![]() |
Maraş MaraşMaraş maraş'ta derler Bu nasıl maraş bu nasıl maraş Al kızıl kan içinde can veren kardeş Kardaş kalk gidelim yoldaş kal gidelim Bizim iller kırcıllıdır geçilmez yollar Çamur kurusunda gidelim burdan gidelim Ufak taşınan bina yapılmaz Bir ben ölmeyinen maraş yıkılmaz Valla bir ben ölmeyinen kardaş maraş yıkılmaz Yollar çamur kurusunda gidelim Lale sümbül büyüsünde gidelim Kardaş gidelim ay ay Söz-Müzik: Anonim |
Nankör Kedi Ne söyledim ne söyledim sana ne söyledim ki Vurdun kapıyı gittin Be vicdansız be insafsızın kızı be nankör kedi İnsan birşey söyler Sevmek dedin sevmedik mi Aşka boyun eymedik mi Bütün kötü huyları hatta güzel dostları Senin için terketmedik mi Bugün yine bana bana ayrılmak düşer Deli gibi döne döne savrulmak düşer Bugün yine bana bana of çekmek düşer Bugün yine bana bana a lamak düşer Çıra gibi yana yana kül olmak düşer Bugün yine bana bana ah çekmek düşer Boşver be gitsin Allah büyük Her acının bir ahı vardır Bir of çekesin biter herşey Söz-Müzik: Yusuf Hayalo lu |
Omuzumda Sevda YüküOmuzumda sevda yükü Yollarda seni aradım Beste beste türkü türkü Tellerde seni aradım Girdim yeşilden sarıya Sordum ölüye diriye Çiçe i verdim arıya Ballarda seni aradım Bahçem çiçek ba ım gazel Birleşir ebetle ezel Ayırmadım çirkin güzel Kullarda seni aradım Söz: Abdurrahim Karakoç Müzik: Musa Ero lu |
Saza Niye Gelmedin Saza niye gelmedin söze niye gelmedin Var gündüz karın eyle gece niye gelmedin Üç gün dedin beş gün dedin aylar oldu gelmedin Geçen cuma gelecektin aylar oldu gelmedin Çaldı ım saza mı yanam etti in naza mı yanam Alam yari koynuma kış yatam yaz uyanam Üç gün dedin beş gün dedin aylar oldu gelmedin Geçen cuma gelecektin aylar oldu gelmedin Söz-Müzik: Anonim |
Sen Yoksun Sen yoksun yanımda a lamak istiyorum Geceler çok so uk sensizim üşüyorum Kulakların çınlasın sana sesleniyorum Gel gel gel gel gel diye diye sen yoksun diye karardı dünyam Sen yoksun diye geçmiyor zaman Sen olmazsan sen gelmezsen geçer mi zaman Of aman aman Gözlerim sana bakamk ellerim seni tutmak Bir ömür seninle mutluluk yaşamak Söz: İbrahim Tatlıses Müzik: Norayr Demirci |
Tombul Tombul Dam üstünde u neler Tombul tombul memler Zalım oy gelin zalım zalım zalım Memeler baş kaldırmış Zalım oy gelin zalım zalım zalım Kavuşmuyor dü meler Gökte yıldız ellidir elliside bellidir Sevilecek güzelin gülüşünden bellidir Zalım oy gelin zalım zalım zalım Bu yol sevdanın yolu Hem kar ya ar hem dolu Zalım oy gelin zalım zalım zalım Ben burada yar sevmem Her yanı zalım dolu Zalım oy gelin zalım zalım zalım Söz-Müzik: Anonim |
Yemen TürküsüKara çadır is mi tutar Martin tüfek pas mı tutar A layanım anam bacım Elin kızı yas mı tutar Yemen yolu çukurdandır Karavanam bakırdandır Zenginimiz bedel verir Askerimiz fakirdendir Tarlalarda biter kamış Uzar gider vermez yemiş Şol yemende can verenler Biri memet biri memiş Derleyen: Ali Asker |
Yetiş SevgilimÖzleminle yok oldu karardı gecelerim Sönmüş yıldızlar gibi tükendi ümitlerim Bu ne kahreden yangın bu ne zamansız gidiş Çıldırmak üzereyim yetiş sevgilim yetiş Bu ne yalancı sevda bu ne anlamsız bitiş Can vermek üzereyim yetiş sevgilim yetiş Hasret hasret bitsin hasret Dayanmaya gücüm yok titriyor avuçlarım Birer birer kayboldu tükendi umutlarım Dayanmaya gücüm yok titriyor avuçlarım Birer birer kayboldu tükendi umutlarım Bu ne kahreden yangın bu ne zamansız gidiş Çıldırmak üzereyim yetiş sevgilim yetiş Bu ne yalancı sevda bu ne anlamsız bitiş Can vermek üzereyim yetiş sevgilim yetiş Hasret hasret bitsin hasret Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Burhan Bayar |
Albüm Adı :Selam Olsun Bir Allahım Var Bir de Sen Senden başkası haramdır bana Sen benim günahım benim duamsın Acılarla dolu yalan dünyamda Bir Allahım var bir de sen varsın Seni düşünürken geçmiyor zaman İçimdeki sevdan vermiyor aman Benim için senden başkası yalan Bir Allahım var bir de sen varsın Sensiz viraneyim daha beterim Ölümlü dünyada kime giderim Diz çöküp önünde yemin ederim Bir Allahım var bir de sen varsın Söz: Cengiz Altınsoy Müzik: Mustafa Beyazkuş |
Gel CanımŞafak söktü yoksun hala A larım ben yana yana Feryadım vardı da lara Bitmez tükenmez yollara Uçuşan o martılara Gözü yaşlı analara O da lara o taşlara hey Dayanamam inananam O sevdi im sen olaman Yüre ime hançer vurdun Bunu yapan sen olaman hey hey Gel canım cananım Elleri kınalım gözleri sürmelim Bu bedenim sana bu yüre im sana Kara kaşlarına kurban hey hey Esti rüzgar kor götürdü Kalbe geldi küle döndü Yine bana hasret düştü Neyleyim ben sensiz gülü Çıktım da lara da lara Yürüdü ün yollara Bastı ın o topraklara hey Söz-Müzik: İbrahim Fırat Badan |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |