![]() |
Grup Gündoğarken Full Şarkı Sözleri Albüm adı: Bir Yaz Daha Bitiyor (1986) Aklına Bir Şey Gelmesin Daha dün bir, bugün iki Kaç yıl oldu ki ? Biraz daha zaman tanısana Unut gitsin desem sanki Olacak mı ki ? Sen bana vurgunsun, ben sana Aklına bir şey gelmesin Başka birini buldun da Aşkımızı unuttum sanma Kimselere söylemem, ayrıldık diyemem Deli gibi bakarlar insana Sabah akşam arasam da bir sevgili bulsam Sensiz yapamam, dön bana Aklına bir şey gelmesin Başka birini buldun da Aşkımızı unuttum sanma Kulağına bir şey geldi de canın mı sıkıldı ? Aklın mı takıldı, sor bana Seni sevdim herkesten çok Kıskandılar Dedikodu yaptılar ona buna Aklına bir şey gelmesin Başka birini buldun da Aşkımızı unuttum sanma |
Bir Yaz Daha Bitiyor Bir yaz daha bitiyor Gökyüzü bulutlandı Dalgalar yorgun ağır Kıyıda soluklanırlar gibi Çadırlar söküldüler Pansiyonlar boşaldı Ağırlaştı yürekler Ayrılıklar bir oyun gibi Bir yaz daha Umutlar umutsuzluklar gizlice Biraz daha doyumsuz Biraz daha aşklar ümitsizce Tatlı sözler vefakar Adresler telefonlar Verilip alındılar Sanki aranacaklar gibi Bir yaz daha Umutlar, umutsuzluklar gizlice Biraz daha doyumsuz Biraz daha aşklar ümitsizce Bir yaz daha bitiyor |
Sen Benim Şarkılarımsın Belki bir şarkının her sesinde Belki bir sahil meyhanesinde Belki de içtiğim sigaranın dumanısın Bir yıldız gökte kayıp giderken Islak bir yolda yalnız yürürken Bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın Geçmiş değil bugün gibi, yaşıyorum hala seni Sen hep benim yanımdasın Gündüzümde gecemdesin, çalınmasın söylenmesin Sen benim Şarkılarımsın Sanki hiç gitmemiş hep var gibi Bir sırrı herkesten saklar gibi Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın Beni bir şeylerden aklar gibi Koparmadan çiçek koklar gibi Hiç bozulmamış yasaklar gibi aklımdasın (ilk versiyonunda yanımdasın) Geçmiş değil bugün gibi, yaşıyorum hala seni Sen hep benim yanımdasın Gündüzümde gecemdesin, çalınmasın söylenmesin Sen benim şarkılarımsın |
Dert Olur Düşündürdü yine beni gözlerin Her bakışın içimde ateş olur Beni senden alır senin sözlerin Biri biter, ötekisi dert olur Geçmişte kaldı artık mutlu günler Deli gönlüm sana hala vurgundur Yeter artık yeter gönül, feryat et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur Biliyorum bu iş böyle çözülmez Düşünüp susmak içine dert olur Yeter artık yeter gönül, feryat et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur |
İstanbul Yıkılmış hayaller, bıkılmış hayatlar Ve bitmeyen çilelerin insanları Bir köşede dilenci, bir köşede aşıklar Ve aç martıların çığlıkları Şarkılar söylenen adına, şiirler dizilen İstanbul İstanbul, İstanbul eskisi gibi değil Dert taşıyan vapurlar Ağır, yorgun tren Ve bir koşuşmadır hiç bitmeyen Kanlıca, Kalamış ve daha birkaç kıyı Son ışıkları can çekişen Şarkılar söylenen adına, şiirler dizilen İstanbul İstanbul, İstanbul eskisi gibi değil |
Sarmaş Dolaş Bir güneş ılıklığı vurunca kumsala Yaşıyorum seni olduğunca Belki bir kum tanesi ellerimde, avuçlarımda Sarmaş dolaş kollarımda olmanı bekleyemem Çünkü yoksun, yoksun, yoksun artık sen Ben kendime yeter oldum, başka bir ben istemem Çünkü çoksun, çoksun, çoksun artık sen Yürümek saatlerce yağmurla kolkola Söyleşmek baharda düsen yaprakla Sevgiyi anlatmak yesil çimene, doğaya Sarmaş dolaş kollarımda olmanı bekleyemem Çünkü yoksun, yoksun, yoksun artık sen Ben kendime yeter oldum, başka bir ben istemem Çünkü çoksun, çoksun, çoksun artık sen Silmek nedense sileni daha bir kolay Yarım kalsa bile sevgimiz Sessiz bir çığlık olacak ayrılık Yaşıyorsak ikimiz Sarmaş dolaş kollarımda olmanı bekleyemem Çünkü yoksun, yoksun, yoksun artık sen Ben kendime yeter oldum, başka bir ben istemem Çünkü çoksun, çoksun, çoksun artık sen |
Tek Başına Kimseyi sevmeden yaşayamazsın Yalnızken hayata katlanamazsın Dalında kuruyan bir çiçek gibi Koklanıp sevilmeden yok olamazsın Vazgeç hayallerin öylece kalsın Tek başına değil, benimle varsın Hatıralar sarar hep günlerini Uzundur geceler kurtulamazsın Tek başına yaşamak kolay mı sanıyorsun ? Aldanıyorsun Sen duvara bakarsın, duvarlar sana bakar Görüyor musun ? Aynalara sorarsın aynalar sana sorar Duyuyor musun ? Ayrılmak çok kolay Ayrılık zor gelir Düşünmek istemezsin Hatıran dillenir Yalnızlığın seni kahreder, gün gelir Tek başına yaşamak kolay mı sanıyorsun ? Aldanıyorsun Sen duvara bakarsın, duvarlar sana bakar Görüyor musun ? Aynalara sorarsın, aynalar sana sorar Duyuyor musun ? Ayrılmak çok kolay Ayrılık zor gelir Düşünmek istemezsin Hatıran dillenir Yalnızlığın seni kahreder, gün gelir Tek başına yaşamak kolay mı sanıyorsun ? Aldanıyorsun |
Sevgini Bırak Sevgini bırak ta git Küçücük yüreklere Tazecik umutlar solmasın Sevgini bırak ta git Madem ki gideceksin sonunda Sevgini bırak ta git Sevgi herşeye değer Sevgi herşeyi yener Sevgisiz olan insanlar bir gün Gün olur mutlak sever Tek dileğim, inancım bu Hayat gücüm ve kıvancım bu Ölsem de kalsam da insanlar Yaşasın sevgi dolu Yaşamak istiyorsan Öldükten sonra da Hayatı çok sevmen gerekir Sevgini bırak ta git Madem ki gideceksin sonunda Sevgini bırak ta git Sevgi herşeye değer Sevgi herşeyi yener Sevgisiz olan insanlar bir gün Gün olur mutlak sever Tek dileğim, inancım bu Hayat gücüm ve kıvancım bu Ölsem de kalsam da insanlar Yaşasın sevgi dolu |
Kimi Zaman Daracık bir sokakta yürürken yapayalnız Umutlarla kim bilir Dudağında bir ıslık, yanında güzellikler Sönerken birer birer Upuzun bir kumsalda vururken kıyılara Denize kimi zaman Bambaşka bir çoşkuyla Telaşlı kimi zaman, sarılınca hayata İşte o zaman gel gör beni Yalansız, çıkarsız sevgiyi Bir akşam serininde titreyip kimi zaman Sarınca sıcaklığın Bir eski fotoğrafta donup ta kimi zaman Gözlerinde yaşlarla Bir ortak tanıdığa rastlayıp kimi zaman Çevirince başını Bir mavi akşamında söylenince şarkılar Isırıp dudağını İşte o zaman gel gör beni Yalansız, çıkarsız sevgiyi |
Mustafa Büyüklerin küçüklerden bir isteği olunca Nerede oyun çamur varsa, oradadır Mustafa Şeker ister, balon ister, büyüklerden güven ister Soru sorar saçma sapan, cevap ister Mustafa Mustafa, Mustafa Yaramazlık yapmasana Mustafa Ortalığı karıştırma Mustafa Hop hop eder yüreği, akşama fincan böreği Uyuduysa Mustafa çabuk olalım haydi Haydi haydi Kağıt kalem elinde, yazar okur Mustafa Bir gün gelir de büyür adam olur Mustafa Mustafa, Mustafa Yaramazlık yapmasana Mustafa Ortalığı karıştırma Mustafa Yaramazlık yapmasana Mustafa Ortalığı karıştırma Mustafa Yaramazlık yapmasana Mustafa Ortalığı karıştırma Mustafa Mustafa (11 kez), Mus |
