![]() |
Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri : Lavinya Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar Lavinia yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sende bilme bilme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Ama Özdemir Asaf (1957) |
F.D. :) Onuncu ayın onuncu günü saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş ihtiyar bir çocuktur güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala ama çok düştü, incindi, yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu Sen doğum günü hediyem misin, Diyelim ki hoş geldin Peki beni çok sevecek misin, Yoksa sen de her düş gibi çabucak kırılıp dökülür müsün Gözlerimden ? Gel, tanışalım önce Gen kısaca F.D. Ama sen bana uzun uzun "seni seviyorum" de! Ah, ne az duydum...ne kadar az söyledim İşte bu yüzden hiç durmadan "seni seviyorum" de ! Şair çok iyimsermiş; yolun yarısına mı geldik ? E, radyasyon neslindenim, biraz erken tükendim ( hepimiz gibi ) Bir yer bul otur önce ama yaralarıma dikkat et Gülüşlerim vardır elbet Önce göz yaşlarımı silmen gerekecek Budur, zordur sevmek ! |
Alev Alev Alev alev yanıyorum Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık Sen ışığını arayan güzel günebakan Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Al beni Ne Yaparsan Yap.. |
Buralardan Gitme Çok su verince ölür ya çiçekler. Çok ağlarım, çürür gözlerim gidersen eğer. Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum. Sen ne güzel güldün, solmuyordun. Sem çok seviyordun hem beni yormuyordun. Çiçekler.... Çiçekler sevildikçe büyür. Gitme diyorum sana gitme! ....Çiçeklerim benimle ölür. Buralardan gitme. Buralar gitsin, sen gitme. Gitmek çözecekse... Ve biri gidecekse... Buralar gitsin, sen gitme... Sen gitme. |
Boş Ders Şarkısı Ben bir zaman kaybıyım, beni boş ver hocam Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamayacağım Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, Ben içimde boğulurken... Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam öleceğim Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam Düşündüm, kararlıyım; Ben adam olamayacağım Madem her şey basit bir formül, Mutluluğu söylesin kimya Benim kimyam feci halde bozuldu; Anlamsız geliyor bana dünya Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. Hesaplar tutmaz.. Tutmaz hocam. |
Cumartesi Bakışların gittiğin yerden uzak, Yoksa gelirdim; Sensiz anlamsızlığımı anladım, dön v.s. demek için Bugün burada cumartesi, Ben senin saçlarını, suçlar bakışlarını, Geveze susuşlarını bile özledim Ayrılık bu söyle sende farklı mı zaman? Aynı soğuk.. Aynı hazan... Bugün orda da Cumartesi mi Sen de beni, 'benim kadar' özledin mi, 'Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek'... Ne kadar acı, ne kadar komik.. Ve bana ait değil mi? Gülme! İncinirim. |
