![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() ![]() |
Ouija tahtası ile ruh çağırıyorlar aslında bunun bir videosu var telsiz frekansından ruhlarla sohbet ediyorlar onuda bulayım ![]() YouTube - GHOST BOY TELLS ME TO F$%K OFF
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bunlar kendileri yazıyorlar benm bildiğim o tahta kendisi yazar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ben bir video arıyorum mythbusters mıydı kimdi unuttum. Terkedilmiş Deniz fenerine gece görüşlü kamera yerleştiriyorlar ve hayalet yakalıyorlar o da çok ilginç umarım bulurum lol. Ouija tahtasını kullananları bildiğim için bu konuda açıkçası yalan diyemiyorum. Tabi o tahtayı kullanan bazı insanlar bedelinide ödemişlerdir. Bu arada, E.V.P. cihazı gerçektir. Özellikle izlemeyenler için White Noises filminin ilk versiyonunu kaçırmamalarını tavsiye ederim. \m/
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |