
KENAN DOGULU - BAS HARFI BEN Gidince anliyorum, her seyini özlüyorum Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum öpünce anliyorum,ben seninle yasiyorum gün birden beri kaç kere vuruluyorum Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben Festival gibisin katilmak istiyorum Önlerden yer kapip, gözünü kalbime istiyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri Hem biraz deli, azdan çok da serseri Adi lazim degil bas harfi ben Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben |
Okyanus Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum Kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor Tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde Bak diyor sadece buradan Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek Bak diyorum koca dünyaya Buradan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri Her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen Bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin Benim o sularda yüzmem gerek Yüzmem gerek Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi __________________ |
Can Kiriklari Bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense Dünyanın bir ucunda tek başımayım Kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun korkmaktansa Bulanıklığın tam içinde bir başımayım Benim belki de gizli bir bildiğim var Elbette ağlarım benim can kırıklarım var Senin gördüğün yanağımdan süzülenler Asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var |
Bİr Kalp KirildiĞinda Bir oyun oynayalım mı Herkes açsın kalbini Oyun oynayalım mı Bir oyun oynayalım mı Herkes söylesin adını Oyun oynayalım mı Her kalp bir büyük dünya Ve bir kalp kırıldığında Hayata dair ne varsa Üzerinde o dünyanın başlar yok olmaya Bir kalp kırıldığında Denizler kurur toprak küser Denge kalmaz o dünyada Her kalp kırıldığında Bir yerlerde yolculuk başlar Mavi renkten siyahlığa Her bir kalp kırıldığında Bir oyun oynayalım mı Çocuklar gibi beraber Oyun oynayalım mı Bir oyun oynayalım mı Kırmayalım birbirimizi Oyun oynayalım mı Her kalp ayrı bir dünya Ve bir parça kristal aynı zamanda Bir de bilmeyerek değil ama bilerek kırılmışsa Artık acı da duymaz başlar yok olmaya |
DelgeÇ Gel bir parçam ol kanımdan canımdan Gel bir parça al ekmeğimden suyumdan Ben zaten düşmüşüm kaldırımlar yatağım olmuş Gel bir de sen vur, hadi gel bir de sen vur Ben zaten düşmüşüm içim dışım korku dolmuş Gel bir de sen vur, hadi gel Nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgarlara Bu sert iklimli ıssız hayata Delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu Biliyorum durma gel Bir de sen vur Bir de sen vur Gel bir de sen vur Bir de sen vur |
Türkiye`de Saat: 13:59 . |