![]() |
Ezginin Günlüğü - Hükümsüzdür srExecute(); Yoluna pusu kurdum Çok aradım rengini alemde Sonunda ben kayboldum Vay benim dertli başım vay Böyle göze böyle kaşım Ellere cennet göründü vay Ben buralarda kalmışım Uzak yoldan geldim ben İçip serhoş oldum ben Kandili söndür görmesinler Aaaah... öldüm ben Bir oda buldum surdibinde Dokuz kişi içinde Adını unuttum annemin Düş görürüm düşümde Perçeni düşmüş keline vay Saldırma koymuş beline Ellere cennet göründü vay Ben yanarım kısmetime |
Ezginin Günlüğü - Hezarfen srExecute(); Üç güvercin iki zar Beş metre çiften kefen bezi İki de tavşan var At elini cebine çıkar İki para var kadar Avucu marpucu kalemucu Ha bir de muskan var İki kanat açılır geceye İki kanat uçabildiğince Birini yer katmış önüne Birine sevgi sığmaz cebine Uç mirim uç çelebim Hicaza kadar uç Padişah lütfu ne anlar Ayakucuma düş Uç mirim uç Bu yürek kafeste durur mu hadi uç Uç mirim uç Bu yürek aheste durur mu hadi uç Sarığımın kuşağı çözülse Düşse dalgalara Yelkovalar yelkenim kaçar Aklım poyrazda At elini cebine çıkar Bir bilet hicaza Bir mühür bir de mirasa Koynunda muska İki gözüm açılır görünce İki kanat uçabildiğince İki kanat sığmaz cebine İki kanat açılır sevince İki kanat açılır bilince Uç mirim ... |
Ezginin Günlüğü - Gül Kokusu srExecute(); Kalplerimize dokunup geçtin Bazı şarkılar sensiz söylenmiyor Gülsek ağlasak olmuyor, bitti Çok yakınında bir gül var Çok büyük çok kırmızı Çok yakınında bir gül var Çok sıcak çok alımlı; alev gibi Bazen rüzgarlar bile dinleyip susar Bazen yağmurlar duyar, gül kokusu konuşur Bazen yıldızlar bakar kayıp gidene Bazen şarkılar bile güle benzer, tutuşur |
Ezginin Günlüğü - Görüş Günü srExecute(); Bugün görüş günümüz, dost kardeş birarada Telden tele mendil salla, el salla Telden tele mendil salla, el salla Merhaba İzin olsun mapushane içinde Seni senden sormalara doyamam Yarım döner cigaramın ateşi Gitme dayanamam Telden tele mendil salla, el salla Telden tele mendil salla, el salla Merhaba Merhaba Merhaba |
Ezginin Günlüğü - Gemi srExecute(); Ah, yakarlar seni, dönmezsin bir daha geri, delisin Ah, deniz olayım, tuzumu rüzgârda savurayım, deliyim Ah, ne yelken ne yel, köpüklerde kaybolayım, deliyim Kime sorsam dönüşüm yok Nereye gitsem mavi Yelkenimde deli rüzgâr Her yanım tuz, deliyim Ah, peşimde rüzgâr, ne yağmurlar dost ne bir kıyı var, deliyim Ah, düşlerim kaldı, yalnızım düşlerim kaldı, deliyim Ah, yaralı kalbin, sönüp gidecek yaralı kalbin, delisin Ah, küçücük gemi, dönmezsin bir daha geri, delisin Kime sorsam dönüşüm yok Her gemi biraz deniz Her yanım mavi, her yanım yel Her yanım tuz, deliyim.... |
Ezginin Günlüğü - Gelmiyorsun srExecute(); Bekliyorum gelmiyorsun Yıllar geçti mevsim mevsim Bekliyorum gelmiyorsun Dağlar yüce beller uzun Günler aylar yıllar uzun Bu kadar mı yollar uzun Bekliyorum gelmiyorsun |
Ezginin Günlüğü - Gelen Benim srExecute(); Çek bir soluk rüzgârından sevdamızın Seni benden ne bu kapı ne bu duvar ayıracak Seni bu kara kara gelen ölüm Gelir bir el kırar birgün kapıları Karanlığın bahçesinde açar gülüm |