Gündoğarken Gündoğarken ufukta, yeni bir can taşır elinde Gündoğarken ufukta, canlanır, ümitler yeniden Karanlığın derin sırrı unutulur, gider Gündoğarken ufukta canlanır, ümitler yeniden Gündoğarken |
Albüm adı: Yaz Bulutları (1988) Yaz Bulutları Laylililay laylililay laylililay lay Laylililay laylililay lay Laylililay laylililay laylililay lay Laylililay laylililay lay Güne selam söylediler yaz bulutları Yüzleri göründü yeni sevdaların İlk ışıklar giriyor pencerelerden Kurtuluyor günlerim uzun gecelerden Kurtuluyor günlerim uzun gecelerden Eski bir sevgilinin dönüşü gibi İki bulut arasında çırpınan yıldız Şimdi bu dar yerlere sığılmaz gibi Düz maviler olmalı uçsuz bucaksız Düz maviler olmalı uçsuz bucaksız Şimdi aşk zamanıdır, böyle durulmaz Bir sıcak el uzanır, tutmasan olmaz Aldanır içimdeki bahar dalları Bir deli rüzgar eser, sevmesen olmaz Bir deli rüzgar eser, sevmesen olmaz |
Bodrum 1972 Bir şişe şarap ve bir ılık rüzgar mutluluğun Bodrum'da bir akşam, yakınındayız sonsuzluğun Bir şişe şarap ve ılık rüzgar mutluluğun Bodrum'da bir akşam, yakınındayız sonsuzluğun İki aşık bile kendini unutur Bodrum'dan başka bir düşünülmez Bodrum'da İki aşık bile kendini unutur Bodrum'dan başka bir düşünülmez Bodrum'da Laylalayla laylalayla laylalay Lalayla laylalay lalayla lay Laylalayla laylalayla laylalay Lalayla laylalay lalayla lay Artık rep vermeye başlarsınız umarım. İki aşık bile kendini unutur Bodrum'dan başka bir düşünülmez Bodrum'da İki aşık bile kendini unutur Bodrum'dan başka bir düşünülmez Bodrum'da |
Ver Elini Zamanı yok ki artık Sevgininin uzak ya da tutsak olmaya Sıkıca tut elimi boş kalmasın Sıcacık sarıl bana Çaresi yok ki artık Sevgisiz günlerin senden uzak Sıkıca tut elimi boş kalmasın Sıcacık sarıl bana Ver elini, ver elini Ver elini, ver elini Ver elini, ver elini |
Sensizlikti Yaşadığım Sensiz geçen günlerin gecesi yok biliyorum Bir umut var içimde, bekliyorum Kapım her çalınışta, sen geldin sanıyorum Bir çift kanat taşıyorum Bir duvardan duvara koşarken yalnızlığım Sensizlikti yaşadığım Sensizlikti yaşadığım Bir duvardan duvara koşarken yalnızlığım Aşık olup yeniden başlamak istiyorum Her sevgide, sevgini buluyorum Yapayalnız aynada bakarken üşüyorum Sımsıcak nefesini özlüyorum Bir duvardan duvara koşarken yalnızlığım Sensizlikti yaşadığım Sensizlikti yaşadığım Bir duvardan duvara koşarken yalnızlığım Sensizlikti yaşadığım Sensizlikti yaşadığım |
Yıldızlar Da İsterim Horozların sesini kuşlar kesip geçtiler Bulutlar utandılar, ay afalladı Öylece kalakaldı ortada Yıldızlar şaşırdılar, henüz çeyrek geçiyor Horoz seslerine aldanmış güneş Bugün erken doğuyor, kim ne karışır? Bugün erken doğuyor, kim ne karışır? Zaten bir başka mavidir Güneşle ay karşılıklı yaraşır Zaten bir başka mavidir Güneşle ay karşılıklı yaraşır Yıldızlar şaşırdılar, henüz çeyrek geçiyor Horoz seslerine aldanmış güneş Bugün erken doğuyor, kim ne karışır? Bugün erken doğuyor, kim ne karışır? Zaten bir başka mavidir Güneşle ay karşılıklı yaraşır Zaten bir başka mavidir Güneşle ay karşılıklı yaraşır Yıldızlar da isterim Süslü olsun gökyüzlerim Yıldızlar da isterim Süslü olsun gökyüzlerim Yıldızlar da isterim Süslü olsun gökyüzlerim |
Resimler (1988 Türkiye Eurovision'da yarışmıştır) Eski bir resim buldum bugün Bir köşesinden içeri girdim Sen bir yerde oyuruyorsun Ben bir yerde Dokunmak istedim sana Başka insanlar var içinde Sen biriyle konuşuyorsun Ben biriyle Resimler, resimler, resimler Zamanımı çalmış gibi Resimler, resimler, resimler O anımı almış gibi Resimler, resimler, resimler Devamı varmış gibi Eski bir resim buldum bugün Bir köşesinden içeri girdim Bir şeylere gülüyorsun Belli değil Nerdeyiz unutmuşum Yanında oturmuşum Ne bir tarih, ne bir mekan Belli değil Resimler, resimler, resimler Zamanımı çalmış gibi Resimler, resimler, resimler O anımı almış gibi Resimler, resimler, resimler Devamı varmış gibi Devamı varmış gibi Devamı varmış gibi |
Amiral Battı Yüreğimi yaktın bir bakışta Amiral battı ilk atışta Yüreğimi yaktın bir bakışta Amiral battı ilk atışta Aşık olmak ne zor şeymiş sana Neyse ki herşey fani Düşüncelerim hafif arabesk Dertli çal kemancı yani Sana gelen yollar yokuş, inişi sensiz Başı yok, sonu çaresiz Sana gelen yollar yokuş, inişi sensiz Başı yok, sonu çaresiz Aşık olmak ne zor şeymiş sana Aşık olmak ne zor şeymiş sana Bıktım arkandan el sallamaktan Gelişin gidişin bir olay Gel gidelim yalnızlığın utansın Seninle herşey çok kolay Sana gelen yollar yokuş, inişi sensiz Başı yok, sonu çaresiz Sana gelen yollar yokuş, inişi sensiz Başı yok, sonu çaresiz Aşık olmak ne zor şeymiş sana Aşık olmak ne zor şeymiş sana |
Sevinçle Uyan Duydum ki öylece bırakıp gitmişsin kendini Vazgeçmişsin bütün ümitlerin güzelliğinden Yeni bir şey aramanın ve bulmanın sevicinden Artık bitti diyorsan, unuttuğun bir şeyler var Hala mavi gökyüzü, bak hala çok güzelsin Ve sakin bir rüzgarda dinleniyor dalgalar Bu sabah seviçle uyan Gerin pencerende Paslı bir tat gibi kalsın yalnızlığın Yeniden başlamanın keyfini duy içinde Bu sabah seviçle uyan Gerin pencerende Paslı bir tat gibi kalsın yalnızlığın Yeniden başlamanın keyfini duy içinde Hayatın anlamını yanlış çözmüş gibisin Herkes sevgi bekliyor, yalnızca sen değilsin Sevgini söylemekle başlar herşey, birdenbire Bir çocuğun saçını okşayarak gülümse Minik birpırıltıyla yolunu o göstersin Yeniden başlamak istersen bu bile sana yeter Bu sabah seviçle uyan Gerin pencerende Paslı bir tat gibi kalsın yalnızlığın Yeniden başlamanın keyfini duy içinde Bu sabah seviçle uyan Gerin pencerende Paslı bir tat gibi kalsın yalnızlığın Yeniden başlamanın keyfini duy içinde |
Kafeye Diskoya Güneş mi geçti kafana bu soğukta ? Altında dar paça Güneş mi geçti kafana bu soğukta ? Altında dar paça Sivri burun pabuçlar, jöleli saçlar Bilmem ne işe yarar ? Sivri burun pabuçlar, jöleli saçlar Bilmem ne işe yarar ? Kafeye, diskoya takılın siz Eğlenin dans edin, bakışın siz Kafeye, diskoya takılın siz Eğlenin dans edin, bakışın siz Rengarenk giysiler içinde bir tablo İnanmazsan bak aynaya Rengarenk giysiler içinde bir tablo İnanmazsan bak aynaya Madonna usulü saçlar, metal takılar Bilmem ne işe yarar ? Madonna usulü saçlar, metal takılar Bilmem ne işe yarar ? Kafeye, diskoya takılın siz Eğlenin dans edin, bakışın siz Kafeye, diskoya takılın siz Eğlenin dans edin, bakışın siz Kafeye, diskoya takılın siz Eğlenin dans edin, bakışın siz Kafeye, diskoya takılın siz Eğlenin dans edin, bakışın siz |
Bir Sevda Bir sevda çalıyor kapımı Üstüme esen rüzgar Sana yabancıyım Bir şarkının, bir ömrün ortasında Tek başıma. Hep aynı şarkıyı söyledik Zamanıdır herşeyin Sevgiler beklemez ki Beni bırakma bu yolun ortasında Tek başıma. Yeni bir gün doğuyor içime Sevinçten uçuyormuş gibiyim Kaybolan duygularım dönüyor Gecenin ortasında Tek başıma Yeni bir gün doğuyor içime Sevinçten uçuyormuş gibiyim Kaybolan duygularım dönüyor Gecenin ortasında Tek başıma |
Bisiklet Bir küçük bisikletim, vardı küçükken benim Binerdim ona her gün, başka bir şey düşünmezdim. Almıştı onu bana, sevgili babacığım Üstünden hiç inmezdim, zaman geçsin istemezdim. Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Bisikletler, bilyalar çocuklukta kaldılar Oyuncaklar yerini sorulara bıraktılar Bir sandık odasında ya da tavan arasında Patlamış tekerlekler, tozlandılar oyunlar da Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi gel |
Albüm adı: Bir Günlük Aşk (1991) Bahar Oldum Şenlendi bahçelerim Hüznüme virgül koydum Bir başkayım bu akşam Şimdi ben bahar oldum Şimdi ben bahar oldum Duru mavi sularda Beyaz bir yelken oldum En güzel uykularda Renkli rüyalar oldum Şimdi ben bahar oldum Şimdi ben bahar oldum Sırtıma değdi güneş İçim ısındı Yol göründü gönlüme Şimdi ben bahar oldum Şimdi ben bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum Saçlarıma ak düştü Her telinde bir gün var Üçüncü cemre düştü Şimdi ben bahar oldum Şimdi ben bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum |
Hayallerimi Bırak Yorgun oturur görünsem de köşemde Yine sen varsın Yalnız sen ve senle ilgili hatıralar Avunmak hayallerle Terkedilmişliğin kaderi Unutmak kolaysa Bu kadar üzgün insan neden var ? Hayallerimi bırak Umutlar senin olsun Döneceksin sanarak Yaşanmaz biliyorsun Hayallerimi bırak Umutlar senin olsun Döneceksin sanarak Yaşanmaz biliyorsun Bir roman kahramanı kadar Güçlü değilim Biraz daha durursan, ağlayıp yalvarabilirim Arkanı dön ve sakın Sakın bakma geriye Acı çektirmeyi sevmezsin, bilirim Hayallerimi bırak Umutlar senin olsun Döneceksin sanarak Yaşanmaz biliyorsun Hayallerimi bırak Umutlar senin olsun Döneceksin sanarak Yaşanmaz biliyorsun |
Güneş Buluta Girdi Güzel günler bitmedi Güneş hala parlıyor Her şey eskisi gibi Ancak sensiz sürüyor Sevgiler tükenmiyor Farketmiyor yokluğun Aynı sesler duyduğum Sensizlik bir başka tat Sensiz de sürer hayat Sevgiler hiç bitmiyor Bu demek değil ayrılık Bu demek değil her şey bitti Bu demek değil güneş yok artık Bu demek değil ayrılık Bu demek değil herşey bitti Bu demek değil güneş yok artık Buluta girdi Güzel günler bitmedi Güneş hala parlıyor Her şey eskisi gibi Ancak sensiz sürüyor Sevgiler tükenmiyor Farketmiyor yokluğun Aynı sesler duyduğum Sensizlik bir başka tat Sensiz de sürer hayat Sevgiler hiç bitmiyor Bu demek değil ayrılık Bu demek değil her şey bitti Bu demek değil güneş yok artık Bu demek değil ayrılık Bu demek değil her şey bitti Bu demek değil güneş yok artık Buluta girdi Her şey eskisi gibi Ancak sensiz sürüyor Sevgiler hiç bitmiyor |
Anlatamam Yüce dağlar dümdüz olsa Gece bitse, gündüz olsa Her kelimem bir cüz olsa Derdim büyük anlatamam Dağa düşsem, yola düşsem Bir yok olup, bir görünsem Ele güne şen görünsem Derdim büyük anlatamam |