Düşler Sokağı Ben kuşlardan da küçüktüm, bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından, bir gece vaktiydi Ceplerimde hacı yatmazlar Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla Düş sattım aldanmışlara Aklım kaçıverdi elimden bir gece vaktiydi Sevdiğim başka sevenim başka. Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma Sevdadandır, sevdadandır "Sevdadandır" dedi annem, "aldırma" "Aldırma, gel yanıma!" Söz : Nadir Öztürk Müzik: Hüsnü Arkan |
Nadas Otlarım yanar Sensizlik nadasında toprağım; Birazcık dinlensin, büyüsün yeşersin... gel-me-yişin.. Hiç bir şey diyen bir cümlenin Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim; Öznesiz.. Zamansız.. Zarfsız... Mektupsuz... Adressiz... Dört yanım hasret Unutulmuş bir ada gibiyim; Açıklarımda batmış yüz binlerce gemi Limanım yorgun yastan... Seni arar durur bir körebeyim Çık ortaya nolur, yaralarım iyileşsin Çok zaman geçti... çok zaman geçti, Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki Ama ben ağlayamazsam gücenme n'olur; Gözlerim bitti, Gözlerim... Bitti. |
Gamlı Uçak Bu gece dumanımda kaybolasım var Bu gece kendimi unutasım var Kuş olup uçamayasım.. denize düşüp boğulasım var; Kendimden kurtulasım var. Varış nereye, ne zaman kaptan, Boğulduk boşluklardan, Ne gökyüzüm var ne yolcum, tarifesiz uçuşlardan... Düşecekse düşsün bu gamlı uçak Kelimelerim bitti, ne kaldı konuşacak? Evet, çok güzel belki yaşamak... Yüz vermiyor bana hayat. |
Yalan Ne kaybetmeler buldum ben Bir elim bile kayıp gitti ötekinden Her şehre bir çakıl taşı fırlattım Aslında hiç olmayan denizimden Bir film şeridi gibi geçiyorum şimdi olmayanlarımın içinden, Çok isteyince oluyordu hani, Söyle ner'desin, Hiç gelmeyen? Bu şarkılar Hepsi yalan Seni benden neden alıyor zaman? Kapım çalmaz..gelen olmaz.. Yoksun diye iştahsız;sabah olmaz zaman Ama.. Bık-Tım.. Karanlıktan. |
Tesadüfler Ne zaman arabamı yıkatsam mutlaka yağmur yağar Yağmurda yürüsem su sıçratır üstüme pis arabalar En uzun yanan yeşil ben geçecekken sararır sol girsem sol tıkalı, terk ettiğim şerit boşalır Doğru zaman, doğru yer' hikayesi nerde yazılır bu kara bahtın reçetesi Ne zaman falıma bakılsa falcıları bir keder alır Dilek tutmak istesem yıldızlarım çakılı kalır Gecenin bir yarısı son sigarama dökülür çayım Telefonum çalar ses gelmez: hep mi yanlış numarayım Ne kumarlar kaybettim aşk için bile bile Şeytanın bacağı demirden, gelmiyor dize Ah, bu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler Ben mutluluktan bir parça şefkat dilenirken Hiç sevmiyor beni tesadüfler... Anladım ki kral tesadüfler |
Mavi Tekme Gene öyle birdenbire Sevinmiştim durduk yere Coşmuş ve devirmiştim saksıyı mavi bir Tekmeyle Pencereden kaçmış Bahçeye çıkmıştım gecenin bir vakti. Şarkılar söylemiştim bir hayli Ağacın tepesinde şarkılar söylemiştim bir hayli |
Aynı Ya yağmur yağıyordur Ya da güneşin dansı vardır Ayrılanlar olmuştur Ya da ilk kez sevişenler vardır Düşler geceyi sever Şimdi uyuyorlardır Ay doluna girerken Yolundan çıkanlar vardır Kaybolup yitenler Yeniden doğanlar vardır Aşk için ağlayan Aşka gülenler vardır Gördüklerim bildiklerim aynı Sustuklarım söylediklerim aynı Kaçışlarım tutulmalar aynı Gizli gizli sevmelerim Gün gelir de bir gün durulur muyum Sorular sormaktan yorulur muyum Eski yalanlarla avunur muyum Değişir miyim döne döne Gün gelir de bir gün yenilir miyim Oyun bitti diye sevinir miyim Gün gelir de bir gün ölüverir miyim Ne olduğunu anlamadan Dahalarım bitmemişken |