Ezginin Günlüğü - Galata Köprüsü'nün Şarkısı srExecute(); Göğsümde bin yara var Yeditepeli kent gibiyim Kafamda sarhoşluklar Açıktan geç be sandalcı Çek öte yana küreğini Kulaklarına sahip ol bayan Çizmesin şarkım yüreğini Bazen Omzumda ceket Her dokuz çekiliş Cebimde bilet Sabah martılara ekmek atarım Akşam göğsüme jilet Balıklarımız körpedir Derya kuzularıdır Her aşk biraz eksik Her tamam biraz yarıdır Her yıl biraz daha kısa Her ölüm erkendir Günler çoğaldıkça azalır Al gümüş tabakanı Kafana tokanı tak Şöyle kolkola girip Beyoğluna bir çıksak Lastikleri aynalı Keyifler gıcır Kardeşinin düşündüğü şeye bak Kunduralar aynalı Keyifler gıcır Kardeşinin düşündüğü şeye bak |
Ezginin Günlüğü - Fincana Kahwe Koydum srExecute(); Dallarda zerdali çiçekler Savrulup gider rüzgar esince Bütün bir bahar böyle geçti Anlardım aklından geçenleri Sustukça konuştuk sanki Sevdaymış meğer o içimizde Yıllardır uyuyan deli Sessizlik sensin geceleri Fincana kahve koydum gel Bugün şeytana uydum gel Ay doğdu dağın üstünden aman aman Dallarda beyaz çiçekler Dağıldım gecenin karasına Artık kimse kıramaz beni O kül gibi deniz o sessiz kız Kayıp bir sandala binip gitti Ne sen söyledin derdini Ne ben sevdiğime inandım Unut geçen eski günleri Bunca yıl sonra nasılsın Anlardım aklından geçenleri Sustukça konuştuk sanki Sevdaymış meğer o içimizde Yıllardır uyuyan deli Sessizlik sensin geceleri Fincana kahve koydum gel Bugün şeytana uydum gel Ay doğdu dağın üstünden aman aman Dallarda beyaz çiçekler |
Ezginin Günlüğü - Ellerimiz srExecute(); Beyhude esme deli rüzgâr, çözdüm ben yelkenimi Aşk unutmaz dönmeyeni Eyvah, yakıp yıkıp gideni Yar tennenni yar tennenni, dönmeyeni Gel gör, içimde gül kuruttum, solup gidecek rengi Bir düş yeterdi nice gördüm, yaktım ben cennetimi Aşk unutmaz dönmeyeni Eyvah, yakıp yıkıp gideni Yar tennenni yar tennenni, dönmeyeni Kaç bahar geçti, kaç gönül yıktık biz Hangi ırmakta yıkansın ellerimiz Yar tennenni yar tennenni, ellerimiz. |
Ezginin Günlüğü - Eksik Bir Şey srExecute(); Gözlerim neden sık sık dalıyor Eksik bir şey mi var hayatımda Gökyüzü bazen ciğerime doluyor Öyle bir şey ki bu, kolay anlatamam Atsan atılmaz, satsan satamam Eksik bir şey mi var, anlayamam Bak çayım sigaram, her şeyim tamam Kalksam duraktan dolmuş gibi Arka koltukta unutulmuş gibi Terliklerimle, gelsem sana Sonunda aşkı bulmuş gibi |
Ezginin Günlüğü - Ebruli srExecute(); adamım bu küçük işlere ben bakarım yanarım adamım bu küçük işlere ben bakarım yakarım dilsizler bana danışır kelebeklerin aklı benim gemilerle her gece ben çok uzaklardan dönerim çağırırlar küçük adımı karapakiden ben akarım adamım bu küçük işlere ben bakarım yanarım adamım bu küçük işlere ben bakarım yakarım benim adım ebruli biraz gerçek bira rüya yalanımı sevsinler aşksız dönmüyor dünya benim adım ebruli biraz gerçek biraz rüya yalanımı sevsinler yalansız dönmüyor dünya kalbim sevda kuyusu her gün yoldan çıkarım adamım bu küçük işlere ben bakarım yanarım adamım bu küçük işlere ben bakarım yakarım dilsizler bana danışır kelebeklerin aklı benim gemilerle her gece ben çok uzaklardan dönerim sen unut geçmişini ben aklımda tutarım adamım bu küçük işlere ben bakarım yanarım adamım bu küçük işlere ben bakarim yakarım |
