![]() |
02- VURULA VURULA Hadi sevin bana ne borcun var Ne de minnetini isterim Hadi uçur kaçır kendini Ben gereken acıları çekerim Hadi uyan koparıp yerinden kalbimi Sana vereyim Yalan bu öğretilenler yalan Bırak beni bildiğim gibi seveyim Kapına geldim kendime rağmen diye Sen beni delimi sandın Sonuna kadar açtım sana içimi Sana ne ben seve seve yandım Yenilirim kendime hiç utanmam Aşk ile ölümüm doğumum Savunmam sığınmam Vurula vurula yürür dururum |
03- UTANIR ÖMRÜM Küçük bir çocuk değilim artık Bahçemiz eski bahçemiz değil Doğum günlerim daha anlamlı Babam görmedi annem çok yaşlı Ne temiz düşlerim vardı benim Hayallerim aşklarım arzularım vardı Ne temiz düşlerim vardı benim Hayallerim aşklarım arzularım vardı Utanır ömrüm bu halimden Görmedi sevinci kederden Bana bu uygun düştü inan Bir daha gelsem izin vermem Küçük bir yürek değilim artık Rüyalar eski rüyalar değil Yılbaşlarım daha hüzünlü Kimsem kalmadı canım çok yaşlı Ne temiz düşlerim vardı benim Hayallerim aşklarım arzularım vardı Ne temiz düşlerim vardı benim Hayallerim aşklarım arzularım vardı Utanır ömrüm bu halimden Görmedi sevinci kederden Bana bu uygun düştü inan Bir daha gelsem izin vermem |
04- USTA Dün yine aklım gaza geldi Ruhuma sövdüm dize geldi O sırada yanıma hoş biri geldi Hoş geldi Ellerimi tuttu kanımı kuruttu Şeker gibi idi adımı unuttu Yerlere baktı yüreğimi yaktı Az geldi Gözleri baktım yasta Ben bu işte yokum usta Üzülmek için gelmedim Sadece aşkını istemiştim |
05- HEMEN ŞİMDİ Bu gün var şimdi var Beni öpmeyi beni sevmeyi yarına bırakma Bırakma hemen tut ellerimi Yarına ertele öfkelerini Şimdi hemen şimdi gözlerimi yakala Kaçırma sözlerimi bırakma hemen tut ellerimi Yarına ertele öfkelerini Gel hadi gel kendimizden yana olalım Gel ikimiz ikimiz için yeniden hazırlanalım |
06- İYİMİ Bu kadar dik tutma Eğ biraz şu inatçı asi başını Sonuçlarına katlanamazsın Dinle sen şu garip arkadaşını Sanma ki dikecekler Meydanlara heykelini taşını Kuş gibi özgür uçmaya kalkma Seller geçemez göz yaşını İyisi mi biz bu yürekleri tuzlayalım O yasak bu yasak İyi mi Sarımsaklasak ta mı Sarımsaklamasak ta mı saklasak Ha Aman el aleme göre Bir yanlış manlış yapmasak Ayrı İcabında deve kuşu icabında karabatak Çak Aklın yolu bir uyalım gitsin Git işine sağ selamet Çıkıntı olma ezik ol Eninde sonunda kopacak kıyamet Sen kitap oku dur Yut sıkışınca yatıştırıcı hapları Aşk meşk ta palavra bu kadar İşte insanın hakları |
07- GÜNAHA GAVET Aldandım canım yandı acıttım Aldattım pişman oldum dağıttım Bin tövbe bin yemin bozdum yine Ah aşka doydum doydum acıktım Gün oldu ölesiye seviştim Gün oldu kıyasıya dövüştüm Gün geldi küstüm bütün dünyaya Bin defa kalktım bin defa düştüm Günaha davet ettim gelmeyen olmadı Sevda suçlusuyum cezam dolmadı Yürüdüm yalnız yürüdüm kalabalık yollarda Acıdan öldüm kalbim hala soğumadı Aşk ey aşk götür beni (Nasıl yani) Tut yoldan çıkar beni Aşk ey aşk götür beni Ben seni sevdim seni (Nıck nıck olmaz) Aşk lazım aşk aşk |
09- HALT ETTİM Gördün mü olanları şimdi Ne vardı karşıma çıkacak Avanak yüreğim avanak Güldün mü hallerime şimdi Ne vardı elimi tutacak Yanacak yüreğim yanacak Ben sarsağım ah kapılırım Ben zaten her an dağılırım Hiç gülmez yüzüm sıkılırım Sen bakmazsan ben bayılırım Ben gene bir halt ettim yar Sana sormadan seni sevdim Ben gene bir halt ettim yar Sana sormadan seni sevdim Ahhh vahhh başım vah Gördün mü gözlerimi şimdi Ne vardı yüzüme bakacak Duracak yüreğim duracak Sevdin mi hallerimi şimdi Ne vardı elimi tutacak Susacak yüreğim susacak |
10- YALAN ZAMAN Anılarımla randevum vardı dün yine Azıcık kırgın küskün unutulmuş gibiydiler nedense Okşayıp sevmek istedim hepsini sessizce Buradaydım ben dedim durup baktılar ilgisizce Yarım kalmış aceleci bütün aşklarım Bitmeden bitirilmiş korkak hayatlarım Yaşansaydı ne olurdu hiç bilinmez Hesapsız kitapsız bütün kayıplarım Yalan yalan bu giden zaman Arar sorar bir garip anam |
11- KEDİ MASALI Dün gece yine yaralandı Acemiliğim haince Bildiğim masallar Saklandı kanadı saatlerce Mini minnacık ah mini minnacık Bir kedi üşüdü saksı dibinde Bilemez ki kayıp kaç malum masaldan Kaldı yüreği sahibinde Dedim bekle dedim sabırlı ol İnsanoğlu böyle anlamak zor Maalesef Taşır ama tanımaz kendini Anlamak çok uzun ince bir yol Hayatı tatmadan ihtiraslı sevişmelerden Yorgun kalkmadan Gözü kara dalıp bilinmez derin Sularda korkuyla batmadan Yaşamak aslında yaşamak değildir Böyle tutunacaksam Kedi olup iyidir yaşamak bir saksı dibinde Hiç ısınmadan |
12- ŞEKER ŞEYLER Kiminin aklı havada bir karış arada Kiminin derdine çare akılda Kimi deli delişmen Kimi kaskatı Kimi sıyırmış küçücükken Kimi kırkında bile çocuk gibi şen Öteki 17'sinde adam olmuş En kralının iki cilvelik işi var Sizi gidi şeker şeyler Esmeriniz kumralınız cahiliniz enteliniz Ah siz hepiniz Serserinizde efendinizde Neticede erkeksiniz Hadi kızlar Allah aşkına Kendimize gelelim Hem bilelim kıymetlerini Tapmayalım da sevelim Adaletin kantarı Erkekten yanaysa da Dize gelmeyeni yok Varsa çıksın da görelim |
Herkes Baksın Dalgasına (2001) 01- SEXY Ne kimseye aidim ne de kimseye sahip Çırıl çıplak sevişirim özüm özüne talip Oysa bilmem adını ah teninin tadını Duya duya kokunu şaşırmışım yolumu İlahi bir aşk bu belli ki yolun sonu Bir an önce bul beni ser tenime tenini Aşka bin defa feda uğruna yansın her şey Tenhamda savrulursun seni gidi Sexy şey Götürürüm ben seni sulu susuz derelere Döndürürüm başını deliye divaneye Aşk olunca a canım akan sular durulur Erteleme sen beni her şey gençlikte olur K. |
02- HOŞÇAKAL Bırak beni düşünme Senin yolun açık olsun Ben bu şehirde doğdum, büyüdüm Aşkların bu şehirde Yinede... Göremezsem seni sana hoşça kal Aşkı bulduğun yerde huzurla kal Elbet bir gün yolum düşer ya sana Ne olur beni unutma Olmaz mı, olmaz mı, olmaz mı Söylesene, olmaz mı söyle Yinede.... |
03- YAKTIN BENİ 40 DERECE Yaktın beni 40 derece Söndür hadi gel acele Öldür beni ver ecele Kıyma bana bu gece yarısı Elimiz mecbur yağacak yağmur Sabaha çok var beni bir ara bul Bu gece çok zor yarınım meçhul İçelim bir kor beni bir ara sor Sensizlik bana yabancı Yalnızlık başka bir acı Ateş düştü yüreğime Yanıyorum...... Hayalin bana yabancı Yalnızlık başka bir acı Ateş düştü yüreğime Yanıyorum..... Yaktın beni 40 derece Söndür hadi gel acele Öldür beni ver ecele Kıyma bana bu gece yarısı. |
04- BELKİ DE Dönebilsek geçmişe Çareler bulurduk belki de Eğilseydik yaşama Kırlımazdık belkide Belki de bu sevdayı Savurmazdık ellere Durup aşk durağında Gitmezdik ileriye Gönül yüzümüzle teslim olduk Aşkı tükettik aşığım Öldüm süründüm (geberdim) ama Senden pişman olmadım Belki de bu olanlar Olması gerekenler aslında Belki aşkın özü acı Geçmiş olsun sana da |