Dipteyim Sondayım Depresyondayım Kara duman çıktı raydan Asılıdır eleğim Ben acıyı sende tattım Yarımcadır yüreğim Yağmurlarım yağmaz oldu düşlerim kurudu Çatladı topraklarım ekinim soldu Dipteyim Sondayım Depresyondayım Yalvarırım gel de kurtar Beni tanımla cümleler içinde kullan Yepyeni anlamlara sal Söz: Mehmet Esen - Feridun Düzağaç |
Yalnızlığım Sana Emanet Ben aslında öyle bir şarkı yazmak isterdim ki İçinde sen, ben ve sevmek yalnızca Ninniler söyleyebilseydim Uyusaydın kollarımda Öyle bir aşk ki dokunsaydı sonsuza Bu şarkıyı herkes söylemek isterdi Ama kimse ayrılığa, ölüme, yağmura dur diyemedi Bir gün kabalık edersem Habersiz çekip gidersem Yalnızlığım sana emanet Çiçeklerimiz solmasın Artık kaybetmek olmasın Anılardan, baharlardan tüket |
Uçak UzansamÇocukluğuma dönsem Derinlerde gizlenmiş yaralarımı görsem Bir bıçak yarasıyla acısız kalsam Oyunlar oynasam sahnesiz maskesiz Kumdan kalelerime dalgalar vursa Kağıttan gemilerimin tayfası olsam Yıldızımı okşarken bir uçak geçse düşümden Avaz avaz bağırıp sesimi duyursam Ah çocukluğum camdan duvarlarım Portakal çiçeği kokulu heyecanlarım Kuş tüyüydü düşlerim umutlarım Hani nerde arsızlığım umarsızlığım Heyy uçak Hey uçak uçak Beni de al Beni de buralardan götür Nereye gidiyorsan Beni de al Beni de uzaklarıma götür Uçak Güzel uçak Büyük uçak Uçağım |
İçimden Şehirler Geçiyor Sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım Şarkılardan mirastı aşk: inandım Ararsam bulurum sandım Bulunca durulurum Durulmuyor denizim Gelirsen diner sandığım bu yalnızlık Durulmuyor durulmuyor Kaoslarım girdaplarım labirentlerim Nice nice dertlerim var İçimden şehirler geçiyor Her durakta duruyor İnmiyorsun Seni en sıcak ben öperdim Kim bilir ama sen bilmiyorsun |
Senin Şarkın Düşlerim biterken Fikrin süzülür geceme İlk dokunuşunu düşler Çoğalırım içimde Gözlerime yaslanıp uyusan O aradığım hecedir Sesimi öpsen Şarkın olsam Sen yaralarsın Ama yaralarımı sararsın Hem öldürürsün Hem hayata bağlarsın Sonra yavaş yavaş eskilerin kalır bende Aşk sözcüklerim solar gider Yorgun tenimde Yalnızlıkla aldatırız susarak birbirimizi Sonra terk ediş Yıldızı çalınmış kızıl bir gece gibi Sen yaralarsın Ama yaralarımı sararsın Hem öldürürsün Hem hayata bağlarsın |
Son Yaprağıydı Güzün Son yaprağı düştü güzün İçimin buruk çığlığı artık yüzün Aşk bazen bir düş yarası Ne çok tanıdık ne çok bildik bu hüzün İstersen yağmurlardan anlamlar çıkar kendince İstersen dayanırsan ben susayım sen dinle Sensiz elbette ölmem Ama inan kalbim kekeler Bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim Göz yaşlarım seni heceler Yorgun uykunun rüyası yetmez Beni sen öldür bu gece Bu sancı bitmez Aşka yazılan en yalan gerçek Aşk eskir eskiye dönmez Gidiyorum umudum yok Düşlerim yaz gerçekler soğuk Sensiz elbette ölmem Ama inan kalbim kekeler Bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim Göz yaşlarım seni heceler |
Biterken Her Şey Gece biterken yıldızlar giderken Kelimeler biterken Söylenmedik sözler bile Tüm anlamlar biterken sen başlarsın Sigaramda duman Karanlığım biterken Kalbimin kırığında gizli Susamışlığım biterken Düşlerim biterken sen başlarsın İçimde kapanmayan eski yaralar Sen yoksan bana uğramaz mı ilkbahar Kalemimde anlam ve kağıdım biterken Neden, neden sen? Sen kimsin Yıllardır şarkılarıma sığmayan Sen kimsin bana sağır Çağırdıkça kaybolan Beni oyuncaksız bir çocuk gibi Kalbi kırık koyan Gözü yaşlı koyan Durulmuşken süt liman Yine yeni baştan |
İyi Uykular Bu arayışın bir buluşu Bu kayboluşun bir çıkışı yok belki Belki var bilemem Yaşamak bir mesai gibi Maaşı az patronu çok bir iş Sanki mecburen Oyunlarım umutlarım düşlerim vardı Hepsi birden yarım kaldı Maviye boyadığım gökyüzüm vardı Kuşlarımı kimler çaldı Küçücükken kollarımdan taşıyordu yaşamak heyecanı Parlaktı bütün renkler Büyüdükçe adımlarım Nasırlaştıkça yüreğim Küçüldü anlam Cebime sığdı tüm şehirler Uyuduk büyüdük ninni Bir doğduk kaç kez öldük ninni Mutluluğu kaça böldük ki ninni Elimizde kalmadı ninni Ninni ninni bu hayat |
Dipteyim Ben En kederli yıldız kayarken Dilek tutmuşum Bir keder seansında cesedimi bulmuşum İlacım olabilirmişsin Adını bilmediğim Bekledim gelmemişsin yorgunmuşsun En kederli yıldız kayarken Dilek tutmuşum Bir güz yağmurunda gözlerimi unutmuşum Zaman geçmiş geç kalmışız birbirimize Aşk neymiş Sevmek yok Bu yüzden buğuludur Kıyısından yaşamayı seyrettiğim pencerem Bu yüzden buğuludur Ama hep buğuludur Görmekten sıkılmış gözlerim Dipteyim ben dipteyim |
Unut Beni Bana hüzün yapma bu gece gelemem Bu gece bu kent benden tenha çekemem Dumanlarım boğuyor ruhumun odalarını Uyumak istiyorum bırak soruları İçmişim uçan kuşlarım ölü düşlerim sarhoş Gözlerim düşüncelerimden efkarlı Avut beni büyüt beni yalanlarla uyut beni Sakinleştir kurut beni gayrı yok say Unut beni Yüreğim geniş yollarım dar Bana biraz yalan söyle bu gece ihtiyacım var |
Gölge Sesimin gölgesi ol Şarkılar söylerken yanımda bulayım seni Hüzün gözlerinden akmasın Yarın çok geç hemen şimdi Ellerin Kirletirken İncitirken sokaklar düşlerimi Örseleyip yok ederken Yaşamak yüreğimi İçime saklan hep orda kal Her solukta duymalıyım seni Umudumda kal umurumda ol Sensiz anlamsızım Sevgi |
Aşkın E-Hali Hiç bir şeyi senin kadar istemedim ama yetmiyor Ne kadar istesem de gözlerimdeki resmin gitmiyor Yağmurlar içime içime yağıyor içimdeki kuraklık bitmiyor Bitmez sandığım yollar aynı çıkmazda tükeniyor Çünkü yoksun gelmiyorsun Bir çığ gibi büyüyorsun Aşk bu mu Aşk acı mı acıtr mı incitir mi Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu Feridun Düzağaç |
Hep Uzaklara Hep uzağa baktım adım atamayarak Öksüz hüzünlerimden bir türlü kurtulamayarak Hep düşe kalka gecede kaldım hep Yolumu uzatarak kara vagonlu trenimin içinde savrularak Ama sevdim sadece sevdim yalnız senleri değil Sevmeyi sevdim Kuşları sevdim düşleri sevdim Denize yağmur düşerken bitişleri ölüşleri sevdim Yine bana gidilmemiş yollar Kirlenmemiş bir akşam düşüyle Bana yine sorulmamış sorular kirlenmemiş Bir akşam düşüyle |
Oysa Ellerin Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Özlem aşkın mı acının mı öyküsü Oysa ellerin benim en sevdiğim çiçeklerimdi Yoksun artık gönül düşümün söğüdü eğildi Yine kış gelecek üşüyeceksin Benden uzakta neler düşüneceksin Üşüyorum ellerin yok Gittin gideli bir tek düşüm yok |
Yollar Kalbimin karşı kıyısında Suların tam ortasında Sevdalarım yanıyordu uymadım Yağmur yüklü bulutlarımdan Hep kırılan umutlarımda Yalnızlığım büyüyordu uyandım Aşk dolu rüyalara uyusam Uyanmak mümkün olmasa Kabusları sıyırıp atsam karanlıkta Yollar gider bir gün biter Rüyalarım kabuslarım ama onlar benimle Ömür geçer bir gün biter Bir tebessüm isterim yolun bittiği yerde |
Ela Gözlerini ver umudum olsunlar Öyle güzel pırıltısı var sönmez onlar Saçlarımda dans eden coşkun Belki de rüzgar Körpecik mutluklara hazır olsun kalbin Zamanı gelince durma Ela Bir gün gelir aşkı bulursun Sıkıca sarıl ona Yüreğine yaz adını unutma Ela |
Düşlerime Kal Beni sana çağıran her ise sustur Yaşanınca tükenir bilirsin Gemilere yük yüreğim gemiler okyanuslara Düşlerime kal Gözlerime bak gözlerimi yak Bu kadarı yeter Düşlerime kal Kalbimde bir pişmanlık olma Tenimde sıradan anı Yatağımdaki tükeniş olma Düşlerime kal |
Sor Ağlarımı ağlayarak deydirdiğimde suya Yakaladım yalanları Ağlarım ağlarım boş çıkar Çinekoplar lüfer olmuyor artık Bir sigara yak oğlan bana ver En dolusu coşkum ateşim bitmiş Sor beni sor Geceye sor denize sor Sor beni sor yada Bırak beni geçsin zaman sen hayra yor Uçamasam da bir çift kanat Bana uçmayı anlat Üşüyorum kapat kapıları kapat Önümüz kış bana göçmeyi anlat Bir sigara yak oğlan bana ver En dolusu coşkum ateşim bitmiş Sor beni sor Geceye sor denize sor Sor beni sor yada Bırak beni geçsin zaman sen hayra yor |
Evimin Bir Odası Evimin bir odasında uyur mutsuzluk Oysa bende damla damla büyüyor uykusuzluk İnandığım aşk yaşlı bir düş Ve sevdan çok uzakta bir karlı kış Varsay ki yüreğim bu gece bir kuş Kanadımı kırar fırtınan uçamam Uçamam uçsam da sana varamam Varsam bile inan kalbine dokunamam Sevdan çok uzakta bir karlı kış yüreğim Vurgun bir kuş |
Çiğ Gözlerinde baharları beklerken İçimdeki kış beni vurur Sen bilmezsin yüreğimden Sevdana ne sular akmak ister Ne sular akmak ister durur Bir acıdan fazla bir şey değilsin olamazsın Düşüremem gönlümün yükünü incitemem Yarimin düşünü Bir buse uğruna senin gül teninden Yarin yüzüne çiğ düşüremem |
HOPTİRİNOM Hoptirinom tiri tiri nom Diyar diyar gezdim avare oldum Gönlüme göre bir yar aradım durdum Mutluluğu senin yanında buldum Güzelim sevdalım hayatımsın sen Dağlara taşlara hep ismini yazdım Gökteki bulutlara resmini çizdim Nice güzel gördüm ben seni seçtim Güzelim sevdalım hayatımsın sen Hoptirinom Yaşamak ne kadar hoş senin yanında Deli gönlüm bir sarhoş olmuş koynunda Canımı veririm ben senin yolunda Güzelim sevdalım hayatımsın sen Hoptirinom |
Nenni Uyumak istedim duymamak istedim Daha fazla görmeden kaçmak istedim belki Yollara girdim yoldan çıktım sana koştum ben bir yağmur vakti Bir gitar aldım şarkılar yazdım atamıyordum sıkıntımı içimden Sağıma baktım soluma baktım Çıkamıyordum ben bu işin içinden Eee, yani derdim ne Bilmem ki hep böyle Nenni nenni şarkılar insanlara nenni Leyla için dağ delen Mecnun'a deli dedik sevdasıyla yananlara Sevgiye hiç inanmadık ve ama ondan ne çok şey bekledik Ömür duaları edip gönderdik yılanları yalanlarla başkalarına Önce ben,hep ben,yalnız ben dedik hem de yalnızlıktan şikayet ettik Eee yani derdim ne Nenni nenni,şarkılar insanlara nenni |
Sevgili Öyküler Durgun gecelerde gökyüzüne sesini Çaresiz çırpınan ezgilere nefesini Versen de duysam sevgi hikayene İnanır mıyım dersin Yalnız akşamlarımın yolu olsan Akıp giden çırpılara arkadaş olsan Taşsan yüreğimden seni paylaşsam Pay olurum der misin Sevgi sorular sorsan gizlemesem Bana öğütler versen dinlemesem Yüzüme dokunsan hissetsek birer birer Sigaramı yaksan boğulsak beraber Sevgi sıcak sarsan üşümesem Sensizliği asla düşünmesem Soluğum olsan da beni yaşasan Yeniden doğmak ister misin Sevgi |
Paranoya Yağmur yağdı seller doldu Arap kızı camdan bakmaya gayrı korkar oldu Natali evlendi bir kızı oldu Sonunda Natali pişman oldu Zaman tükenince başlıyor pişmanlıklar Mavisini çalan bu dünyanın kuşkular Maskeler yalnız şarkılarda düşüyor Gözlerim göremeyince sevgiyi üşüyor Paranoya Yalnızlıkların altında hep kuşkular yatıyor Kuşkular sensiz bensiz olamıyor |
Beyaz Aşık olmuşum dünyaya düşmüşüm Kuş olmuşum hep sevdaya uçmuşum Yaşım başım almışım sevmişim evlenmişim Daha baba olmadan babamı yitirmişim Acı çekmek kolaymış alışmışım Gerçekmişim göz görmüş söz dokunmuş Sahte yüzler hep mideme dokunmuş Aklımı yitirmişim ki doğrulara durmuşum Aldatılmış durmuşum vurulmuşum Bahar yaşta güzmüşüm kırılmışım Aldatılmış durmuşum dostmuşum vurulmuşum Bahar yaşta güzmüşüm kırılmışım Okyanuslar yüzmüş boğulmamışım |
Adı Sevda Dokunduğum en sıcak Ağustos akşamısın Gezindiğim avare bir deniz kıyısı En güzel mehtap sensin denize dost Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an Saçların rüzgarsa gözlerin nerede Sesin şarkılarda nerede Yüreğin Ellerimde sevdanın yanık kokusu Ey adı sevda nerede Ellerin Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an |
Hep Sarhoş Bilmem nedendir popçu olamadım Aradım durdum imaj bulamadım Şu yalan dünyaya nam salamadım E,ben içmeyeyim kimler içsin,ben olmayayım kimler olsun sarhoş Para pul neme lazım şarkı yazdım Davul zurna oldum yine de azdım Ben olmayayım kimler olsun sarhoş Altın kemer gümüş yüzük neyime Canımı verdim insanım diyene Sonunda döndüm Aslı'sız Kerem'e Ben olmayayım kimler olsun sarhoş Duygularım kış hayallerim bahar Yol uzadıkça yolculuklar sıkar Feridun sorar insan neye yaşar Ben olmayayım kimler olsun sarhoş Aslında sen de sarhoşsun ben de sarhoş oda sarhoş duvar sarhoş sarhoş |
Türkiye`de Saat: 03:46 . |