Ezginin Günlüğü - Düşler Sokağı srExecute(); bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplarimde hacıyatmazlar yağmur yağsa, uykum kaçsa bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma Sevdadandır, sevdadandır sevdadandır dedi annem aldırma Aldırma gel yanıma Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla Düş sattım aldanmışlara Aklım kaçıverdi elimden bir gece vaktiydi Sevdiğim başka sevenim başka Yağmur yağsa,uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma ağlardım bir başıma Sevdadandır, sevdadandır Sevdadandır dedi annem aldırma Aldırma gel yanıma |
Ezginin Günlüğü - Duvar srExecute(); Her yolun sonunda kimsesiz Evlerin içindeydiniz Kimbilir bir ömür, kimbilir Aşk nedir bilirdiniz siz Belki her gece severdiniz Bir düşüm var benim, ah Söylesem güler geçerdiniz Öyle çok sustunuz ki, sayamadım ben Öyle çok öldüler ki, sayamdım ben Üzgünüm, bu düş sizindi Üzgünüm, ben hiç ölmedim Ah, kim inanır size Sevdiniz yalan, bildiniz yalan Ah, nereye gitseniz Gittiniz yalan, döndünüz yalan Düş değil, hayal değil bu Bir duvar, durur bakarsınız Bedava bir merdiven Koysalar iner çıkarsınız Her sokak başındaydınız Her yolun sonunda kimsesiz Evlerin içindeydiniz Kimbilir bir ömür, kimbilir |
Ezginin Günlüğü - Delice Zeytin srExecute(); Aşk güzel ediyor herseyi Kaşların gözlerin ne güzel, bakışın ne güzel Dert savurur sevda toplar çiçegini Bak bu ışık senin ışıgın Dallarına ay doğmus, delice delice zeytin Bu bahar yine gelin olacak Omuzunda yesil bir duvak, delice, delice zeytin |
Ezginin Günlüğü - Çocuğun Kurguları srExecute(); Anılar yürür gibi sulara Bak sevindiğin kadar aynalara Bir savaş gökleşecek denizden Sevişmeler boyandı uykulara Yorgun karlar gibi yağıp gitmekten Tarlalar artık yoruldu çiçekten Gün gizlendi kaçarak kuytulara Bitmeyen sularısın sevinçlerin En güzel ırmaksın sonsuzluklara Sen her sevgide en iyisin Bir çin duvarısın yalnızlıklara Zaman geçecek mi bulutların içinden Bir yanlış bırakmadan anılara Bembeyaz güneşli gecesin sen Yer yok varlığında karanlıklara |
Ezginin Günlüğü - Çavuş srExecute(); Bakışında sevdalar Cigarası sönmüş bir elinde İçinde bir efkar Böyle değildin yıllar önce sen Gülüşünü bakışını aldı mı rüzgar Böyle değildin yıllar önce sen Gülünü dalını kırdı rüzgar Çık yollara şarkı söyle Ne hale geldi dünya böyle Unut olanı ver elini oyna Ceketini bakışını gülüşünü topla Geriye kalan acınası dünya Dünya Yeni bir umut yok bu yerlerde Bırakmadım gittin Yeni bir ışık yok bu yerlerde Güneşimi tükettin Böyle değildi dünya evvelden Gülüşünü bakışını ceketini al git Çare yok artık soldu bu bahçe Suçunun yükünü kim alır şimdi Bu ışıksız gün senden kaldı Bu yeşilsiz dal senden kaldı Unut olanı ver elini oyna Gülüşünü bakışını ceketini topla Geriye kalan acınası dünya Dünya Çık yollara... |
Ezginin Günlüğü - Çamdan Sakız Akıyor srExecute(); Koynundaki memeler Turunç olmuş kokuyor, oy zalim nenni nenni O yana da dönder sar beni Bu yana da dönder sar beni Sağ yanımda yarem var, sol yana dönder beni Dama bulgur sererler Çıkma boyun görürler, oy zalim nenni nenni Saçın ibrişim teli Hançere bağ örerler, oy zalim nenni nenni O yana da dönder sar beni Bu yana da dönder sar beni Sağ yanımda yarem var, sol yana dönder beni Armut dalda beşili, ,tanyelleri ışılır Annesin yorgan vermemiş, kar memeler üşümüş Ah çinçini çinçini, öpem ağzın içini Öperkene sırnaşım, bağışlayın suçumu |
Ezginin Günlüğü - Böyle Gitmez srExecute(); Şarap içtim kendimden geçtim Sandalım sallandı düştüm Ölsem farketmez Kalsam farketmez Böyle derde sabır yetmez Hep böyle gitmez Yok yaz beni, kayba yaz Arayıp dursun alim olan Yok yaz beni, kağıda yaz Okusun dursun mebusan Bir elime gül verdiler Bir elim zincir Ne tutmaya dal verdiler Ne gitmeye menzil Benim soyum soysunlar bitmez Bu değirmen merkepsiz dönmez Bir yol kestim kervan geçmez Ölsem farketmez Kalsam farketmez Böyle derde sabır yetmez Hep böyle gitmez |
Ezginin Günlüğü - Bir Masalda Türkü srExecute(); Süzülür bakışların aralıktan Bir savaşı sürdürür kendince Bir savaş ki yalnızca güzellikten Bir savaş ki aşar gider usulca Kaç akşama dayandı yüzyıllarca Sevindi gün boyu gündüzden Ne büyük savaşçılar geldi geçti Her akşam bir umuttan sessizce Her akşam bir direnç yaratabilen |
Ezginin Günlüğü - Bir Eflatun Ölüm srExecute(); Terkedilmiş beyaz ve nazlı Git diyorlar gidiyorsun Kal diyorlar ne bir ses ne bir şarkı Kırgınım saçılmış bir nar gibi Sessiz akan bir ırmağım gecede Git dersen giderim Kalırım kal dersen Söylenmemiş sahipsiz bir şarkıyım Git dersen giderim Kal dersen kalırım |
Ezginin Günlüğü - Bilinmeyen Ülke srExecute(); Ey bilmediğim ülke Ne kendi isteğimle geldim sana Ne de soylu bir atın sırtında Beni bu yiğit delikanlıyı Gençliğin ateşi sürükledi sana Bi de başımdaki şarap dumanları |
Ezginin Günlüğü - Beyrut srExecute(); Güneşin tutuştuğu denize batmış güle Mavi ıslak gecelerde ne sevgiler açardı Dünya menekşe bahçesinde alev alev Ey şehir sen yoksun Uyudun uyandın büyü bozuldu Bir kapı kapandı geçmişe Toprak yok artık su yok Sevinç telaş yok Ey şehir sen yoksun Bu kıyıda bir ağaç yeşerdi Sedefin toprağında diz çöktü maya Bir masal vardı bu şehre dair Sütü bal koyuluğunda gözleri kara Ey şehir sen yoksun |
Ezginin Günlüğü - Bekle Beni srExecute(); Saçma da olsa bekleyişin Yalnız sen olsan bile bekleyen beni Bekle beni Bırak beklemekten usanmış dostlarım Öldüğümü sansınlar benim İçme anılar gibi acı İçme o acı şaraptan Yağmurlar içinde bekle beni Karlar tozarken bekle Ortalık ağarırken bekle Kimseler beklemezken bekle |
Ezginin Günlüğü - Bana Bi Koca Lazım srExecute(); Gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanıbaşıma Kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanıbaşıma İmkanız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanıbaşıma Ateşe baca lazım kitaba hoca lazım Bana bi koca lazım o da bu gece lazım Anlatsın da roman olsun hediyesi zaman olsun Yalnız beni sevdiğini söylesin de yalan olsun Aaaaaaa yanaklarım kiraz çilek Düşlerim pembe bulutlar Açıyorum çiçek miçek Eteklerim mor salkımlar Aaaaaaaa aşkın zamanı mı var Ateşe baca lazım kitaba hoca lazım Bana bi koca lazım o da bu gece lazım Aaaaaaa yanaklarım kiraz çilek Düşlerim pembe bulutlar Açıyorum çiçek miçek Eteklerim mor salkımlar Aaaaaaaa aşkın zamanı mı var Ateşe baca lazım kitaba hoca lazım Bana bi koca lazım o da bu gece lazım |