05- YAVRUM Tam kurtuldum derken senden Bak neler oldu Nerden çıktın sen karşıma Bak (bin) beter oldum Bir adım kaçsam Ne zaman senden Koşa koşa döndüm Hep senin oldum Aslın adem böyle madem Bu bana zor (hoş) geliyor Amma Gel sen vazgeç Bu oyunu oynama Bana kolay geliyor yavrum Bana kolay geliyor yavrum Bana kolay geliyor Bu bana hoş geliyor Bana kolay geliyor |
06- İNTİZAR Gözlerimin içine bak diye diye Yoldan çıkarttın beni Ömrümü sana verdim bile bile Kuma serdin kuruttun beni Gel gidelim seyran tepelerine Seyredelim cümle alemi dedin Hani başkalarına benzemezdim Kendini yedin beni de yedin Kandırıverdin elleri kırılası Yedin ömrümü çeşmesi kuruyası Bi dahamı tövbe gözleri kör olası yar Allahtan bulasın vicdansız Ölme de kahrolasın Bahçeme incir ağaçları diktin Dibinede sen yatasın |
07- BİR ŞANS DAHA (İLAHİ) Ne renk, ne dil neden değil Bir şans daha bu dünyaya İnancın engel değil Dene, inan değer bir (1) olmaya Dünde yok, yarında yok Zaman sonsuz 1 (bir) şimdi Hemen şimdi anı yaşa Gecikme hayata, aşklarına Karşılıksız sev, paylaş Sonsuz sevgi ile yaklaş Kim olursan ol, ne olursan ol hatırla Hatırla, hepimiz biriz İçine dön derin bak Kurtar ruhunu kendinden Bir hiç ol Tek bir (1)'in ellerine bırak Ben böyle bir hayatı seçiyorum |
08- SEN ÜZÜLME Gecenin tam üçünde Ellemin ter içinde Sensiz uyandım Telefonum çalmamış hala Baktım çirkin resmine bir kahve koydum kendime Biraz üşüdüm de Sorun bendeydi galiba Sen üzülme. Her şeyi sen bilirdin Biliyorum, delirdin ama Dönmek istersen bana Bir kez daha düşün, sonra Bakma artık resmime Bir kahve koyda kendine Biraz düşün sende Hata kimdeydi acaba Sen hiç üzülme Yok anladım Senden hayır yok, geç kalmadım Sen varken Yanımdayken de ben zaten yanlızmışım |
09- BOŞ VER Değişsen sen değilsin Karanlıkta yürüyoruz Suç sende de değil ki Düşe kalka büyüyoruz Bitmesin küçük öyküleri Kağıt evlerin, kırık camların Bırak, bu gün böyle kalsın... Boş ver, şimdi gitme Bu iç savaş bir gün biter Yoğun bakımda kalırız biraz Benim aşkım bize yeter... Değişen ben değildim Zaman kötü şimdilerde Suç sende de değil ki Aşkın sessiz harflerinde Bitmesin küçük öyküleri Kağıt evlerin, kırık camların Bırak, bu gün böyle kalsın Boş ver, şimdi gitme Bu iç savaş bir gün biter Yoğun bakımda kalırız biraz Benim aşkım bize yeter |
10- HAYAT AŞKA EMANET Hayat ne kadar uzun Ne kadar kısa Tut bir ucundan çek Hayat ne kadar senin Ne kadar benim Dilediğin kadar seç İster bulutlarla uç İster yağmurlarda gez İster güneşlere uç Aşık olma yeter Hayat aşka emanet Hayat rengarenk Hayat aşka cesaret Hayat aşkla güzel |
11- AŞKIM Gecemde, gündüzümde Söylenmemiş sözümde Aşkın yanar kor gibi gönlümde Rüyamda, düşlerimde Işıksın gözlerimde Adın dua küskün dillerimde Gözlerimin ardına Gizlemişim ben seni Sözler ise yetmiyor Anlatmaya aşkımı sana Gel, gel, gel, gel... Kuşların kanadına Rüzgara, dumanlara Yüklemişim ben deli sevgimi Hasretimi, özlemimi, sözlerimi Ellerin unutsa gözlerin arar Gözlerin unutsa yüreğin yanar İçine ayrılık acısı dolar Benim aşkımı unutamazsın Bir daha böyle aşk hiç bulamazsın |
12- HERKES BAKSIN DALGASINA Tabii canım Tabii canım Herkes baksın dalgasına Durma haydi söyle Adalet bu mu böyle Yalan dünya her şey boş Sen gönlünü hoş eyle Herkes baksın dalgasına Tabii tabii canım, tabii canım |
Paylaşım için teşekkürler. ;) |
Türkiye`de Saat: 10:17 . |