Bir Günlük Aşk Uyku gibi sessiz sakin Fırtınaydı sanki ve lakin Yaşanırken anı gibi Hayatın bir yanı gibi Her şey gibi, herkes gibi Suya yazı yazar gibi Bir neden yokken ağlar gibi Bir boşluğa koşar gibi Bir günlük aşktı bu Bizi seçti, geldi geçti Açar değil, solar gibi Bir günlük aşktı bu Bizi seçti geldi geçti Uyku gibi sessiz sakin Fırtınaydı sanki ve lakin Yaşanırken anı gibi Hayatın bir yanı gibi Her şey gibi, herkes gibi Suya yazı yazar gibi Bir neden yokken ağlar gibi Bir boşluğa koşar gibi Bir günlük aşktı bu Bizi seçti, geldi geçti Açar değil, solar gibi Bir günlük aşktı bu Bizi seçti geldi geçti Bir günlük aşktı bu Bizi seçti geldi geçti Bir günlük aşktı bu |
Her Şeye Rağmen Denize açılır bu yürek şimdi Yelken kürek farketmez Bir sevda sarar başına geceler Dost düşman olsa farketmez Denize açılır bu yürek şimdi Yelken kürek farketmez Bir sevda sarar başına geceler Dost düşman olsa farketmez Değişir düzenin her şeye rağmen Bir rüzgar eserde dağılır gidersin Bir kuru yaprak gibisindir artık Nereye eserse oraya gidersin Değişir düzenin her şeye rağmen Bir rüzgar eserde dağılır gidersin Bir kuru yaprak gibisindir artık Nereye eserse oraya gidersin |
Yol Aldım Sevdalardan Güneş doğdu bir yandan Her taraf aydınlandı İçimde kaybolan bir ışık yandı Koşmak gelir aklıma Bu deli istek durmaz Şimdi bana aşk için üzülmek yakışmaz Yol aldım sevdalardan Kendimi bulmak için Şarkılar türküler söyleyip Yanmak için Yol aldım sevdalardan Kendimi bulmak için Şarkılar türküler söyleyip Yanmak için Bir yol var ki önümde Her adımda büyüyor Her adım daha güzel Başka biçimde Neler verdim ben sana Senden bana fayda yok Bırak da gitsin diyen Bir ses var içimde Yol aldım sevdalardan Kendimi bulmak için Şarkılar türküler söyleyip Yanmak için Yol aldım sevdalardan Kendimi bulmak için Şarkılar türküler söyleyip Yanmak için |
Dön Artık Bir çiçek açıyor belki de dışarıda Bir kuşun kanadı deliyor sabahı Geriniyorum canım, gözlerim uykuda Bulamıyorum seni, yoksun yanımda Tembel bir sevgi geliyor üstüme üstüme Dağılıp giderken dışarıda karanlık Sensizlik işliyor içime içime Ne olursun dön artık Bir sabah kuşların sesine uyansam Bitse bu ayrılık yanımda sen olsan Doya doya seyretsem saçlarını yastıkta Nefesini dinlesem o sakin uykunda Tembel bir sevgi geliyor üstüme üstüme Dağılıp giderken dışarıda karanlık Sensizlik işliyor içime içime Ne olursun dön artık. |
Nereye Sev yavaş yavaş gözlerinde gör gölgeni Bırak kalbin açık kalsın sevdalara Hep böyle gitmez Ayrılık varsa sonunda Bazı şeyler yaşanmalı zamanında Git yavaş yavaş, dönüp bakma sensizliğe Bırak sevgi yalnız kalsın, soluk alsın Aşk önemsenmez ayrılık yok da sonunda Bazı şeyler yaşanmalı zamanında Nedir bu umarsızlık ? Yaşamın karşısında durmak niye ? Nedir bu duyarsızlık ? Sevip sevilmekten korkmak niye ? Nereye, nereye, nereye, nereye ? Koş yavaş yavaş erişilmez tutkulara Bırak birşey eksik kalsın yaşantında Hep güzel günler beraberce yaşansa da Unutulur birgün gelir bu şarkı da Nedir bu umarsızlık ? Ya?am?n karşısında durmak niye ? Nedir bu duyarsızlık ? Sevip sevilmekten korkmak niye ? Nereye, nereye, nereye, nereye ? |
Gel İstersen Tutkular kelepçe gibidir yüreğine Sakın vurma, özgür ol sen de Kendini yalnız duy, başkası olmasın Ne eksiğin ve ne de parçan Gel istersen Gelme yahut ta Zaten yapacak çok az şey var Hadi ya gel, ya gelme Gel istersen Gelme yahut ta Zaten yapacak çok az şey var Hadi ya gel, ya gelme İnsanın amacı sevmektir Güzelinden yaşamak doğruca Tat almak dünyadan Yaşanan kısacık ömürlerimiz Ansızın bitmeden Gel istersen Gelme yahut ta Zaten yapacak çok az şey var Hadi ya gel, ya gelme Gel istersen Gelme yahut ta Zaten yapacak çok az şey var Hadi ya gel, ya gelme |
Ne Güzel Olurdu Bir küçük pencere pervazında çiçekler Karşılıklı otursak, bazı şeylerden konuşsak İşte öyle havadan sudan şeyler seninle Ve belki dışarıda yağmur yağsa, dalıp gitsek Ne güzel olurdu, ne güzel olurdu ? Ah kimbilir ne güzel olurdu, ne güzel olurdu ? Arada bir ayrı kalsak, seni biraz özlesem En güzel şarkıları senin için söylesem Elimde olmadan gizli gizli ağlasam Sen uzaktayken bile seni öpsem okşasam Ne güzel olurdu, ne güzel olurdu ? Ah kimbilir ne güzel olurdu, ne güzel olurdu ? El ele yürürken bir çocuk gülerek baksa Evlerin önlerinde yumuşacık hanımeli koksa Akşamüstü bir yerde çayımızı içiversek Güneş denizin üstünde her günkü gibi batsa Ne güzel olurdu, ne güzel olurdu ? Ah kimbilir ne güzel olurdu, ne güzel olurdu ? |
Yöneliş Sevmek değil, anlamak zor beni Güzeldir çirkini güneşte insanın üşüyen ve çıplak Çağırmadan sus biraz, dinle beni Her yöneliş zıtlardan kaynak bulursa Her eğilim, bir çizgi taşırsa kendi dışında Her yöneliş zıtlardan kaynak bulursa Her eğilim bir çizgi taşırsa kendi dışında Ümitlenmek bir anlık sevgiden Yanılır duygular düş ve gerçek arasında Bocalar iki kalp bunca çelişki ortasında Her yöneliş zıtlardan kaynak bulursa Her eğilim bir çizgi taşırsa kendi dışında Her yöneliş zıtlardan kaynak bulursa Her eğilim bir çizgi taşırsa kendi dışında |
Albüm adı: Ankara'dan Abim Geldi (1993) Gibi Gibiyim Ümitsiz günlerimde Kendimle avundum İçimdeki herşeyi yitirdim Seni buldum Şimdi ben Senin oluyormuş gibiyim Sıcak geceler gibi Al beni kollarına bu gece Dokunsalar ağlayacak Çocuk gibiyim Denizdeki dalgaların ucuna Beni sal bu gece Her yeni gün doğacak Çocuk gibiyim Sıcak geceler gibi Al beni kollarına bu gece Dokunsalar ağlayacak Çocuk gibiyim Denizdeki dalgaların ucuna Beni sal bu gece Her yeni gün doğacak Çocuk gibiyim Gibi gibiyim, gibiyim gibi gibiyim Gibi gibiyim, gibiyim Gibi gibiyim, gibiyim gibi gibiyim Gibi gibiyim, gibiyim Sıcak geceler gibi Al beni kollarına bu gece Dokunsalar ağlayacak Çocuk gibiyim Denizdeki dalgaların ucuna Beni sal bu gece Her yeni gün doğacak Çocuk gibiyim |
Aşık Oluyorum Eyvah Bir ses var içimde seni fısıldar gibi Nerden çıktın karşıma, yine neler başlar gibi ? Hem güzel hem değil, gözümde yaşlar gibi Yine geceler ağır olacak, sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak, nereye kadar ? Aşık oluyorum eyvah, yerimde duramıyorum Bile bile yanıyorum eyvah, kendimi tutamıyorum Aşık oluyorum eyvah yerimde duramıyorum Bile bile yanıyorum eyvah, kendimi tutamıyorum Yine geceler ağır olacak sabaha kadar Eski bir hikayeyi dinliyormuş gibiyim Geçtiğim yollardan geçiyormuş gibiyim Ben bu işin sonunu biliyormuş gibiyim Yine geceler ağır olacak, sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak, nereye kadar ? Aşık oluyorum eyvah, yerimde duramıyorum Bile bile yanıyorum eyvah, kendimi tutamıyorum Aşık oluyorum eyvah, yerimde duramıyorum Bile bile yanıyorum eyvah, kendimi tutamıyorum Aşık oluyorum eyvah, yerimde duramıyorum Bile bile yanıyorum eyvah, kendimi tutamıyorum Aşık oluyorum eyvah, yerimde duramıyorum Bile bile yanıyorum eyvah, kendimi tutamıyorum Aşık oluyorum eyvah, aşık oluyorum |
Beni Aldatma Yaşamın bir anlamı olmalı Senden başka, benden başka Bana görünmeli, sende olmalı Sevginin bir anlamı olmalı Söylenen sözlerden bambaşka Bana görünmeli, sende olmalı Hüznümün bir anlamı olmalı Yaşanan şeylerden bambaşka Sana görünmeli, bende olmalı Sevgi çaresizlikten doğmaz Adı o zaman sevgi olmaz Kişi kendine biraz dışardan bakmalı Beni aldatma Beni söyletme Yalanları düşündürür gözlerin Böyle şeyler hep olmaz ki Fırtınalar hava sakinken kopmalı Olmalı, olmalı Olmalı, olmalı Yaşamın bir anlamı olmalı Olmalı, olmalı Olmalı, olmalı Yaşamın bir anlamı olmalı |
Her Şey Bir Süre Her şey bir süre Bir süreyim ben Bir süreyiz hepimiz Bir süreyiz biz Her şey bir süre Bir süreyim ben Bir süreyiz hepimiz Bir süreyiz biz Çiçek bir süre açar Aşk bir süre büyür Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana Bir süre, bir süre, her şey bir süre gider Bir süre, bir süre, bir süre sonra biter Bir süre, bir süre, her şey bir süre gider Bir süre, bir süre, bir süre sonra biter Aaah... Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana Gel bir süre, değiş bir süre Seviş benimle, bir süre sonra git Gel bir süre, değiş bir süre Seviş benimle, bir süre daha kal Her şey bir süre gider Bir süre sonra biter Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana Bir süre, bir süre, her şey bir süre gider Bir süre, bir süre, bir süre sonra biter Bir süre, bir süre, her şey bir süre gider Bir süre, bir süre, bir süre sonra biter Aaah... Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana Affet bir süre Muhabbet bir süre Her şeyi hesapsız yaşamak bir süre Bir süredir aşığım, bir süredir yanarım Bir süredir isyanım sana Bir süredir isyanım sana Bir süredir isyanım sana Bir süredir isyanım sana Bir süre, bir süre, her şey bir süre gider Bir süre, bir süre, bir süre sonra biter Bir süre, bir süre, her şey bir süre gider Bir süre, bir süre, bir süre sonra biter Aaah... Bir süredir muhtacım sana Bir süredir muhtacım sana |
Hep Bir Sonraya Bir asker mektubunda yazarım korkuyu Gündüzde gece olur düşlerim Her yeni bir fotoğrafta ararım geçmişi Tanırım görünce kendini Hep bir sonraya savrulursa ümitler İnsan bu günlerden neler bekler Bugünde yaşayıp yarında ölünmez Herkes geldiği yöne döner Bir anne çocuğunla sever mi kendini ? Kalabalık bir evde kimsesiz Eski bir sinemanın yorgun perdesinde Küçük kaçamaklar siyah beyaz Hep bir sonraya savrulursa ümitler İnsan bu günlerden neler bekler Bugünde yaşayıp yarında ölünmez Herkes geldiği yöne döner |
Ankara'dan Abim Geldi İçimi kemirir durur çok zaman Olur olmaz bir yerde Olur olmaz sorular Açılır zaman zaman bir kapı Olur olmaz bir yerden Olur olmaz bir yere Bir sinemanın önündeyim Siyah beyaz bir film varmış Annem babam beni çok severmiş Ankara'dan abim gelmiş Evde bir bayram havası Annem babam beni çok severmiş Dağılır duman duman bir ömür Olur olmaz karşımda Olur olmaz geceler Karışır mesafeler o anda Olur olmaz uzaklar Olur olmaz kısalır Kadıköy'den İstanbul'a İlk avare akşamlar Alnımda ergenlikler İlk aşkı müjdelermiş Annem babam beni çok severmiş Bir sinemanın önündeyim Siyah beyaz bir film varmış Annem babam beni çok severmiş Ankara'dan abim gelmiş Evde bir bayram havası Annem babam beni çok severmiş Annem babam beni çok severmiş Annem babam beni çok severmiş Of annem |
Türkiye`de Saat: 15:19 . |