Ezginin Günlüğü - Balık Ağzı srExecute(); Yazılmasa da olurdu Ama bizi yeni sulara götürecek akıntı durdu Uskumrunun arkasından gidiyorduk Sürünün içinde ben de vardım Sırtımda bir zıpkın yarası Mutlu olmasına mutluydum Nedense gitmiyordu kulağımdan Bir türlü o 'ağ var' sesleri Deniz kızı girmiş düşüme Ben iflah olmam Dalyanları birbirine katmak orkinosların harcı Dolanınca ağa çok geçmeden küserim Bir çocuk bile çeker sandala beni Bu kadar ağır olmasam Beni böyle koşturan yaşama sevinci Kanal boyunca bir o yana bir bu yana Siz yok musunuz siz, derya kuzuları Kestim kılıcımla karanlığını dibin Yakamoz içinde bıraktım suları Ah, aysız gecelerde olur ne olursa Atın beni mor kuşaklı bir takaya götürün İri gözlerimde keder kılıcımda hüzün Satın beni satın beni Rakı için |
Ezginin Günlüğü - Bahçedeki Sandal srExecute(); Bir kokuyum büyülü Yelle savrulup gelen Ne diriyim ne ölür Ne gören var ne bilen Bir düş ya bir düşünce Düğüm çözülür hemen Elimi değdirince Ne okuyup ne anlarsın En iyi kafaların Ne kolay yanılması Ne gören var ne bilen Çıplak bir göğüs birden İki gömlek arası |
Ezginin Günlüğü - Babamı Anarken srExecute(); Tatlı bir ümitle bakmaya geldim Aziz ruhunuzun derinliğine Bir gözyaşı olup akmaya geldim Kalanlar memnundur bu işinizden Ölüme gülerek gidişinizden Ben işte o sönmez ateşinizden Çalıp da kalbimi yakmaya geldim Gücünüz getirdi bize bu günü Sözlere sığmayan bu güzel ünü Ben de sizin gibi bir aşk gülünü Gencecik göğsüme takmaya geldim |
Ezginin Günlüğü - Ayrılıkta Söylenmiş Bir Yaz Türküsü srExecute(); Bu son şarkı Son umut Gitme hep burada kal Bizimle kal bu kıyıda Her yanına dokundum bakışının Her yerini tanıdım göklerinin Gün boyu sende uçtum Dinlendim dallarında Atlılar gibi yoruldum yanında Uyudum Ölür kıyı ölür yazlar Alır götürür karakış Her bahar her umuda zorunlu mu Neden yolcusun bu kadar Gideceksen Al götür umudumu Al götür sonuna kadar |
Ezginin Günlüğü - Ayrılık Şarkısı srExecute(); bütün ayrılıklardan arta kalmış ayrılık usulca büyür içimde sonra usulca uzaklaşır aramızda ne yer var ne de zaman ne başka bir yüz ne başka insan ayrılık saksıdaki çiçeklerimiz gibi büyür sessiz ve nedensizce durmadan |
Ezginin Günlüğü - Aşk Yüzünden srExecute(); bana bir ışık ver içime vursun herşeyi bilenler yüzüme bakıp eksiğimi bulsun ben o yalan sözlerin peşine düştüm aşk yüzünden hep aşk yüzünden aşk yüzünden hep aşk yüzünden bazı geceler ben uyuyamadım annemi düşündüm sanki uzun bir gün geride kaldı oysa bir masaldı ben o sokak kedisinin peşine düştüm aşk yüzünden hep aşk yüzünden aşk yüzünden hep aşk yüzünden bir kadeh bu kırılır içimde geçmişim kirlenir her gece yüreğimizde yıkasak çıkmaz bir leke aşk onarır bizi kırılınca aşk onarır bizi kim kime inansın uyanıyoruz her sabah yalanla her şeyi bilenler avutuyorlar eski bir masalla ben o sokak kedisinin peşine düştüm aşk yüzünden hep aşk yüzünden aşk yüzünden hep aşk yüzünden bir kadeh bu kırılır içimde geçmişim kirlenir her gece yüreğimizde yıkasak çıkmaz bir leke aşk onarır bizi kırılınca aşk onarır bizi |
Ezginin Günlüğü - Aşk Bitti Aşk bitti Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti Aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi Hiç bir şey olmamış gibi Boşlukta kaybolup gider mi Aşk hiç biter mi Kalır adımızla Bir sokak duvarında Bir ağaç kabuğunda Bir takvim kenarında Kalır bir çiçekte Bir defter arasında Bir tırnak yarasında Bir dolmuş sırasında Kalır bir odada Bir yastık oyasında Bir mum ışığında Bir yer yatağında Aşk hiç biter mi Kalır dilimizde Yinelenen bir şarkıda Bir okul çıkışında Bir çocuk bakışında Kalır bir kitapta Bir masal perisinde Bir hasta odasında Bir gece yarısında Kalır bir durakta Yırtık bir afişte Buruk bir gülüşte Dağılmış yürüyüşte Aşk hiç biter mi Kalır bir sokakta Bir genel telefonda Bir soru yanıtında Bir komşu suratında Kalır bir pazarda Bir kahve kokusunda Bir tavşan niyetinde Bir çorap fiyatında Kalır bir yosunda Bir deniz kıyısında Bir martı kanadında Bir vapur bacasında Aşk hiç biter mi.... |
Ezginin Günlüğü - Akşam Şarkıları srExecute(); görür görünmeyeni zor değil, elinde ne kaldı senin ,cebinde ne kaldı senin? kayıp giden bi balık kar değil... bugün hesap günü vakit tamam, son ışıklar söner biter akşam dışında karanlıkların dışında yalnızlıkların hep kendi yolunda yürür zaman... AHH ŞU KALBİM NASILDA İNANDI SANA AHH ŞU KALBİM YALANLARA DOLANLARA gezindiğin yollar hani nerde? inandığın güzellikler hani? sen istedin oyle oldu seninle ağladı güldü tükenip giden sewgiler haniii? bi gün gelirsin içinden rüyaların bi gün düşersin eline yine arayıp sormadan,bulup bakıpta görmeden bilir hep kendi yolunda yürür zaman AHH ŞU KALBİM NASILDA İNANDI SANA??? AHH ŞU KALBİM YALANLARA,, DOLANLARA!!!... |
Ezginin Günlüğü - Aklımda srExecute(); bir ucunda kelebekler bu sandalın zaman zaman huzunlerim duşer suya dudagımda emaneten bir kahkaha aklımda yoktu hic olum,yar aklımda yoktu hic olum.. işte yalnızlıgım gelir senin gittigin yerden aşktı gecen aramızda laf degil anladım sonunda, sevdigin kadardır aşk hayat nedir ki, bir duş, gordugun kadar.. sevip sevip unutmanın bir yolu olmalı yakışmıyor ne giysem ustume sorar durur mırıl mırıl icimde bir kedi yaşayan kaldı mı sahiden gecmisi? |
Ezginin Günlüğü - Ağıt srExecute(); Seyrim içinde, seyrim içinde Seyrim ağlar, ağlar hey dost Pir Sultan deyi Gündüz hayalimda gece düşümde Düşlerde ağlaşır hey dost, Pir Sultan deyi, Pir Sultan deyi Uzundur, uzundur dost dedemin boyu, dedemin boyu Yıldızdır yaylası dost, Banazdır köyü Dost hey dost, dost hey dost Yaz bahar ayında medet dolanır suyu Sularda ağlaşır hey dost, Pir Sultan deyi Pir Sultan kızıyım ben de Banazda Kanlı yaş akıttım baharda güzde Koç babam astılar kanlı Sivasta Dar ağacı ağlar, Pir Sultan deyi, Pir Sultan deyi |
Ezginin Günlüğü - 1980 srExecute(); Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni Akşam vakti sardı yine hüzünler Kalbim yangın yeri, gel kurtar beni senden Akşam vakti dolaştım sokaklarda Yırtık bir afiş, seni gördüm duvarda Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni |
Paylaşım için teşekkürler. |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |